mia Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Ali kad Sideshow Bob i Slash (a.k.a. Barbie) zaslemuju....uh! Groopies padaju u ekstazu! Quote
Pufnica Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Pa kako da dozvolim da najvoljeniji tribute bend u Borci bude na drugoj strani??????????? Poz mom omiljenom clanu! Quote
Ω Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 haha, imam osecaj da pwase nece ostati suvog kurca... Quote
WoI Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 haha, imam osecaj da pwase nece ostati suvog kurca... svi imamo taj osecaj Quote
Ω Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 haha, ne bi reko...ti nam dajes razlog za taj osecaj Quote
ALEXIE_AIC Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Hendrix iz Borce!!!Ahahahahahahahahah!!!!!!!! Quote
Pufnica Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 ti nam dajes razlog za taj osecaj Svasta... Quote
WoI Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 ovo su ozbiljne optuzbe na cewin racun Quote
MOUSY Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 U zivotu nisam cula gori tribute bend i ne znam zasto ga svi forsiraju Ako neko moze neka mi navede 2 stvari koje su dobro obradili... Quote
WoI Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Prvo i prvo. Iced Earth je izuzetno tezak za obradu. Svi u bendu se svojski trude da odsviraju svaku pesmu. Do sada sam bio na 2 dva njihova nastupa i svaki put su odlicno zvucali. Mozda i dalje poneki put ima neka pogresnookinuta zica, ali to se uvek moze zanemariti, pre svega zbog treme. Momcima svaka cast i nadam se da ce ovako nastaviti i u buducnosti. drugo i drugo. Tebi je verovatno vrhunac tribute bendova kad cujes neku obradu Metallica, dok sumnjam da bi na ulici umela da mi nabrojis tri pesme od IE. Quote
Rumenige Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Ne ulazi u polemiku sa zenom druze Quote
Pufnica Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 U zivotu nisam cula gori tribute bend i ne znam zasto ga svi forsiraju Ono kao: 1.najseksi tribute bend u Srbiji 2.najseksi tribute bend u Srbiji 3.najseksi tribute bend u Srbiji 4.najseksi tribute bend u Srbiji 5.najseksi tribute bend u Srbiji Mislim da je sad jasno.... Quote
Pufnica Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 U zivotu nisam cula gori tribute bend i ne znam zasto ga svi forsiraju Ono kao: 1.najseksi tribute bend u Srbiji 2.najseksi tribute bend u Srbiji 3.najseksi tribute bend u Srbiji 4.najseksi tribute bend u Srbiji 5.najseksi tribute bend u Srbiji Mislim da je sad jasno.... Quote
Ω Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 @mousy ne seri po bendu kad garant ni o iced earthu nemas drugacije misljenje... @puffnica "obrisi spermu, mala moja..." Quote
ALEXIE_AIC Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 U zivotu nisam cula gori tribute bend i ne znam zasto ga svi forsiraju Ako neko moze neka mi navede 2 stvari koje su dobro obradili... Neko se uclanio samo da bi pljuvao(u ovom slucaju pljuvala) po svim mogucim stranama na yumetalu... Ljudi bas ne znaju sta ce sa sobom... Nemaju pametnije stvari da rade u zivotu... Quote
WoI Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Neko se uclanio samo da bi pljuvao(u ovom slucaju pljuvala) po svim mogucim stranama na yumetalu... Ljudi bas ne znaju sta ce sa sobom... Nemaju pametnije stvari da rade u zivotu... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Nego, ATP-ovci, kad ce neka svirka? Komsije iz BC Quote
Duke Of Borca Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Sad tu negde u superfinalu ko zna kad ce to biti Quote
Recommended Posts