ALEXIE_AIC Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Sad tu negde u superfinalu ko zna kad ce to biti E, pa srecno vam bilo! Cujem da ste favoriti (ali ne znam zasto vas svi forsiraju, kad MOUSY nije cula gori tribute )... Koja je kvota (da se zarade neke pare na vama)? Quote
Duke Of Borca Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Pa drago mi je da cujem da nas neko smatra favoritima, inace ima dosta kvalitetnih bendova, tako da jedva cekam svirku, bice to odlicna svirka pre svega provod, a posle glasovi Quote
ALEXIE_AIC Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Pa drago mi je da cujem da nas neko smatra favoritima, inace ima dosta kvalitetnih bendova, tako da jedva cekam svirku, bice to odlicna svirka pre svega provod, a posle glasovi Sad si ti, kao, skroman? Quote
Pufnica Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Pa drago mi je da cujem da nas neko smatra favoritima, inace ima dosta kvalitetnih bendova, tako da jedva cekam svirku, bice to odlicna svirka pre svega provod, a posle glasovi Samo reci kojih boja tange da bacamo na binu! Dobar provod je zagarantovan!!! Quote
Ω Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 cewa je nas covek...doci cemo na svirku sa majicama sa njegovim likom... Quote
WoI Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 cewa je nas covek...doci cemo na svirku sa majicama sa njegovim likom... ja sam vec poceo da stampam majice, ali ima li smo tehnickih problema jer nije mogla cela kosa da stane na majicu Quote
ALEXIE_AIC Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ja sam vec poceo da stampam majice, ali ima li smo tehnickih problema jer nije mogla cela kosa da stane na majicu Pa, znas kako bi to najbolje izgledalo(i, u stvari, jedino bilo izvodljivo)? Da odstampate lice(najminijaturnije moguce), a ceo ostatak majice(sa sve rukavima i ledjnim delom) da bude kosa... Jel` bi tad stala? Quote
Pufnica Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 A sta cje nam majice??? Mozda tatoo??? Quote
Ω Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 @puffnica pa jebi ga, warrior i ja smo muskarci, pa nemamo sise ko zene, stoga cewina kosa nema gde da nam stane, a cewa bez kose nije cewa... @warrior ne daj se, druze i seti se dogovora chata...pelcer po pelcer...emil ce biti nadjeban...slava armiji cewa Quote
WoI Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 zajebacemo mi emila druze. Armija malih cewa ce godati zemljom jednog dana Quote
WoI Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 o cewi su ovih dana spevane mnoge pesme na ovom forumu Quote
Pufnica Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Plagijatoruuuuuuuuuuuuu..... Eat this: !!!!! Quote
Wild Rose Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Odgovarajuce.... Dare, sav publicitet si pokupio! Preuzeo si slavu ostalim chlanovima i sad su svi (ili sve ) fokusirani/e na tebe! Kad ce sledeca svirka? Nishta pre one 202-ke? Kad je to? Ajd` pa da se pije ovih dana... Quote
WoI Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ja predlazem da cewa osnuje one man band Quote
WoI Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) nova partija je osnovana svi ovo u potpis Edited September 5, 2005 by Warrior Of Ice Quote
Duke Of Borca Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Odgovarajuce.... Dare, sav publicitet si pokupio! Preuzeo si slavu ostalim chlanovima i sad su svi (ili sve ) fokusirani/e na tebe! Kad ce sledeca svirka? Nishta pre one 202-ke? Kad je to? Ajd` pa da se pije ovih dana... dada sledeca svirka 202 nego sta Bilo bi lepo da neko ponese digitalni kamera aparat da nas uslika jer ni sami neznamo sta cemo da radimo Quote
Recommended Posts