mara! Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Toliko puno citam, da ne mogu da izdvojim... Evo, pridodajem svom spisku "Devojku sa pomorandzama" Justejna Gordera koju sad citam
delay Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Sad ja pocinjem da se gubim.El to ona sa zelenim koricama? Ako jeste,sjajna knjiga.
Josif Visarionovič Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Anno Drakula - Kim Njumen Moj poredak sveta - Adolf Hitler
The_Layla Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) Sad ja pocinjem da se gubim.El to ona sa zelenim koricama? Ako jeste,sjajna knjiga. Prva ima zelene korice, ali ima jos dve knjige u istoj seriji. Sve tri knjige cine celinu. Trnutno citam Gospodara Svetlosti isto od Zelazny-a i za sada mi se mnogo svidja... Edited May 23, 2007 by The_Layla
TrueAzazel Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Najbolja knjiga hmm.... 1. Honor Harrington Serijal 2. Gospodar Prstena :) 3. Tocak Vremena 4. Hiperion i Pad Hiperiona Ako se setim jos necega dodacu:):)
Gabrielle Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 11 minuta-P.Koeljo sanjarije usamljenog setaca-Zak-Zak Ruso drugi krug mocu-Karlos Kastaneda
Dementia Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Alister Crouli:"Oblaci bez vode" i naravno..................................Dostojevski:"Zlocin i kazna"
krezavy Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Hmm... Najbolja knjiga? Moram bar top 5: 1. Utkani svet 2. Autostoperski vodic kroz galaksiju 3. ciklus Ilion 4. ciklus Tocak Vremena 5. Dobra predskazanja mada i to nije bas dobra lista. Morala bih top 20 a i tad ne bih znala sta na koje mesto da stavim joj kako mi se chini da si neshto zaboravila Arja,Ari,lasice...Ket ili vec kako bi... avaj VALAR MORGHULIS nisi se nazvala imakolatom kolko vidim zato priznaj lepo (shta bi ti rekao chika Sandor, a slikom se njegovom kitisH) naj naj opus svih vremena (ovo govori cho'ek koji ne voli epsku fanatstiku) "songs of ice and fire" george r.r. martin-a pa onda remek dela w.gibsona
Machka Naopachka Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 ali pesma taj serijal nije ni blizu kraja, pobogu :)
demonica Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ja sam legenda - Ricard Metison Zlatna krv - Lucius Shepard serijal MAGLE AVALONA - Marion Zimmer Bradley serijal Vampirske hronike - Anne Rice
DieH@rd Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Silmarilion i donekle Letopisi Tomasa Kovenanta [prve 2 triologije]
Poison Ivy Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 serijal Vampirske hronike - Anne Rice Da stvarno su fenomenalne knjige. Ali Parfem Patrika Ziskinda...
Hudini Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Parfem Patrika Ziskinda... Jeziva knjiga. Citao sam je pre pet-sest godina i kad se film pojavio jednostavno nisam hteo da ga gledam. Mnogo puta sam tako samo pokvario utisak. Inace, po meni najbolja fantazija su Rusdijevi "Satanski stihovi".
iron88 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 ANDJELIN PEPEO Knjigu sam procitao kao klinac, jer se radi u Irskoj a ja tad poceo da slusam Orthodox Celts Inace opisuje detinjstvo autora Frenk MEKorta u najsiromasnijem sloju drustva. Knjiga je podebela al' vredi je procitati, verujte mi, negde cete se smejati a negde plakati od sazaljenja Inace snimljen je i film po toj knjizi takodje se zove Andjelin Pepeo i svima bi preporucio da ga odgledaju, Pogotovo onima koji vole Irsku !!! CELTIC STRIKE AGAIN !!!
Guest Miki 13991 Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Не постоји најбоља књига. Постоје најбољЕ књиге Рецимо... Асимов - Прелудијум за Задужбину Симонс - Илион/Олимп Кинг - Врећа костију
Guest Black Gruja Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Stiven King-Revolveras Robert Dzordan-Zenica Sveta Zelazni-Gospodar Svetlosti
DBrave Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Den Simons - Hiperion & Pad Hiperiona ubedljivo...
Talvi Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 (edited) Dan Brown - Andjeli I Demoni Edited January 10, 2008 by Talvi
Routasydän Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Dostojevski - Idiot - Zapisi iz mrtvog doma
Talvi Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 (edited) To nije SF... Znam da nije, ali vidim da ljudi navode i "Seobe" i slicno, pa reko' da stavim i ja ovo... Mada, koliko ima price o antimateriji i nauci, slobodno se moze reci da ima i malo SF-a u njoj... Edited January 11, 2008 by Talvi
Aces High Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 najbolju knjigu koju sam procitao je Kamasutra................LOL :) :) :) :) :) :) :) :) malo sale jbg.......sta ces...........ovo je sala........nemojte misliti da sam ozbiljan......
Recommended Posts