Melodicus Deathus... Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 (edited) Mozda... Edited March 14, 2008 by EVIL DEAD
El Karnisero Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Knjiga koja je ostavila utisak na mene... Orhan Pamuk - Zovem se Crveno. Mnogo dobra knjiga. Dodao bih i Amin Maluf-Samarkand.
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Dvoumim se izmedju: - Dostojevski - Idiot - Ilijada
DBrave Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 jbt pa vi niste normalni ovo je podforum "Fantazija, SF & Role Playing" a vi nabrajate klasike knjizevnosti
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 U jebote, ja tek sad provalio Vidim tema omiljena knjiga nisam ni gledao naslov gore .... sorry
DBrave Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ma nema veze, svi to rade nego vidim da citas Dostojevskog... I ja sam ranije mislio za Idiota da je odlicna knjiga, a onda sam uzeo Mladica da citam, ako nisi citao uzmi obavezno, knjiga je fenomenalna, po meni mnogo bolja od Idiota, a nekako je potcenjena, niko ne zna za nju...
Routasydän Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 ma nema veze, svi to rade nego vidim da citas Dostojevskog... I ja sam ranije mislio za Idiota da je odlicna knjiga, a onda sam uzeo Mladica da citam, ako nisi citao uzmi obavezno, knjiga je fenomenalna, po meni mnogo bolja od Idiota, a nekako je potcenjena, niko ne zna za nju... Citao sam, odlicna je! Mada su na mene mozda najjaci utisak ostavili "Zapisi iz mrtvog doma", to je tako dobra, poucna knjiga!! Dostojevski je veliki psiholog, neverovatan covek! Takodjer i "Zli dusi'
krezavy Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 -uhhhhhhhhh, a bash mora samo jedna? -... tema je jasna.... -paa, dobro. vraticu se ja onda malo kasnije, moram da razmislim. ... ... ... -enderova igra ili poslednja iz enderove sage ono sa piterom hegemonom i malim binom shto u dzhina izrasta.
Laurelin Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Hehe...Tolkien - Silmarilion...ta mi je knjiga ko Isusu Biblija...salim se... Ali ono...bas mi se dopada... Prvi put kad sam je citala, tesko da sam uspela da povatam sve kako treba,al zato sad...
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Meni i dan danas nije najjasnije ko je tu kome rod,a ko kome pomoz bog... Da ja vama nesto kazem-VUKODAV ZAKON!!!
Laurelin Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Meni i dan danas nije najjasnije ko je tu kome rod,a ko kome pomoz bog... Da ja vama nesto kazem-VUKODAV ZAKON!!! Dada..oce to...ali dooobro, posle nekog vremena samo od sebe se sklopi, pa bude jasno!!!
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ej,nemoj ti tu meni,ja sam ovde pisao patuljackim runama A onda sam nasao zivot
Djipalo Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 1) Pesma Leda i Vatre ...deset mesta prazno... 11) Pesma Leda i Vatre
wind Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Jel čitao neko ''Grad'' ,Kliforda Simaka? Knjiga je divna. Čula sam da postoji 9ta priča, nastavak. Ako ste u prilici, obavezno je prelistajte, Sf sa neverovatnom primenom na današnje doba (ma na bilo koje doba)
Joxoleon! Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 (edited) Pesma leda i vatre je meni nezanimljiva totalno... Prochitao sam prvih 350 strana prve knjige i poshto sam josh uvek meshao likove batalio sam je... Suvishe mi je opshirna i realna... Mnogo mi se vishe svidja tochak vremena... Edited July 27, 2008 by Joxoleon!
krezavy Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 1) Pesma Leda i Vatre ...deset mesta prazno... 11) Pesma Leda i Vatre RESPECTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CAsper Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Vodič (prosto genijalno) i Crveni Mars (da SF ne bije loš glas kod starijih generacija, mnogo bi bolje prošao ovde). E, sad... Obe knjige u mi misteriozno nestle na poznat način... pozajmila budala smradu, pa smrad nije vratio... Tako da, zna li neko gde jošš može da se nađe nova ili polovna papirna verzija. Znam, gadno pitanje. Sabranih 5 vodiča je izašlo u nekom smešnom tiražu, a Mars u samo 500 komada.
Anja_Crazy_Angel Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Autostoperski vodic kroz galaksiju - Daglas Adams [inace, verovatno znate - u pitanju je radio-roman ] Ona mi je medju najboljima, sa josh dve, tri knjige ali one nisu SF..
Ајлин Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 upečatljivo-teška ali izuzetna žoze sarmago , slepilo
RatSalad Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Autostoperski vodic kroz galaksiju - Daglas Adams [inace, verovatno znate - u pitanju je radio-roman ] Ona mi je medju najboljima, sa josh dve, tri knjige ali one nisu SF.. Pridruzujem se, vodic sam procitao vise puta i gledao film i seriju ali mi je knjiga ostavila najjaci utisak.
MissBond Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 (edited) definitivno nesto od Dostojevskog, ali sta... Ime ruze je isto odlicna knjiga... Ime ruze-Umberto Eko Edited December 8, 2008 by MissBond
Killing Hand Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Od Maria Puza: Poslednji Don i Omerta
Dersu Uzala Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Sci-Fi? Arthur C. Clarke - 2001: A space odyssey Jos je to neprevazidjeno. Mada ima, ima konkurencije.
Маузер Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Dz. R.R. Martin- Igra Prestola i svi ostali nastavci. Takodje i Tolkin-Deca Hurinova i Hobit.
Recommended Posts