Jump to content

Recommended Posts

Posted
Skoro sve od pokojnog ZELAZNyja.

...

Ubrojao bih Gejmana al` on i nije SF pisac. NEVERWHERE je boli glava al` nisam nachisto kolko je SF. Sandman mu je skoropulunenadjebiv, a A. Bogovi su izuzetno mochna knjiga...pocheo je mnogo da obechava otkako je otpalio preko bare... biggrin.gif

Pa, ako je Zelazni SF, onda je i Gejmen.

Meni najdraza knjiga koju sam do sada procitao je "The Long Ships" od Frans Gunnar Bengtssona.

Posted

Pa, ako je Zelazni SF, onda je i Gejmen

Pa verovatno si u pravu vishe mu stvari nije nego shto jeste SF. Mada je Ostrvo Mrtvih klasika...

"The Long Ships" od Frans Gunnar Bengtssona.

Ni chuo, odo` da potrazhim...

Ja sam se kanda malo zajebunio-mislio sam da je u pitanju najbolja SF knjiga ne najbolja knjiga ikad...Mada to mi je jednako sjebano-to se nekako menja s vremenom...Sad trenutno mi se Ejmisov Lucky Jim najvishe slazhe sa zhivotnom situacijom - nadam se samo da che i svaki moj najvechi fijasko da se pretvori u najvechi uspeh... icon_cool.gif

Posted

Beletristika:

Drakula - Brem Stoker

Opšta književnost:

Šekspir - bilo šta... volim bukvalno sve što je on za života napisao wub.gif

Poezija:

Kolajna - Tin Ujević

Daleko u nama - Vasko Popa

Gradinar - Tagore

Guest oksiopija
Posted

jordan tocak vremena jeste da je malo dugacka (13 delova) ali je gotivna

Posted

Dan Simmons - Endymion i Rise of Endymion

Još dodajem Hyperion i The Fall of Hyperion!

• 3 months later...
Posted
"L.O.T.R.","Faust","Slika D. Greja","Drakula","3 musketara","Rat i mir","Silmarilion","Hamlet","Otelo","Ana Karenjina","Charobnjak iz Oza"...

Obzirom da obozhavam knjige,moram li da postujem svoj "TOP 100"? icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Dodajem i "Dream Stone" by Glenna McReynolds.

Knjiga je ludilo, a Mychael... icon_redface.gif

• 2 weeks later...
Posted

Sprawl triologija Williama Gibsona(Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive), savrsenstvo

I naravno svi knjige iz serijala Pesacana Planeta koje smatram za jedno od najboljih knjizevnih dela uopste!

• 1 month later...
Posted

Ovo je skracena verzija mojih omiljenih knjiga:

Vreca kostiju - Stephen King

Igra prokletstva - Klajv Barker

Hobit - Tolkin

Leto noci, Ukleta zima - Den simons

Maskarada, Kosac, Zanimljiva vremena, Cudotvorac, Erik, Dusevna muzika, Jednakost rituala, Vestice na putu, Gospoda i dame, i jos gomila od- Teri Pracet

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...