Angelystor Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Projekat Onkel Toma iz Sodoma. I za razliku od shtiva pomenutog benda ovo je mnogo vishe 'zabavn' i super je za opushtanje. TAkodje preporuchlljivo kada se vratite nacirkani iz grada oko 3 iz jutra pa da se malo opustite(lichno iskustvo...). TAda stvarno dobro legnu: Jumpin' Down The Running Train, Gone With The Wind, Riders In The Sky, Dodge City...i moja omiljena MY GUN AND ME! A onda ujutru neke teze za razbudjivanje: Gomorrah Of The Plains, Rattlesnake Shake... Jel neko slushao ovaj odlichni "Western Heavy"? Quote
LazaGNR Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ja sam cuo taj album i OK mi je...za zajebanciju dok pijem pivo Quote
Lydia Deitz Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 haha ovo je koma album western thrash metal hey ho the final row mournful fatal misery hey ho the final row with my gun and me Quote
felga Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ma pravi su, za poboljsanje rspolozenja Quote
Angelystor Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Izashao je novi album "The Legend and the Truth". A bend je vec imao i turneju po Nemachkoj, Alex uzeo stvari u svoje ruke. Album nije ni blizu prvog albuma, na trenutke i nema veze. Jedino sto ih vezuje je slichan zvuk gitare i produkcija. A bend se sada zove Dezperadoz inache i IMHO to im je najbolji potez(promena imena). Tom Angelripper NE peva na albumu i to je jebeno najveci minus jer je on doprinosio barem 70% western atmosfere sa onim njegovim grubim glasom. Sa druge strane Alex zvuchi kao neki emo pevach sa MTVa i chak shta vishe unishtava svu onu atmosferu kakva se javlja i na prvom albumu. Sa druge strane, songwriterski, album je stvarno odlichan, ima dobre heavy pesme, neke zarazne, zarazne i teshke, ima tu i western/heavy numera, i da je ovo prvi album benda, pa odushevio bih se, ali kao sto rekoh Desperados jeste izdao "Dawn Of Dying" i ovaj album ne moze ni da mu prismrdi. Previshe je..previshe metal jednostavno, i the spirit je otishao..tako da slusham ovaj album sa odredjenim gorkim uzivanjem Quote
StarbreakeR Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Jao odavno jurim ovo...al eto ne moze u ovoj rupi da se nadje... Quote
Angelystor Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 Al zato ima rupa na netu A imam i ja Quote
StarbreakeR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Al zato ima i 46KPS veza... A ne znam ni gde da trazim Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Jel neko slushao ovaj odlichni "Western Heavy"? Jeste. lep pesmicak Quote
Recommended Posts