Јарослав Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Ako je crkvi to ok zalite se njima. sve će to crkvi da smeta, uzmu pare i boli ih kurac Iz Pravoslavnog ugla to je sasvim pogresno ponasanje ... hoćeš reći da se onda i pravoslavna crkva pogrešno ponaša? gledano iz pravoslavnog ugla, naravno
PajatheTrut Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Ne bi to bio Dumhamer kad bi izostavio da pomene pare u celoj prici....
Јарослав Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 (edited) Ne bi to bila crkva kad bi izostavila da pomene pare u celoj prici.... čisto da ispravim Edited August 31, 2014 by Јарослав
HeLLsarma Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Jos bi on pio vinjak i rakiju u Jagodini da nije emotivno urnisan. U manastir da ides,na lecenje duse! 2 1
PajatheTrut Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Jos bi on pio vinjak i rakiju u Jagodini da nije emotivno urnisan. U manastir da ides,na lecenje duse! čisto da ispravim Ти имаш неке необјашњиве комплексе 1 2
bo88gdan Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 sve će to crkvi da smeta, uzmu pare i boli ih kurac hoćeš reći da se onda i pravoslavna crkva pogrešno ponaša? gledano iz pravoslavnog ugla, naravno Pop , a ne Pravoslavna Crkva u celini , ako je krstio osobu koja je krstenju prisla kao necem usputnom eto cisto radi fore gresi svakako .
HeLLsarma Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Ти имаш неке необјашњиве комплексе Sta sam mu se ulizivao,saljemo ga u manastir,najveca kazna za njega. 1 2
bo88gdan Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 http://pravoslavljepzv.wordpress.com/2014/09/02/antiekumenizam/ 1
Talvi Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/vendi-i-bivsi-striper-na-veceri-ljubavi-sa-patrijarhom/66767 :haha:
sale 3sm Larry Flynt Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ili ce opet buknuti neka pozarcina na hilandaru ili ce zemljotres porusiti pola bogomolja na kosmetu il ce hram svetog save da se urusi..
bo88gdan Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Jezive stvari , u kom smeru ide Spc ... 1
Demon Seed Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 A sta je s ovim Kacavendom, ja sam mislio da je on nesto rascinjen, ovo ono, sta li sam se ponadao dzaba
Мајор Гашпар Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Зар није? одакле ти то да није?
Demon Seed Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Eno ga u full opremi na slikama sa linka koji je okacio Talvi gore.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 ..žao mi mantija crnih al' plač je plač, a mač je mač. Ne pitaj šta bi se zbilo, Da Kačavenda izvuče smrdljivog, Ne pitaj koga će prvog Jer jed je jeeeed, a red je reeeeeeeeed...
Јарослав Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 A sta je s ovim Kacavendom, ja sam mislio da je on nesto rascinjen, ovo ono, sta li sam se ponadao dzaba valjda mu ovo umirovljen dođe to ali ono, zna se da je crkva biznis, a ako su partneri dobri, ne prekidaš saradnju sa njima
lemmy sixx Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 hahahahahahahahahah da, ljudi se u Srbiji krste isključivo iz ontoloških razloga Ljudi se u Srbiji u 90% slucajeva krste zato da bi bili nekome kumovi.Zacarani krug. 1
Guest Bata Životinja Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Kačavenda penzionisan, nikad raščinjen, pederi su božiji ljudi može nekome da bude i kum
bo88gdan Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 http://srbinaokup.info/?p=46777 , opsednuti ste Kacavendom
Face Of Melinda Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Vidis najvecu gresku koju svestenstvo pravi jeste sto osudjuje (ne sudi da ti ne bi bilo sudjeno jelte) i poziva na sto-sta. Zgrazavam se od gonjenja homoseksualaca jer upravo je crkva dozvolila da se izrodi lik kao sto je Kacavenda, i samim tim sto je Kacavenda i dalje u crkvenim krugovima (istim onim koji osudjuju gejeve itd) ona je pljunula sebi na bilo sta sto je receno, izreceno protiv gejeva. Kacavenda je na neki nacin Trojanski konj Anyway hriscanstvo je prelepa religija bazirana na ljubavi i slobodi koja trazi da se postuju samo onih 10 zapovesti i da se covek trudi da zivi u zlatnoj sredini (sto je najteze). Sve ostalo zivot prema Bibliji i idealizacija primera iz Biblije koji se namecu obicnim ljudima od strane svestenstva, koje samo to ne postuje, kao ispravno a da nije u skladu sa njohovom prirodom (koju im je Bog podario) je sto se mene tice pogresno.
bo88gdan Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Crkva dozvolila da se izrodi lik kao sto je Kacavenda ? Po kojoj to logici ? Na koji nacin je Crkva to uradila ? Druge sluzbe su uticale na radanje lika kao sto je Kacavenda , Crkva najmanje . Ovaj drugi deo sto si napisala je 99 % tacan . 1 1
Recommended Posts