Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Nema pravoslavne brace - da nije kakav miting podrske Seselju ili Radovanu u toku?

Verovatno je neki paganski praznik koji su hriscani pretvorili u post pa se sad suzdravaju od ruznih misli i rdjavih dela.

da, oduvek sam se pitao da li crnci kenjaju crnja govna od belaca...

Ja kad sam poceo da drkam pitao sam se da li crnci imaju crnju spermu od nas.

a da ne oftopikujemo, da li su katolicima govna crnja od pravoslavaca?

Sto je covek gresniji to su mu govna crnja, ali ako su bas mnogo crna mislim da je u pitanju cir na dvanaestopalacnom crevu.

da ne offtopikujemo

Rogozube javi se i reci nesto u presudnom trenutku, svi strpljivo cekamo. Pazi Axeanosilas (to mu na vodici ime dali, pa zato ga na forumu koristi), je vrlo principijalan covek, ako te se jednom odrekne nema vise privilegija.

Edited by idemo
Posted (edited)

Vidi sta sam ti uradio

od teme, mama

vidi sta sam ti uradio

od teme ja

Promenio je, okrenuo je

sad vise nije tako pravoslavna

vidi sta sam joj uradio

od teme ja

Vidi sta mi je uradio

od teme mama

vidi sta mi je uradio

od teme on

Promenio je, okrenuo je

napravio neki gadan spoj

vidi sta mi je uradio

od teme on

Vidi sta smo ti uradili

od teme, mama

ma ma ma ma ma

vidi sta smo ti uradili

od teme mi

Okrenuli je, promenili je

i nesto sasvim drugo snimili

vidi sta smo ti uradili

od teme mi

Vidi sta sam ti uradio

od Marije tata

vidi sto sam ti uradio

od zene ja

Promenio je, okrenuo je

sada nije vise tvoja zena

vidi sta sam ti uradio

od zene ja

Vidi sta smo ti uradili

od zene tata

ta, ta, ta, ta

Vidi sta smo ti uradili

od zene mi

promenili je, okrenuli je

Vidi sta smo ti uradili

od zene mi

vidi sta smo ti uradili

od zene mi

Edited by idemo
Posted
Vidi sta sam ti uradio

od teme, mama

vidi sta sam ti uradio

od teme ja

Promenio je, okrenuo je

sad vise nije tako pravoslavna

vidi sta sam joj uradio

od teme ja

Vidi sta mi je uradio

od teme mama

vidi sta mi je uradio

od teme on

Promenio je, okrenuo je

napravio neki gadan spoj

vidi sta mi je uradio

od teme on

Vidi sta smo ti uradili

od teme, mama

ma ma ma ma ma

vidi sta smo ti uradili

od teme mi

Okrenili je, promenili je

vidi sta smo ti uradili

od teme mi

Vidi sta sam ti uradio

od Marije tata

vidi sto sam ti uradio

od zene ja

Promenio je, okrenuo je

sada nije vise tvoja majka

vidi sta sam ti uradio

od mame ja

Vidi sta smo ti uradili

od mame tata

ta, ta, ta, ta

Vidi sta smo ti uradili

od mame mi

promenili je, okrenuli je

Vidi sta smo ti uradili

od mame mi

vidi sta smo ti uradili

od mame mi

ti si pravoslavac,ne?

mora se rapraviti ovo o govnima...

Posted
ti si pravoslavac,ne?

mora se rapraviti ovo o govnima...

Ja sam pravi pravoslavac. Kada sam rusio kucu iz 1900 godine, nasao sam u temelju svinjsku glavu. Tada sam shvatio da imam prave pravoslavne korene

Posted

Човјек после одређеног времена уђе на овој теми са циљем да види шта се ради код наше "Православне" браће,кад оно видиш туга,простота и напросто ти дође да заплачеш кад видиш ко то данас све себе Србином зове.

Нисам знао да неке православне мајке рађају овакве ирвасе који својом апом заударају и пробијају све поре наших мисли и чула.

Posted (edited)
Човјек после одређеног времена уђе на овој теми са циљем да види шта се ради код наше "Православне" браће,кад оно видиш туга,простота и напросто ти дође да заплачеш кад видиш ко то данас све себе Србином зове.

Ne kontam. :uhoh:

Evo nešto on topic!

Krv mi plava

venema tece

meni je srpstvo

od svega prece

Krv mi plava

venema tece

meni je srpstvo

od svega prece

Mene cuva bog

imam svoj pravac

ja sam srbin

ja sam pravoslavac

Ako ces sa mnom

moras da znas

simbol vere

i oces nas

Ako ces sa mnom

moras da znas

simbol vere

i oces nas

Mene cuva bog

imam svoj pravac

ja sam srbin

ja sam pravoslavac

Ja slavim slavu

ja postim post

dodji kod mene

i budi mi gost

Ja slavim slavu

ja postim post

dodji kod mene

i budi mi gost

Mene cuva bog

imam svoj pravac

ja sam srbin

ja sam pravoslavac

Edited by Dead Man Walking
Posted
Koje ce brisanje da padne kada Axe vidi ovo...

ma seme mu se zatrlo...

Нисам знао да неке православне мајке рађају овакве ирвасе који својом апом заударају и пробијају све поре наших мисли и чула.

oprosti nam boziji covece, ovako gresnima i zalutalima...

Posted (edited)

E, udži u inboxu, nemo' da se svadžamo na temi k'o cigani.

Manje katihizisa, više pravopisa...

Edited by Gojko
Posted

E ljudi, stvarno mislim da ne bi trebalo stvarati vise bilo kakvu negativnost ovde. Imamo teme za opusteniju pricu, tu se moze zezati..

Zna se odavno svaciji religijski, politicki i bilo koji drugi stav, moze se diskutovati o tome (i treba!) ali u nekim granicama ukusa.

Posted (edited)
Nema pravoslavne brace - da nije kakav miting podrske Seselju ili Radovanu u toku?

:) :)

Ne,samo čekam(o) kad će te da se zasitite spamovanja.Pa posle kažite da je Axe netrpeljiv prema ateistima.

Da ovako ostane još par dana ko zna dokle bi došla ova "diskusija".

Cuo sam da je ta voda lekovita ali bakterioloski neispravna, kako to kad je voda sveta?

Ma daj.Kao neispravna.Ne znam koliko često kontrolišu tu vodu,ali su jednom rekli da je neispravna a svaki ostali put su rekli da je ispravna.Ma ništa strašno.

Lekovita je i bogojavljenska voda kao i voda sv. Vasilija Ostroškog.

Edited by -Diamond-
Guest Bata Životinja
Posted

počev od rogozuba... on je brate zabrljao načisto, dobro još nismo čuli da je ikonoklazam pravo pravoslavlje

Jaja su paganska. Ko mi kaže da lažem - to je najobičniji prostakluk, kako uopšte da odgovorim na takvo nešto? Tuga, brate.

Posted
Jaja su paganska. Ko mi kaže da lažem - to je najobičniji prostakluk

истина боли. пагани немају ауторска права на јаја. обичај фарбања јаја за Васкрс је потпуно Хришћански обичај.

Posted (edited)

Kad pomenuste ikonoklazam, to je jedna od stvari za koju smatram da su je protestanti potrefili i da je sasvim u skladu sa 2. zapovesti.

Što se tiče farbanja jaja, ja nikako ne kapiram o čemu vi raspravljate. OK, recimo da pagani jesu farbali jaja prvi (verovatno jesu). Kako to umanjuje simboličku vrednost onoga što rade hrišćani? Šta sad, ako ja uzmem da farbam jaja jer tvrdim da na taj način slavim Horusa, hoćete mi reći "a pa to si ukrao iz hrišćanstva"? Pa šta ako sam ukrao? Ja i dalje slavim Horusa, ne Hrista. Poenta nije u činu, nego u onome što taj čin simbolički predstavlja. Ako napadate religiju, valjda je napadate zbog njenog filozofskog/metafizičkog aspekta i učenja, ne zato što oni nešto rade što je neko drugi izmislio.

Edited by Gojko
Guest Bata Životinja
Posted

Vrlo jednostavno: nigdje u Bibliji ne piše da se trebaju farbati jaja na Vaskrs.

Ispade Žitije Marije Magdalene ključno za Vaskrs i slavljenje Vaskrsa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...