Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako je istina zaista ovo sto pricate za Vladiku onda ce mu biti sudjeno sigurno ...Samo ne od Strane vas . A da vas ja nesto pitam sta ako se dokaze da je ovo sve bila namestaljka ? Sta cemo onda da radimo ?

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

Nije moje da opravdavam niti da ne opravdavam rad crkvenih velikodostojnika ..Ima neko visi ko njima komanduje ili mislis da su svi komplet Ceo Sinod da su svi manijaci poremeceni ?

Edited by bo88gdan
  • Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Sta pricate o vladikama,pa sve ljude kusa djavo,vas nevernike pogotovo.

Ako se dokazu da su krivi,kaznice ih zemaljski sud,al Boziji sud ce biti jos strasniji !

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Ako je istina zaista ovo sto pricate za Vladiku onda ce mu biti sudjeno sigurno ...Samo ne od Strane vas . A da vas ja nesto pitam sta ako se dokaze da je ovo sve bila namestaljka ? Sta cemo onda da radimo ?

Ako je namestaljka onda ce nam biti sudjeno sigurno...samo ne od Strane vas...a ako je istina ima da odgovara i on i njemu slicni i na ovom i na onom svetu.

Ima neko visi ko njima komanduje ili mislis da su svi komplet Ceo Sinod da su svi manijaci poremeceni ?

ajmo tako sve pedofile, silovatelje, ubice i psihopate da pustimo na slobodu jer ima neko visi ko njima komanduje....

Posted

vi ste na teškim drogama

Docice strasni sud Gospodnji,sudice se i mrtvima i zivima !

a tek što će nepismeni najebati, pa to je cirkus

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

vi ste na teškim drogama

a tek što će nepismeni najebati, pa to je cirkus

Gorecu u paklu zbog greske u kucanju ? Hmm,hvala sto si me prosvetlio,hvala Bogu da ima vas pravnika.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

bivši dekan Pravnog se stvarno može porediti sa Bogom

Jel ti to poklonio diplomu da branis ove tvoje krimose od navijaca ?

Jebem te u usta licemerna,vucaras se sa dilerima droge i kriminalcima po utakmicama,i ti si neki pravnik.

Ubise Tatona ni krivog ni duznog,stoka.

Al ja sam pravoslavac,pa cu ti oprostiti. :D

• Downvote 5
Guest HEFEST
Posted

Takva nam je omladina danas. Bahati i misle da nema boga tj. da su oni mali bogovi. Srace i pisace oni tanko kada dodje sud gospodnji.

• Upvote 1
  • Downvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...