Guest HEFEST Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Evo komentarisao sam. Neki debil pisao tekst. Veravatno mi nece ni odobriti.
bo88gdan Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 http://www.slovoljubve.com/vesti/episkop-atanasije-sv-sava-nas-osposobio-za-istorijsko-trajanje
oʞɾoƃ Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Ovaj forum je dokaz da ih ima i medju ateistima. Kako može fanatično da se ne veruje u nešto? Bogdane, nisam siguran kako da protumačim poslednju rečenicu u tvom potpisu. S kojim pravom ti ispred Boga sudiš ko je vredan životnog dara, a ko ne?
PajatheTrut Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Kako može fanatično da se ne veruje u nešto? Али може фанатично да се верује у ништа. 1
bo88gdan Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Bogdane, nisam siguran kako da protumačim poslednju rečenicu u tvom potpisu. S kojim pravom ti ispred Boga sudiš ko je vredan životnog dara, a ko ne? Iz samoodbrane
oʞɾoƃ Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Али може фанатично да се верује у ништа. Eventualno bismo mogli da razgovaramo o nihilizmu, ali 99.9% ateista nisu nihilisti. Iz samoodbrane Na koji način je želeti da pola ljudske rase bude pobijeno samoodbrana? Edited February 1, 2014 by oʞɾoƃ
Demon Seed Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Pa to je ta polovina koja ugrozava nas normalne Pravoslavlje je, kao sto mu i ime kaze, u velikoj meri nalik pravnoj nauci Edited February 1, 2014 by Demon Seed
HeLLsarma Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Antichristian Phenomenon jeste jedan od najboljih metal pesama ikada. 1 1
Demon Seed Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Kako moze nesto biti lepo, sto Zver slavi, a ne svevisnjega? 1
bo88gdan Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Eventualno bismo mogli da razgovaramo o nihilizmu, ali 99.9% ateista nisu nihilisti. Na koji način je želeti da pola ljudske rase bude pobijeno samoodbrana? zato sto su kanalizacija , malo je receno pola , velika vecina bi bio bolji izraz , koliko god ne bih kao Pravoslavac trebao da imam taj luksuz da nekoga mrzim to je nazalost realno stanje na ovoj sjebanoj planeti 1
PajatheTrut Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Eventualno bismo mogli da razgovaramo o nihilizmu, ali 99.9% ateista nisu nihilisti. О атеизму, ако ћемо да је атеизам религија веровања у ништа. 1 4
bo88gdan Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 О атеизму, ако ћемо да је атеизам религија веровања у ништа. svakako jeste zaboravio si da citiras velikog coveka koji je to tako definisao ,ali ako cemo da govorimo istinu , ovaj moderni ateizam koji je sada aktuelan i popularan ima sve odlike jedne monoteisticke religije , imaju svoje svete knjige kao sto je poreklo vrsta i gads diluzn , imaju svoje apostole dokinsa i darvina , imaju fanaticne horde zaludjenika koji histerisu po netu i lupaju prste nadole svima koji postavljaju religiozne klipove itd ... Cak imaju i svoga Boga zovu ga nauka . Da me odma ne napadnete sa posterom da sam srBski nacionalista i da ne verujem nauci verujem itekako u mnogim oblastima . Samo nisam fanatik . Kao ateisti . 1 2
PajatheTrut Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 svakako jeste zaboravio si da citiras velikog coveka koji je to tako definisao ,ali ako cemo da govorimo istinu , ovaj moderni ateizam koji je sada aktuelan i popularan ima sve odlike jedne monoteisticke religije , imaju svoje svete knjige kao sto je poreklo vrsta i gads diluzn , imaju svoje apostole dokinsa i darvina , imaju fanaticne horde zaludjenika koji histerisu po netu i lupaju prste nadole svima koji postavljaju religiozne klipove itd ... Cak imaju i svoga Boga zovu ga nauka . Da me odma ne napadnete sa posterom da sam srBski nacionalista i da ne verujem nauci verujem itekako u mnogim oblastima . Samo nisam fanatik . Kao ateisti . Сипај ко у нероткињу Свакако си у праву да атеизам заиста јесте постао то што јесте, једна незванична монотеистичка религија.... Али јеси србзки националиста. Као што рекох, фанатизам је врло негативна појава, у свакој области, не волим фантике, ни атеистичке - ни православне. 1 3
Talvi Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 zato sto su kanalizacija , malo je receno pola , velika vecina bi bio bolji izraz , koliko god ne bih kao Pravoslavac trebao da imam taj luksuz da nekoga mrzim to je nazalost realno stanje na ovoj sjebanoj planeti ali tu kanalizaciju je tvoj bog lično stavio na ovu planetu, zar ne? ko si ti da dovodiš njegovu volju u pitanje?
oʞɾoƃ Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 О атеизму, ако ћемо да је атеизам религија веровања у ништа. Ateizam nije religija, i ne podrazumeva verovanje u ništa, već neverovanje ni u šta. To što je vama neshvatljivo da neko može da ne veruje u nešto, šta god to bilo, to je već pitanje obrazovanja i koeficijenta inteligencije.
рогозуб Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Ateizam nije religija, i ne podrazumeva verovanje u ništa, već neverovanje ni u šta. nije tachno, odsustvo (teoloshke) vere obuhvata deizam i agnosticizam. 1 1
Berliner Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Deista ocigledno nije ateista, a agnostik-ateista takodje ne veruje ni u sta, tako da ne znam sta pokusavas. Osim toga, ako je 'odsustvo teoloske vere' odlika A B i C -izama, to sto je gojko rekao da je ono odlika A a nije spomenuo ostale, ne znaci da "nije tacno"; de ukljuci malo logiku.
рогозуб Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 verski zasnovani stavovi: pozitivan- teizam, negativan- ateizam racionalno zasnovani stavovi: pozitivan- deizam, negativan- agnosticizam.
bo88gdan Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 ali tu kanalizaciju je tvoj bog lično stavio na ovu planetu, zar ne? ko si ti da dovodiš njegovu volju u pitanje? Jeste , stavio je da ! Stim sto su ljudi umesto normalnog ponasanja u vecini slucajeva izabrali da budu ta kanalizacija o kojoj govorim , Gde ja to dovodim njegovu volju u pitanje ? Bog je dao ljudima slobodnu volju e sad sto je ljudski problem sto pre biraju put satane to je druga stvar 2 2
oʞɾoƃ Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 uzimaš ime Božje uzalud, da ne govorim o profanosti koju si upravo izgovorio
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Jeste , stavio je da ! Stim sto su ljudi umesto normalnog ponasanja u vecini slucajeva izabrali da budu ta kanalizacija o kojoj govorim , Gde ja to dovodim njegovu volju u pitanje ? Bog je dao ljudima slobodnu volju e sad sto je ljudski problem sto pre biraju put satane to je druga stvar ispravi me ako grešim, ali izabrati mržnju prema bilo kome je isto put Rogatog, zar ne? Ne uči li tebe hrišćanstvo da voliš i neprijatelje, a ne da ti oduzimaš živote?
kuruz Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Pravoslavlje je, kao sto mu i ime kaze, u velikoj meri nalik pravnoj nauci izvolte? pohvale za onoga ko je okačio Superbeast, strašna pesma
HeLLsarma Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 uzimaš ime Božje uzalud, da ne govorim o profanosti koju si upravo izgovorio Za taj cu greh ispastati. izvolte? pohvale za onoga ko je okačio Superbeast, strašna pesma That would be me. Ceo prvi album je strasan.
Recommended Posts