Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@bogomdan

Dozvolila je zato sto ne osudjuje ovakve stvari.Gura ih pod tepih.Poremeceni manijak kao sto je ovaj ludak treba biti u najgorem slucaju iza resetaka,a ne da nam on drzi propovedi o dobroti.

A ti si hriscanin koliko je Kuruz grobar.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 1
Posted (edited)

Jedan sveštenik što i danas dobro sarađuje sa patrijaršijom, mi reče da u SPC postoji jak pederski lobi, a za Kačavendu se odavno znalo da je nastran, al niko se ništo nije cimao oko toga. Pomenuo mi je još 2 imena, ja sam zapamtio samo Irineja Bulovića. Sve ovo je (citiram njega) iz Ustava ( ili pravilnika kako se već zove) SPC-a, gde su episkopi praktično Bogovi na zemlji i ne može im niko ništa. Taj Ustav je još i imao smisla za vreme komunista, ali je danas potpuno prevaziđen, i opasan kada se pojave nastrani tipovi među visokim sveštenstvom.

Ali mi je isto tako napomenuo da SPC najviše ogrešila o episkopa Artemija, ono što su tom čoveku učinili je prava sramota. I sa tim se od srca slažem.

Edited by Schneider
Posted

Svi su oni otisli daleko od puta patrijarha Pavla. Ja sam cuo da je Artemije americki covek,da je radio po nalogu,od coveka koji ga je licno znao.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

I sto bih ja onda takvu stoku uopste postovao?Taj je sa svojom verom i kredibilitetom zavrsio kad je prvu tudju kurcinu pogladio.Ne bi sebi dozvolio ni da mi kalja vazduh u blizini a kamoli da mi takav kenja o duhovnosti i veri.I sa tim majmunom ja treba da udjem u cekvu?Moze al da cisti noge u ulju na ulazu.

za to sto su "bogovi" za to su krivi iskljucivo drzava koja je dopustila da se crkva ovoliko mesa u zivot kao i oni vernici,koji se ponasaju ko zene kad ih izlema muz/decko...neka, ipak me voli, nije namerno, jao ubice me ako pisnem, ne smem da prijavim,bog ce me kazni...supickumaterinu, spalio bi ga u sred crkve tako nakaznog da mi se zameri.Bog na zemlji aus moj kurac, on je sluga boziji i kao takav treba da se ponasa i pred njim i pred drugima.Samo takvi zasluzuju postovanje, ova ostala goveda treba proterati.Jebo 'vaku estrada crkvu, to treba opet zabraniti, tad se i postovala kako treba.

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

Jedan sveštenik što i danas dobro sarađuje sa patrijaršijom, mi reče da u SPC postoji jak pederski lobi, a za Kačavendu se odavno znalo da je nastran, al niko se ništo nije cimao oko toga. Pomenuo mi je još 2 imena, ja sam zapamtio samo Irineja Bulovića. Sve ovo je (citiram njega) iz Ustava ( ili pravilnika kako se već zove) SPC-a, gde su episkopi praktično Bogovi na zemlji i ne može im niko ništa. Taj Ustav je još i imao smisla za vreme komunista, ali je danas potpuno prevaziđen, i opasan kada se pojave nastrani tipovi među visokim sveštenstvom.

Ali mi je isto tako napomenuo da SPC najviše ogrešila o episkopa Artemija, ono što su tom čoveku učinili je prava sramota. I sa tim se od srca slažem.

Cula sam slicnu pricu kao i ti, pri cemu je dosta njih iz redova db-a infiltriranih... cilj im je da preko "verskih motiva"dodju do odredjenih ljudi na visokim pozicijama, koji ce im se ispovedati, i eto ti izvora informacija... ma gade mi se...

Posted

I sto bih ja onda takvu stoku uopste postovao?Taj je sa svojom verom i kredibilitetom zavrsio kad je prvu tudju kurcinu pogladio.Ne bi sebi dozvolio ni da mi kalja vazduh u blizini a kamoli da mi takav kenja o duhovnosti i veri.I sa tim majmunom ja treba da udjem u cekvu?Moze al da cisti noge u ulju na ulazu.

za to sto su "bogovi" za to su krivi iskljucivo drzava koja je dopustila da se crkva ovoliko mesa u zivot kao i oni vernici,koji se ponasaju ko zene kad ih izlema muz/decko...neka, ipak me voli, nije namerno, jao ubice me ako pisnem, ne smem da prijavim,bog ce me kazni...supickumaterinu, spalio bi ga u sred crkve tako nakaznog da mi se zameri.Bog na zemlji aus moj kurac, on je sluga boziji i kao takav treba da se ponasa i pred njim i pred drugima.Samo takvi zasluzuju postovanje, ova ostala goveda treba proterati.Jebo 'vaku estrada crkvu, to treba opet zabraniti, tad se i postovala kako treba.

Svaka ti je zlatna.

Posted

Koje sluzbe rodjo? Svakako da je reponja uticao na njega. Kao i na sve sodomite.

Uprava drzavne bezbednosti npr , jer je izmedju ostalog bio njihov covek .

@bogomdan

Dozvolila je zato sto ne osudjuje ovakve stvari.Gura ih pod tepih.Poremeceni manijak kao sto je ovaj ludak treba biti u najgorem slucaju iza resetaka,a ne da nam on drzi propovedi o dobroti.

A ti si hriscanin koliko je Kuruz grobar.

Neke od Crkvenih velikodostojnika su javno osudjivali Kacavendino ponasanje na saborima npr Episkop Grigorije . To sto je veliki deo Crkve pod uticajem raznih neHriscanskih rabota ne govori mnogo o Hriscanstvu kao veri vec o ljudima i onom u sta su se pretvorili .

A to koliki sam ja Hriscanin ce se pokazati na strasnom sudu , tvoj sud mi nije nimalo merodavan , a da uzvratim na konstataciju da sam ja Hriscanin kao sto je Kuruz grobar ti si Muskarac isto kao i Dvanaestogodisnja devojcica otprilike si tako fizicki razvijen :D

Svi su oni otisli daleko od puta patrijarha Pavla. Ja sam cuo da je Artemije americki covek,da je radio po nalogu,od coveka koji ga je licno znao.

Ti si cuo ? Nemoj srati molim te . TI imas veze u obavestajnim sluzbama a radis u pogonu za reciklazu otpada i najdalje gde odes je neka blek metal svirka .

Ko ti trazi da ga postujes ? Ima normalnih Religioznih ljudi za postovanje , i pre i sada . To sto je kukolj nejestiv ne treba pisati po Psenici od koje hleb dobijas . A to kako se neki vernici ponasaju ja se sigurno ne ponasam . Slazem se da ova Crkva u ovakvom obliku vise steti sama sebi nego bilo ko sa strane , a tada kada je bila zabranjena tad se vecina ovih stoka i infiltrirala u njene redove .
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

o čemu vi, niko još nije potvrdio da je ono sa snimka Kačavenda

koristite tu neke informacije iz žute štampe i reko mi jedan sveštenik priče

nemate nijedan neoborivi dokaz da je ovaj gej, sem ako Sretu nije jebo

srbska posla

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Uprava drzavne bezbednosti npr , jer je izmedju ostalog bio njihov covek .

Neke od Crkvenih velikodostojnika su javno osudjivali Kacavendino ponasanje na saborima npr Episkop Grigorije . To sto je veliki deo Crkve pod uticajem raznih neHriscanskih rabota ne govori mnogo o Hriscanstvu kao veri vec o ljudima i onom u sta su se pretvorili .

A to koliki sam ja Hriscanin ce se pokazati na strasnom sudu , tvoj sud mi nije nimalo merodavan , a da uzvratim na konstataciju da sam ja Hriscanin kao sto je Kuruz grobar ti si Muskarac isto kao i Dvanaestogodisnja devojcica otprilike si tako fizicki razvijen :D

Ne govori to nista o ljudima,vec o crkvi kao instituciji i njenon nenormalnom sistemu vrednovanja.

Hriscanin koji drzi u potpisu onakvu poslednju recenicu je hriscanin koliko sam i ja.A ja nisam hriscanin,

Ti si nekada video 12-ogodisnju curicu od 207cm i 106kg koja jebe bolje picke od tebe?

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Ne govori to nista o ljudima,vec o crkvi kao instituciji i njenon nenormalnom sistemu vrednovanja.

Hriscanin koji drzi u potpisu onakvu poslednju recenicu je hriscanin koliko sam i ja.A ja nisam hriscanin,

Ti si nekada video 12-ogodisnju curicu od 207cm i 106kg koja jebe bolje picke od tebe?

Pa taj sistem su uveli ljudi koji sudeluju u sistemu Same Crkve , a najvise takvih se nakotilo u zadnjih 50 godina u njenim redovima , nije tako bilo uvek , a dace Bog nece biti jos dugo .

Ja sam tu recenicu iz svog potpisa vise puta racionalno objasnjavao cenjenim clanovima ovog foruma , nemam nameru da se ponavljam .

Jesam zove se Lemmy sixx na yumetalu :haha: . Da , jebes Desanku Shakic i Levicu Rukic :haha:

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

potpis je hrišćanski ko i inkvizicija

• Downvote 1
Posted

Dok ovo nije pravi hriscanski duh:

We would like to see half of the human race killed off Because it is unworthy - unworthy of the gift of life !

Рече атеиста Леми
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Mogla bi dobra dijagnoza da se napiše na osnovu tog teksta.

Ipak, ovaj deo je posebno iritantan:

Ми, Срби, морамо прво бити хришћани, па онда Срби, јер, у обрнутом случају, нисмо Срби већ марва.

Tužan je i jadan narod kome karakter leži u religiji.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...