Telcontar Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Hahhaha ma bilo je i tada tih dusksija, al je nekako bilo mnogo više.. Antihrišćansko raspoloženje ili sam mator pa se nostalgično sećam starih dobrih dana. A otišao sam ja 2005, tj tad sam oterao u kurac i prestao da budem moderator.. ali od neke 2007 i Legacy Festa na ovamo dođem ponekad, ali bukvalno sam u zadnja 3-4 dana se više puta logovao nego prethodnih 5-6 godina. Nego da ne spamujem više i offtopicujem na temi, nekrst out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Ali tema pravoslavlje na yumetalu. Ni yum nije ono što je nekad bio hahahaha. Nekada su se na ovom forumu privatne poruke počinjale sa SLAVA BRATE. Good old times. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Pomoz' Bog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Hahhaha ma bilo je i tada tih dusksija, al je nekako bilo mnogo više.. Antihrišćansko raspoloženje ili sam mator pa se nostalgično sećam starih dobrih dana. Nego da ne spamujem više i offtopicujem na temi, nekrst out. Pa ne spamuješ... niti ovde spamuješ (a i da spamuješ, davno ovde ne važe pravila). Pričaj buraz, šta ti je na srcu, pa makar bilo i antihriščanski. Valjda tema ne postoji zbog istomišljenika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Hahhaha ma bilo je i tada tih dusksija, al je nekako bilo mnogo više.. Antihrišćansko raspoloženje ili sam mator pa se nostalgično sećam starih dobrih dana. A otišao sam ja 2005, tj tad sam oterao u kurac i prestao da budem moderator.. ali od neke 2007 i Legacy Festa na ovamo dođem ponekad, ali bukvalno sam u zadnja 3-4 dana se više puta logovao nego prethodnih 5-6 godina. Nego da ne spamujem više i offtopicujem na temi, nekrst out. ti nisi onda video yum u vreme aksenosilasove pravoslavne strahovlade? tada nisi smeo da govoriš protiv religije, odma ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Алексонасилас, аухххх човјече. Koја трума. Па онај аутор Агапеа је викенд верник за њега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Zajeban bio Axe. Je li živ uopšte, zna li ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Rece neko da se zamonasio. Sad, dal je sprdnja ili ne pojma nemam, ne bi cudilo uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Vidite, deco, kada problem rešavate tako što pobegnete od njega, ovakvi kao ja vam dođu za moderatore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Rece neko da se zamonasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Pa ti nemoj platiti 1200 dinara, ostavi prilog na ikonu koliko smatras da treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 ne huli dečače, parohial se mora platiti! ili pet parohiala ili ni jedan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Papir je glupost cista smatram da svako ako zeli treba da prilozi po sopstvenom nahodjenju cenovnik je glupost i ako nema covek jednostavno nema i ne treba da bude nikakvog spora oko toga svestenik bi trebao da bude duzan da osvesta vodicu svakom parohijanu imao on para ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 evo lepo: - pop dodje - vodica ćiribu ćiriba nesto nesto - zajednicka molitva i sve to 1200 din? it's a bargain. aaa ne cek cek to je vise kao godisnje clanstvo, znaci platis i onda si namirio svoje obaveze prema crkvenoj opstini, dobijas usluge na redovnoj bazi, barem one redovne stvari tipa slava. jasna stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Papir je glupost cista smatram da svako ako zeli treba da prilozi po sopstvenom nahodjenju cenovnik je glupost i ako nema covek jednostavno nema i ne treba da bude nikakvog spora oko toga svestenik bi trebao da bude duzan da osvesta vodicu svakom parohijanu imao on para ili ne Da nisam video nick zakleo bih se da je Surovi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 jeftina kopija Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Sjajni ste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 jeftina kopija Besplatna, čak. Nego, koliko hrišćana koji se ovde javljaju je pročitalo Bibliju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 stari i novi zavet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) stari i novi zavet? http://www.youtube.com/watch?v=rbeJ6P-4I_Q :haha: Da Edited April 1, 2015 by bo88gdan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 verujem da si jedan od retkih ja samo novi zavet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ja samo stari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts