Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ti algoritmi i promisao nisu nikakva religijska topla voda, svako normalan može da proceni do čega će dovesti njegovi postupci, eventualno je božja promisao malo preciznija nego ljudska promisao :haha:

Posted

Znači ,bog je dao čoveku slobodnu volju ,zna šta će on da uradi sa slobodnom voljom ,a ako čovek nešto zajebe ,onda je on kriv i goreće u paklu zanavjek ,jer je zgrešio pred bogom. Takođe ,bog je savršeno dobar, znači da mu nije u interesu da pušta ljude da slobodnom voljom čine zlo ,kao i da ih kažnjava večnim ognjem.

Posted

Ti algoritmi i promisao nisu nikakva religijska topla voda, svako normalan može da proceni do čega će dovesti njegovi postupci, eventualno je božja promisao malo preciznija nego ljudska promisao :haha:

Pitala za cinjenice coveka koji se bavi time... znaci samo isticem sta su mi rekli da su cinjenice a to sto neke stvari mogu da se protumace na 10 nacina, nije moje da se bavim time, furam svoju pricu i aj cao :haha:

Posted

Znači ,bog je dao čoveku slobodnu volju ,zna šta će on da uradi sa slobodnom voljom ,a ako čovek nešto zajebe ,onda je on kriv i goreće u paklu zanavjek ,jer je zgrešio pred bogom. Takođe ,bog je savršeno dobar, znači da mu nije u interesu da pušta ljude da slobodnom voljom čine zlo ,kao i da ih kažnjava večnim ognjem.

Data je volja volja da bira da li ce se pokajati i nastaviti putem iskrene vere, morala i ljubavi, ili ce nastaviti left hand path. :-)

U Demonu cuci pravoslavac Srbenda Anti KKN, samo ceka da iskoci na scenu kad za to dodje vreme.

Ima da budes vatreniji govornik od Tese. :-)

Posted

Božija promisao je samo metafora za ideal, proceniti na najbolji mogući način šta ti je činiti, raditi plemenite stvari i donositi plemenite odluke, dobre i za druge i za sebe itd.

A bespredmetno je raspravljati da li postoji neki entitet koji to vrši te procene umesto tebe i raspoređuje ko ide u raj, a ko u pakao.

@Sarma: KKN > Isus

Posted

Попови попили освештано вино јутрос у Шопићу,ништа не преоста за вернике.

Posted

BELLUM OMNIUM CONTRA OMNES... Doduse Bogdan je vise puta pricao izmisljenu anegdotu kako pop Nedja ide u crnoj ladi nivi, nosi naocare za sunce, crnu Dimmu Borgir majicu i pokazuje njemu i Maronu metal horns.

A pop Nedja je covek pravi, cak lici na Dzejmsa Hetfilda.

Posted

BELLUM OMNIUM CONTRA OMNES... Doduse Bogdan je vise puta pricao izmisljenu anegdotu kako pop Nedja ide u crnoj ladi nivi, nosi naocare za sunce, crnu Dimmu Borgir majicu i pokazuje njemu i Maronu metal horns.

A pop Nedja je covek pravi, cak lici na Dzejmsa Hetfilda.

u pitanju je majica Gorgorotha
Posted

Dajte jos anegdota o Ocu Nedji deluje kao kul lik...

Elem danasnji tutorijal... dodje vam pacijent koji vam isprica kako je pojebao sve I svasta, pio alkohol vodio zivot raspusnika, ima svog travara, ali je pronasao molitvu I onda se odlucio za celibat a posle njega dolazi zena koja je sve to slusala I kaze "ali on nije ziveo prema svetom pismu, ni ne cudi me sto mu je tako"

Anyway kratki odlasci na kafu I yum bleja na pravoslavlju <3

Nastavite o ocu nedji, kul neki covek

Posted

Dajte jos anegdota o Ocu Nedji deluje kao kul lik...

Elem danasnji tutorijal... dodje vam pacijent koji vam isprica kako je pojebao sve I svasta, pio alkohol vodio zivot raspusnika, ima svog travara, ali je pronasao molitvu I onda se odlucio za celibat a posle njega dolazi zena koja je sve to slusala I kaze "ali on nije ziveo prema svetom pismu, ni ne cudi me sto mu je tako"

Anyway kratki odlasci na kafu I yum bleja na pravoslavlju <3

Nastavite o ocu nedji, kul neki covek

Otac Nedja je uradio podno grejanje u Crkvi koju sad Otac Mirko zeli da srusi,Ocu Nednji nikad nije falilo vina da prelije Krst kad ide u Litiju za razliku od Oca Mirka,Otac Nedja je vozio trulu ladu nivu od 20 godina i motorkom je sekao badnjak da se lozi kod Crkve
  • Upvote 2
Posted

ima svog travara,

tako treba!

Posećivao je Klinički skoro neki lik, druid, Panoramix... Sve žive biljke poznaje i bere po divljinama, koristi ih za lečenje, pravi meleme, drž ne daj, pogleda te u oči i zna šta te muči, i sve ostalo.

Veruem

neveruem...

podno grejanje u Crkvi

:haha: :haha: :haha:

Posted

Ne kapiram bas sta ti je smesno?

Aaa pomešala sam ih

Mirka više volim

srb-28-Crkva-Svestenik-Mirko-Tesic-Sopic_620x0.jpg

Pocnem ja da pricam u nedelju na Preslavi kod mene da je to baksuz jedan i zakacim glavom susilicu za ves ona padne rokne me po sred glavudze i udari mog brata od tetke isto po glavi

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...