Demon Seed Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Ti algoritmi i promisao nisu nikakva religijska topla voda, svako normalan može da proceni do čega će dovesti njegovi postupci, eventualno je božja promisao malo preciznija nego ljudska promisao
Toki89 Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Znači ,bog je dao čoveku slobodnu volju ,zna šta će on da uradi sa slobodnom voljom ,a ako čovek nešto zajebe ,onda je on kriv i goreće u paklu zanavjek ,jer je zgrešio pred bogom. Takođe ,bog je savršeno dobar, znači da mu nije u interesu da pušta ljude da slobodnom voljom čine zlo ,kao i da ih kažnjava večnim ognjem.
Face Of Melinda Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Ti algoritmi i promisao nisu nikakva religijska topla voda, svako normalan može da proceni do čega će dovesti njegovi postupci, eventualno je božja promisao malo preciznija nego ljudska promisao Pitala za cinjenice coveka koji se bavi time... znaci samo isticem sta su mi rekli da su cinjenice a to sto neke stvari mogu da se protumace na 10 nacina, nije moje da se bavim time, furam svoju pricu i aj cao
HeLLsarma Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Znači ,bog je dao čoveku slobodnu volju ,zna šta će on da uradi sa slobodnom voljom ,a ako čovek nešto zajebe ,onda je on kriv i goreće u paklu zanavjek ,jer je zgrešio pred bogom. Takođe ,bog je savršeno dobar, znači da mu nije u interesu da pušta ljude da slobodnom voljom čine zlo ,kao i da ih kažnjava večnim ognjem. Data je volja volja da bira da li ce se pokajati i nastaviti putem iskrene vere, morala i ljubavi, ili ce nastaviti left hand path. :-) U Demonu cuci pravoslavac Srbenda Anti KKN, samo ceka da iskoci na scenu kad za to dodje vreme. Ima da budes vatreniji govornik od Tese. :-)
Demon Seed Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Božija promisao je samo metafora za ideal, proceniti na najbolji mogući način šta ti je činiti, raditi plemenite stvari i donositi plemenite odluke, dobre i za druge i za sebe itd. A bespredmetno je raspravljati da li postoji neki entitet koji to vrši te procene umesto tebe i raspoređuje ko ide u raj, a ko u pakao. @Sarma: KKN > Isus
bo88gdan Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Попови попили освештано вино јутрос у Шопићу,ништа не преоста за вернике.
Antikristina Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Nije ni čudo što ste vernici kad su vam popovi takve bekrije i lole, mora da je zabavno na službama
HeLLsarma Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 BELLUM OMNIUM CONTRA OMNES... Doduse Bogdan je vise puta pricao izmisljenu anegdotu kako pop Nedja ide u crnoj ladi nivi, nosi naocare za sunce, crnu Dimmu Borgir majicu i pokazuje njemu i Maronu metal horns. A pop Nedja je covek pravi, cak lici na Dzejmsa Hetfilda.
bo88gdan Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 BELLUM OMNIUM CONTRA OMNES... Doduse Bogdan je vise puta pricao izmisljenu anegdotu kako pop Nedja ide u crnoj ladi nivi, nosi naocare za sunce, crnu Dimmu Borgir majicu i pokazuje njemu i Maronu metal horns. A pop Nedja je covek pravi, cak lici na Dzejmsa Hetfilda. u pitanju je majica Gorgorotha
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 na stranu interna zajebancija sa Ocem Nedjom ovo za vino je istina
Face Of Melinda Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Uzivam u vasim postovima... nastavite slobodno.
HeLLsarma Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Demon Sid je u fazonu Bajagine pesme : Verujem, ne verujem.
Face Of Melinda Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Dajte jos anegdota o Ocu Nedji deluje kao kul lik... Elem danasnji tutorijal... dodje vam pacijent koji vam isprica kako je pojebao sve I svasta, pio alkohol vodio zivot raspusnika, ima svog travara, ali je pronasao molitvu I onda se odlucio za celibat a posle njega dolazi zena koja je sve to slusala I kaze "ali on nije ziveo prema svetom pismu, ni ne cudi me sto mu je tako" Anyway kratki odlasci na kafu I yum bleja na pravoslavlju <3 Nastavite o ocu nedji, kul neki covek
Demon Seed Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Anyway kratki odlasci na kafu I yum bleja na pravoslavlju <3 Povremeni odlasci u brda bistro i duboko nebo utočište pruža 2 2
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Dajte jos anegdota o Ocu Nedji deluje kao kul lik... Elem danasnji tutorijal... dodje vam pacijent koji vam isprica kako je pojebao sve I svasta, pio alkohol vodio zivot raspusnika, ima svog travara, ali je pronasao molitvu I onda se odlucio za celibat a posle njega dolazi zena koja je sve to slusala I kaze "ali on nije ziveo prema svetom pismu, ni ne cudi me sto mu je tako" Anyway kratki odlasci na kafu I yum bleja na pravoslavlju <3 Nastavite o ocu nedji, kul neki covek Otac Nedja je uradio podno grejanje u Crkvi koju sad Otac Mirko zeli da srusi,Ocu Nednji nikad nije falilo vina da prelije Krst kad ide u Litiju za razliku od Oca Mirka,Otac Nedja je vozio trulu ladu nivu od 20 godina i motorkom je sekao badnjak da se lozi kod Crkve 2
Demon Seed Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 ima svog travara, tako treba! Posećivao je Klinički skoro neki lik, druid, Panoramix... Sve žive biljke poznaje i bere po divljinama, koristi ih za lečenje, pravi meleme, drž ne daj, pogleda te u oči i zna šta te muči, i sve ostalo. Veruem neveruem... podno grejanje u Crkvi :haha:
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Ne kapiram bas sta ti je smesno? Aaa pomešala sam ih Mirka više volim Pocnem ja da pricam u nedelju na Preslavi kod mene da je to baksuz jedan i zakacim glavom susilicu za ves ona padne rokne me po sred glavudze i udari mog brata od tetke isto po glavi 2
Recommended Posts