Demon Seed Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Šta mi je smešno kod podnog grejanja u crkvi?
Demon Seed Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Urnebesno je Šta ću kad sam tradicionalista
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Al tipa to su ljudi vernici prilozili kapiram da nije cimao nikog da to da
Demon Seed Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Da ulože vernici i u lift, da se ne penje pop Neđo peške do zvona.
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 A uopste nije bio takav lik, sve je sam radio, cak je i vostane svece pravio od svojih pcela
Antikristina Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Kad smo već kod omiljenih popova, meni je držao veronauku (lol, nauka) neki car Ždrao pečenja i vatao pevaljke, pravi kafanski liričar Šteta što su ga prebacili negde
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Kad smo već kod omiljenih popova, meni je držao veronauku (lol, nauka) neki car Ždrao pečenja i vatao pevaljke, pravi kafanski liričar Šteta što su ga prebacili negde Nedja uopste nije bio kao taj tvoj,on je prodavao med
Antikristina Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Pa nije, ovaj što se naliva vinom za pričest to je Mirko?
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Jeste, i nije vino za pricest nego za prelivanje Krsta na Litiji al dobro sad manje vise to je osvestano vino
salebghouse Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 (edited) podno grejanje u Crkvi ima i u crkvi na zlatiboru, ako neko bude u prilici nek overi Edited June 2, 2015 by salebghouse
Antikristina Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Vidiš da nije ni za prelivanje krsta nego za Mirkana
PajatheTrut Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Лаже Богдан, сипао четврт чаше јер је стипса, па после као поп Мирко попио све, клајне фантазирн.
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Лаже Богдан, сипао четврт чаше јер је стипса, па после као поп Мирко попио све, клајне фантазирн. ko bre sipao sta pricas ti decko
PajatheTrut Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 А попов apprentice игра hearthstone и предаје веронауку у технићкој. ko bre sipao sta pricas ti decko Шта ти знаш, ниси ни био на литији. Попио пола флаше млаког пива и добио дијареју , преседео свештање. Оћеш ти креатин да пијеш. 2
bo88gdan Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 А попов apprentice игра hearthstone и предаје веронауку у технићкој. Шта ти знаш, ниси ни био на литији. Попио пола флаше млаког пива и добио дијареју , преседео свештање. Оћеш ти креатин да пијеш. Pomesao si me sa nekim, a da sa samim sobom 1
PajatheTrut Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 (edited) Натерао си рођеног брата да пије млако пиво од чега је добио дијареју. Edited June 2, 2015 by PajatheTrut 2
Face Of Melinda Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 tako treba! Posećivao je Klinički skoro neki lik, druid, Panoramix... Sve žive biljke poznaje i bere po divljinama, koristi ih za lečenje, pravi meleme, drž ne daj, pogleda te u oči i zna šta te muči, i sve ostalo. :haha: Ma ovaj lik je neki debeljuca, koji svasta nesto ima, ali ima svog "fito-patologa" i ja ga prekinem... "mislite travar" a i neki mafioza je pa nisam bas mogla da mnogo zezam i prekidam u besadama... ubio me u pojam, ni velika crna moka me nije podigla... nekada je najbolje pustiti ljude da pricaju... svasta nesto cujes. Ali eto sledeca pacijentkinja koja je verujuca, bila je skandalizovana njegovim zivotom i otvorenoscu i savetuje kako treba da zivimo prema svetom pismu. Vruc je dan bio, prag tolerancije na nuli. Mirko i Nedja kao Pop Ćira i Pop Spira jbte
HeLLsarma Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Samo sto pop Nedja izgleda kao Dzejms! Mozda su neko daleko koleno. Elem Trut sere, covek na lineksu svakodnevno, to je vec drogiranje, da ne pricam o snifovanju dature. Sto se tice pop Mirka, dolazio je i kod mene u kucu, stvarno covek peva za medalju. Ali on odradi osvestanje za slavu i za Uskrs, malo prozbori sa nama i ode, sve cisto poslovno, nije kao sadasnji otac Nebojsa koji je dobar covek i sedne sa nama i poprica i savetuje nas, vrlo fin i vrlo zanimljiv covek za slusanje. Moj deda Bosko je osetio Mirkov gnev, zvao Mirko (dok je tad drzao nas deo mesne zajednice u parohiji) i kaze dedi da ce doci u taj i taj dan u toliko sati. Deda pita sasvim normalno koliko ce to da kosta jer covek ima malu penziju (zivi sa nama u suterenu, tad je i pokojna baka bila ziva, naravno moj otac bi platio secenje kolaca) . A ovaj dal rece hiljadu dinara a deda :Au pope, pa mala mi penzija. a ovaj ni pet ni sest : Ako nemate pare, ne morate ni da slavite. Moji poludeli, al baba posto bila bas pobozna molila da ne reaguju nista, kaze da ne namicemo greh na nas (iako je to njegov idiotski gest) i zvala ona i rece da ce platiti. Dosao pop, opusteno odradio svoje, ni da se izvini za njegovu reakciju, ma nista. Tako da posle tog ekcesa, onda proverenih prica da je jurio sojke po Junkovcu, pio i pevao na slavljima i plus ima i razradjen biznis ne cudi me sto hoce da srusi sopicansku crvku. A u svemu tome Dzivdzan kumuje! Doci ce njemu otac Maron glave. 1
KazimKazim Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Mislim dae ednom i slomio nogu, pian skocio sa krova posle lumperaiki...a od nainoviih insaiderskih informacia - prica se dae odradjivao pevacke tezge po Beogradu...otisao bih bez razmisljanja na njegovu tezgu, da budem iskren...pevacina 2
bo88gdan Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Iskopacemo jos pikanterija o Ocu Mirku u danima koji dolaze do tada http://www.manastir-lepavina.org/pouke/?read=6683
oʞɾoƃ Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Попови попили освештано вино јутрос у Шопићу,ништа не преоста за вернике. Posle bude ovaj rad
Recommended Posts