PajatheTrut Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Које је бре говно одобрило да се да 100к евра на јебени џиновски крст серем му се у уста лоповска 1
Face Of Melinda Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Mislim da se taj covek nista ne pita...
bo88gdan Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Bas naprotiv ja mislim da se pita sve ekumenisti sve do jednog Irinej Bulovic Irinej i Amfilohije Izdali su
Face Of Melinda Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Bogdane nemoj da crtam, oni se formalno pitaju, ali im saznanja, obavestenja sta treba i kako treba da se radi dolaze od savetnika, posto svaki poglavar ima svoje savetnike, ne budi naivan
Dark_Elf Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Meni nije jasna ta granica oko ekumenizma. Ako je pitanje da li treba da usklađujemo naše datume i praznike prema katolicima, onda nisam ekumeista. Ako je pitanje da li zajedničkim snagama pravoslavna i katolička, i koja god crkva, uzme i napravi sirotišta, porodilišta, škole... onda jesam ekumenista.
Berliner Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 samo to prvo je ekumenizam (izmedju ostalog). ovo drugo mozes zvati nekim oblikom saradnje
bo88gdan Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Meni nije jasna ta granica oko ekumenizma. Ako je pitanje da li treba da usklađujemo naše datume i praznike prema katolicima, onda nisam ekumeista. Ako je pitanje da li zajedničkim snagama pravoslavna i katolička, i koja god crkva, uzme i napravi sirotišta, porodilišta, škole... onda jesam ekumenista. brate koji si ti idealista jeste pravice sirotista skole i bolnice onda ce ce svet da se uhvati za ruke i da peva 4
Dark_Elf Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 brate koji si ti idealista jeste pravice sirotista skole i bolnice Pa to je najsmešnije iz cele te priče. Ono, dođe vanzemaljac i pita ih: Oko čega se bre vi raspravljate? Jeste li vi normalni? Je l' nemate nekih prečih posla?
johnnyzzz Posted August 5, 2015 Report Posted August 5, 2015 Pa to je najsmešnije iz cele te priče. Ono, dođe vanzemaljac i pita ih: Oko čega se bre vi raspravljate? Jeste li vi normalni? Je l' nemate nekih prečih posla? kog dana bog stvori vanzemaljce, propustio sam? 1 1
bo88gdan Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 http://smrt-svetu.blogspot.rs/2015/09/blog-post.html
Dark_Elf Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 kog dana bog stvori vanzemaljce, propustio sam? Pa valjda isto šestog, kad' i ljude. Nigde ja u knjigama ne pročitah negaciju vanzemaljaca, čak naprotiv, Hrist je savremenicima pričao kako ništa ne razumeju od onozemaljskog života. Možda je mislio na aliene Šalu na stranu, to sa stvaranjem ljudi, može da se tumači svakojako, čak mnogi upliću i Darvinizam u to.
oʞɾoƃ Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 U tome je lepota svetih knjiga, što njihovo učenje može da se prilagodi svemu što im je kontradiktorno kroz "tumačenja", naravno uz obavezno sve veće i veće "preneseno značenje".
Demon Seed Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Samo što ne postoji razlog da tražim prenesena značenja u sistemu koji je dizajniran za masovnu kontrolu mozgova, kao da slušam Kristijana Golubovića kako objašnjava motive iz detinjstva koji figuriraju u njegovom likovnom opusu.
bo88gdan Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Za tebe reci Svetog pisma imaju istu vrednost kao baljezganja propalog krimosa? Sveto pismo je sistem dizajniran za masovnu kontrolu mozgova? 2 2
temper Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Bolje da je razotkrivao značenja nego što je slušao Kristijana Golubovića i ispirao sebi mozak, al' 'ajd' sad... 1 1
Demon Seed Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Ae ne lupetaj Sveto pismo je sistem dizajniran za masovnu kontrolu mozgova? Dabome. Čak i ako se oko toga, što kaže vaš Paja, možemo sporiti, ne možemo se sporiti oko toga da se pretežno u te svrhe koristi. 4
Recommended Posts