Jump to content

Recommended Posts

Posted

Које је бре говно одобрило да се да 100к евра на јебени џиновски крст серем му се у уста лоповска

• Upvote 1
Posted

Meni nije jasna ta granica oko ekumenizma.

Ako je pitanje da li treba da usklađujemo naše datume i praznike prema katolicima, onda nisam ekumeista.

Ako je pitanje da li zajedničkim snagama pravoslavna i katolička, i koja god crkva, uzme i napravi sirotišta, porodilišta, škole... onda jesam ekumenista.

Posted

Meni nije jasna ta granica oko ekumenizma.

Ako je pitanje da li treba da usklađujemo naše datume i praznike prema katolicima, onda nisam ekumeista.

Ako je pitanje da li zajedničkim snagama pravoslavna i katolička, i koja god crkva, uzme i napravi sirotišta, porodilišta, škole... onda jesam ekumenista.

brate koji si ti idealista

jeste pravice sirotista skole i bolnice

onda ce ce svet da se uhvati za ruke i da peva

• Upvote 4
Posted

brate koji si ti idealista

jeste pravice sirotista skole i bolnice

Pa to je najsmešnije iz cele te priče.

Ono, dođe vanzemaljac i pita ih: Oko čega se bre vi raspravljate? Jeste li vi normalni? Je l' nemate nekih prečih posla?

Posted

Pa to je najsmešnije iz cele te priče.

Ono, dođe vanzemaljac i pita ih: Oko čega se bre vi raspravljate? Jeste li vi normalni? Je l' nemate nekih prečih posla?

kog dana bog stvori vanzemaljce, propustio sam?

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

kog dana bog stvori vanzemaljce, propustio sam?

Pa valjda isto šestog, kad' i ljude.

Nigde ja u knjigama ne pročitah negaciju vanzemaljaca, čak naprotiv, Hrist je savremenicima pričao kako ništa ne razumeju od onozemaljskog života.

Možda je mislio na aliene :)

Šalu na stranu, to sa stvaranjem ljudi, može da se tumači svakojako, čak mnogi upliću i Darvinizam u to.

Posted

U tome je lepota svetih knjiga, što njihovo učenje može da se prilagodi svemu što im je kontradiktorno kroz "tumačenja", naravno uz obavezno sve veće i veće "preneseno značenje".

Posted

Samo što ne postoji razlog da tražim prenesena značenja u sistemu koji je dizajniran za masovnu kontrolu mozgova, kao da slušam Kristijana Golubovića kako objašnjava motive iz detinjstva koji figuriraju u njegovom likovnom opusu.

Posted

Za tebe reci Svetog pisma imaju istu vrednost kao baljezganja propalog krimosa?

Sveto pismo je sistem dizajniran za masovnu kontrolu mozgova?

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Ae ne lupetaj

Sveto pismo je sistem dizajniran za masovnu kontrolu mozgova?

Dabome. Čak i ako se oko toga, što kaže vaš Paja, možemo sporiti, ne možemo se sporiti oko toga da se pretežno u te svrhe koristi. :)

• Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...