Machka Naopachka Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 meni ostalo josh 100 strana osme, 7 i 8 sam chitala na kompu. debil. sad kad zavrshim ovo i odem da kupim pojavice se osma a nece biti devete i desete. hah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 weee dobila sam 8,9,10,11 iz ameriku necu nositi sochiva, ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja citam trenutno Zenicu sveta, i mogu reci da nisam previse odusevljena... Malo me davi onaj sitan font i 77000 strana... Lepo je napisano, ali treba imati zivaca za citanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 kukacesh za josh kad se navuchesh... shto je lepo imati knjige u papiru, lagaaaano chitam bez zurbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Meeka Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 I come! http://dildo-pleasure.info/videoplayer.php?file=530603 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 (edited) she comes. ljudi, kad se zavrshava tochak vremena? tj koliko knjiga ima???? hocu reci, kada ce vishe taj tarmon gaidon, ta poslednja bitka i tako to? nishta, upravo sam prochitala. 12 nije napisana... Edited February 25, 2007 by toy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Nikad, zato se i zove tochak vremena, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Tocak tka kako Tocak zeli Edited February 26, 2007 by Azaralena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalzamon Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 gle gle...ima tema i o mojoj knjizi e ako nekog zanime....ako ga ne smara da cita i sl. imam svih 11 delova u .pdf formatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReAmroth Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ja citam trenutno Zenicu sveta, i mogu reci da nisam previse odusevljena... Malo me davi onaj sitan font i 77000 strana... Lepo je napisano, ali treba imati zivaca za citanje... Prvi dio je nista drugo do uvertira...samo nastavi pa ces vidjeti o cemu pricam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
my heart is...slowing Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Da,knjiga zaista zna da privuce sasvim..ne znam zasto,ali meni je Lanfear,Kci Noci,najjaci lik ..super je onaj deo pesme,mislim da je u drugom delu,gde se spominje njen dolazak i gde se prorice "..sjajni zidovi ce pasti.."to mi je bas nesto ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormbringer Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) Robert Džordan je napravio interesantan svet sa dosta glavnih likova i knjiga je dosta zarazna. Prvih par knjiga sam bukvalno progutao za par dana ali onda je krenulo smaranje. Već neko vreme nemogu sebe da nateram da čitam prvu knjigu šestog dela. Ne znam da li je do našeg prevoda ili do čega ali neke rečenice i radnje se bukvalno ponavljaju. Radnja isuviše lagano napreduje i postaje prilično predvidiva... Trenutno odmaram od ovog serijala uz Pesmu Leda i Vatre i neki epski metal... Ne znam da li je neko već pisao ali pisac ima neku retku bolest i pitanje je da li može da se izleči. I on se nada da će da dovrši serijal. Edited April 19, 2007 by Stormbringer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 E ostalo mi je jos tridesetak strana do kraja Gospodara haosa. Odlican je kao sto sam i pretpostavljala! Ipak mi je to jedan od omiljenih ciklusa, pa ne mogu biti bas objektivna... Kad procitam celu onda cu reci celokupne utiske Ah da... Kakvo citanje knjiga na kompu?! Ljudi kupujte knjige!!! Jedva se neko resio da izdaje sve to sto nas zanima i sada niko nista ne kupuje... Nista lepse od tog cekanja pola god da najavljena knjiga izadje i onda je odmah narucis i stigne ti onako sveza iz stamparije sva ponosna, mirise, jedva cekate da provedete tih par sati zajedno... Citajte Zivkovica - Knjiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arja Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Eto stigoh napokon da dovrsim prvi deo Gospodara haosa. Zanimljiv je ali nekako mnogo odugovlaci radnju. U svakom slucaju jedva cekam nastavak. Avijenda ce ocigledno napraviti neko sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 jebesh serijal koji nije dovrshen. razvlachim 11-ti deo a smorila sam se samo tako shto nema kraja, posle TOLIKO knjiga, aman. btw, ko ce da kupuje knjige kad kod nas nemash gde da ih kupish? mene je nuzda naterala da prochitam jednu knjigu na kompu... shta cesh kad je ko shpanska serija. a avijenda nece napraviti sranje nego ce se sve tri lepo podati randu na smenu, jedna ce i da zatrudni, mada mozda si to vec chitala, ne znam u kojoj knjizi se deshava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 E nemo spojlere za one koji nisu josh to citali Ali da, taj deo je stvarno bio malo bljaks... bas je Rand toliki baja da njih TRI pristanu da ga dele... hah. Vidi se da je muskarac pisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 da, jebote, mushkarac je napravio sebi svet fantazije u kome zene vode glavnu rech na svakodnevnom nivou, a glavni lik je mushkarac koji ima tri zene. kakav li je njegov odnos sa majkom...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Hmm ja čitam samo ono što izađe kod nas, tako da sam još u vremenu kada Rand nije zvanično ni sa jednom (tj kresnuo je Avijendu, ali se sad kuliraju) Ali ako su one dovoljno glupe da žele da ga dele sa ostalima, što bi se čovek bunio? A DŽordan ispunjava malo svoje fantazije (i fantazije svih muškaraca) pišući o tome, pa neka, može mu se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Eh, i ja imam samo dotle I mislim da nije poenta u tome da Dzordan ispunjava svoje fantazije, vec da jednostavno nije mogao da se odluci koja od njih bi mu najvise pristajala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ha, ha... To za DŽordana je bila šala Pa ako ti je frka, možeš skidati sa neta dalje, ali ja to ne volim. Čitam samo ono što kupim, ili ako nema više gde da se kupi, onda pozajmljujem od prijatelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Nemam od koga da pozajmim i ne znam gde bih to mogla da skinem Pomagajte!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Uh, nemam pojma nisam skidala ništa od knjiga, ajd kad se vratim sa posla sutra, tj danas naći ću ti, ako neko već ne stavi neki koristan link dotada. Sada me mrzi da tražim, jer sam malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Hmm ja čitam samo ono što izađe kod nas, tako da sam još u vremenu kada Rand nije zvanično ni sa jednom (tj kresnuo je Avijendu, ali se sad kuliraju) Ali ako su one dovoljno glupe da žele da ga dele sa ostalima, što bi se čovek bunio? A DŽordan ispunjava malo svoje fantazije (i fantazije svih muškaraca) pišući o tome, pa neka, može mu se ma jok, cela postavka da bash sve tri hoce samo njega i nikog vishe a on jadan na koju ce stranu niko tu nije glup ispao, samo je nebulozno (a toliko su razradjeni medjuljudski odnosi za fantasy knjigu da mi to smeta) Nemam od koga da pozajmim i ne znam gde bih to mogla da skinem Pomagajte!!! ako si iz bg-a mogu da ti narezem 1-10 na enleskom ali je pdf i zashticen je od shtampanja, tako da bi to morala da krekujesh nekako (ti programi se placaju, a ja ne zalazim u hack sajtove, nisam hacker ) jedanaeste tu nema, ali i onako dvanaestu nije ni napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 ako si iz bg-a mogu da ti narezem 1-10 na enleskom ali je pdf i zashticen je od shtampanja, tako da bi to morala da krekujesh nekako (ti programi se placaju, a ja ne zalazim u hack sajtove, nisam hacker ) jedanaeste tu nema, ali i onako dvanaestu nije ni napisao Daj mi daj mi daj miDAJMIDAJMIIIIIIIII!!!! :veseli: Ispasce mi oci od buljenja u monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts