StarbreakeR Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Pa kakav ti to intenet imas Vanish?Opticki? Enivej za sve koje zanima : Helloween Rockumentary to air on METAL EXPRESS RADIO on February 2nd! The two original Helloween members, Michael Weikath and Markus Grosskopf, teamed up with Metal Express Radio for an in-depth discussion about the history of the band. Michael and Markus cover topics such as the genesis of Helloween and various line-up changes throughout the years, and provide their personal spin on Helloween’s album catalogue. These Power Metal pioneers revisit the hard times as well as the happy days all the way up to the release of the new album Keeper Of The Seven Keys – The Legacy. The duration of this Rockumentary is one hour, and also intermixes songs from many of the Helloween releases. Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Wireless. E da, skinuo sam "Revelation", bonus pesmu sa japanske edicije Legacya. Ovo je bash bash dobra pesma, mogu da se kladim da je Grosskopfova! Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 p.s. German melodic metallers HELLOWEEN have announced the following festival appearances this summer: Jun. 23-24 – Balingen, GER @ Bang Your Head Jul. 15-17 – Vizovice, CZR @ Masters Of Rock Aug. 04-05 – Hultsfred, SWE @ Gates of Metal Quote
StarbreakeR Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Zaboravio si najbitniji deo : More Dates to folloow Soon Eniviej si li raspolozan da posaljes i tu mailom...cim je wireless ne bi trebalo da bude prob...ako ti nije tesko... ([email protected]) Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Pa nije prob wireless..vec the almighty Yahoo Ajd javim ti kad sendnem Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) Kadgod...ne zurim ja... Enivej da zapocnemo diskusiju : Sta mislite o "Chameleon"-u? P.S. Sta kazete za novi Avatar...nisam menjao stari od Avgusta 2004...Treba da castim Edited February 2, 2006 by StarbreakeR Quote
LazaGNR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Duga je to i tuzna prica...a ne prica mi se... Jos ja gledam kako niko sa ovog foruma (sem Johny-a i mene) nije bio tamo...a secam se da si pricao da ces ici ( ). Anyway,u'vatio sam na koncertu Weikath-ovu trzalicu Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ma raspravljao sam se sa mojima i na kraju jbg...tako je to kad si fucking maloletnik... Quote
Painkiller_JP Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja ne znam zato svi ljudi koje poznajem i svi ljudi na sajtu helloweena i svi ljudi....pljuju Andija kad covek fenomenalno peva,cak sta vise 10 puta bolje od kiskea koji pisti kao 24 prag na gitari. Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Upravo zato pljuju Andija...zato sto Andi-fanovi pljuju po Kiskeu i ne postuju Helloween istoriju(korene) Quote
Angelystor Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Mene je Andi u pochetku nervirao zbog kreshtavosti koje ima u glasu, na koju sam se medjutim navikao vremenom i pocheo sam da poshtujem choveka kao pevacha, a kao Songwritera ga poshtujem oduvek. On je sveukupno najbolji songwrite koga je Helloween iamo uz Kai Hansena. A shto se tiche Chameleona koga si spomenuo gore. Taj album mogu stvarno retko da slusham, nije da mi se ne svidja, ali mi uopshte ne lezi kao Helloween album, sta znam. Mislim da im to nije trebalo at all. Quote
imaginos Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja ne znam zato svi ljudi koje poznajem i svi ljudi na sajtu helloweena i svi ljudi....pljuju Andija kad covek fenomenalno peva,cak sta vise 10 puta bolje od kiskea koji pisti kao 24 prag na gitari. pu! pu! pu! necastivi! ovo je najveca blasfemija i bogohuljenje na ovoj temi! pokaj se, pokaj se i iskupi svoje grehe, o gresni sine... ovo nisi rekao ti, ovo sotona iz tebe progovara. p.s. a sad ozbiljno: meni je kiske zakon pevac. Quote
Angelystor Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Sacrilege. Ima chovek pravo na mishljenje..ali ipak ga pretera Andi ne moze da peva ni Kaieve pesme kako treba kamoli Kiskeove..shta mislite zashto nikako da sviraju "Halloween"? Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Upravo to i ja pricam...da su svirali Halloween tek bi se videli neki propusti u Andijevom glasu...on se bre muci da istera Eagle Fly Free i Keepera(preslusajte Live at Gothenburg i vedecete)...a kao Songwriter jebe kevu... Sto se tice Kameleona...pusti sad to opet pocinje Andi vs. Kiske rasprava...to se ne propusta... A da...i odslusao sam onaj dokumentarac...mnogo mi je bufferovalo ali ok...mada nista novo nisu rekli(sem da je Kai u americi provodio sate u Kazinu, osvajao ogromne pare i trosio ih u Hamburgu za 1 dan...) Quote
Angelystor Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ti si to slushao? Heh...ne bih mogao da slusham Weikia kako kenja nikak... Ima jedan dobar intervju sa Kaijem iz 97 ili 98e valjda..nashao na Hellowene forumu radio za neki grchki Zine, jedan od najboljih Ween intervjua iskreno, bash je prichao o ranim danima i podosta o Ingou, okolnosti u vezi smrti i to. "Sto se tice Kameleona...pusti sad to opet pocinje Andi vs. Kiske rasprava...to se ne propusta..." Ma to su pointless rasprave...al nek tera Quote
Grobodan Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Not losh interview sa Markusom: http://www.metal-rules.com/zine/index.php?...d=456&Itemid=60 Quote
Angelystor Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Starbreaker@ Shibnuo sam ti pesmu.. Ako josh neko zeli taj bonus track nek se javi( 7 MB je inache velik). Vrashki se teshko nalazi. Quote
StarbreakeR Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Evo sutra cu da pocnem da je skidam...sada moram necemu drugome da attendujem...thanx...nego sorry za offtopic Vanish imas li neki Hell on Earth DVD? Sto se tice inerviewa vise je pricao Markus(ima neverovatno dubok glas...ja ocekivao nesto piskavo )a Weikie se ubacivao samo kada treba da se prica za otpustanje clanova Quote
vlad Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Anyway,u'vatio sam na koncertu Weikath-ovu trzalicu Eto, sad nas je dvojica!!!!! Jesi li i ti onu providnu dograbio, onu na kojoj piše Weikie?! Quote
StarbreakeR Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 A sad cete nas malo da podirate a...pa ja imam originalan disk...a uskoro cu da imam 2, i postavio sam 2 pitanja Kai Hansenu preko helloweenboard interviewa koji su pravili clanovi Salim se naravno...drago mi je za vas...ako ikada odlucite da ih prodate tu sam... Quote
Angelystor Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 a Weikie se ubacivao samo kada treba da se prica za otpustanje clanova Pa shta je on drugo radio u Helloweenu Quote
LazaGNR Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Eto, sad nas je dvojica!!!!! Jesi li i ti onu providnu dograbio, onu na kojoj piše Weikie?! Naravno A cekaj malo,je si ti onaj Vladimir sto je sedeo ispred mene u kombiju? Inace,rekao mi je drug sinoc da je kupio novi Metal Hammer i da tamo pise da ce Helooween,zbog otkazanog koncerta u januaru ovde,kao 'naknadu' svirati na Exit-u na Metal Hammer stage-u pa ja imam originalan disk Pa i ja Time Of The Oath Quote
StarbreakeR Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Sto ga toliko bre mrzis Vanish?Covek ljubazan...Weikat dobar drug Quote
Brynhildr Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Inace,rekao mi je drug sinoc da je kupio novi Metal Hammer i da tamo pise da ce Helooween,zbog otkazanog koncerta u januaru ovde,kao 'naknadu' svirati na Exit-u na Metal Hammer stage-u nadamo se... Quote
Crna_Dama Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 cak sta vise 10 puta bolje od kiskea koji pisti kao 24 prag na gitari. Quote
Recommended Posts