Guest Daemonium Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ne spamujte na Ween temi,jebo vas pas! Eno vam Nighwish i Cob teme,pa spamujte. Quote
SacrilegiouS Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Al si ti danas besan. Evo ti opet sa astarte Quote
Guest Daemonium Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Al si ti danas besan. Evo ti opet sa astarte Rekao sam ti tamo reci cu ti i ovde - nemoj da me vredjas.Ako vec imas toliku fascinaciju srednjacima,gurni ih sebi u dupe. Quote
SacrilegiouS Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ajde lepo da ti meni popusis kurac, jebem ti malo mater. Kako ti sad zvuci? Quote
StarbreakeR Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Sram vas bilo...volite Helloween a spamujete po njemu Quote
Crna_Dama Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Nemoj sad da se praviš fin,kad i ti spamuješ. Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Hello(ween) Nema nikakvih novosti za Helloween Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Nista novo pod njihovim krovom...a svi zeljno cekamo novi DVD... ...Makar ja Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 NE MOGU...dosadno mi je...na kraju cu da izbacim bilo kakav avatar... Ne mogu jednostavno cim mi se posvidja nesto u trenutku moram da promenim i nema sanse da kazem sebi "nemoj"... ...BOlesno... Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Sto kaze Daemonium imate finske teme pa tamo serite..zaobilazite ovu temu ako nemate ama bash nishta apmetno da kazete... Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 @Starbreaker: Kako ti se cini Time of the Oath!Nemam pojma ja vise volim Kiskea ali ovaj album je dobar We Burn mi stalno vrti po Winampu Quote
Elldamar Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Jbt kako je Kraj For Fridom dobra stvar Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 to je bukvalno zadnja pesma na koju sam nalozio sa WOJ, heh..i to tek skora..pre mi bila nekako doosadna.. Ali po kvalitetu mi je ipak najslabija na legendarnom im disku Quote
Elldamar Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Total opossite !!! Najbolja na WoJ ( imho) ! Quote
Cosmic Antagonist Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Meni je na WOJ najgora Gorgar. Ali sto je Vhaldemar obradio Gorgar, svaka cast Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 to je bukvalno zadnja pesma na koju sam nalozio sa WOJ, heh..i to tek skora..pre mi bila nekako doosadna.. Ali po kvalitetu mi je ipak najslabija na legendarnom im disku Razumem te u potpunosti...isti slucaj i kod mene...tek sam se pre mesec dana nalozio na pesmu...a pesma razara... @MegaDex : Pa meni je ToTo fin album...na njemu(i na Dark Ride-u) se primecuje(makar sam ja primetio) Malmsteenov uticaj na bivseg gitaristu Grapowa...album ima fenomenalne solaze i fenomenalne pesmice ali ce meni ipak Master of the Rings biti omiljeni iz Deris Ere... Quote
Crna_Dama Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ali ce meni ipak Master of the Rings biti omiljeni iz Deris Ere... Ja isto od albuma sa Derisom najviše volim "Master of the rings"....mozda je otrcano,ali,prva pesma koju sam čula sa tog albuma bila je "Where the rain grows",i mnogo mi se dopala,a posle sam čula ceo album,i sasvim je OK. Quote
Invictus Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Where the Rain Grows...krajni bol... Master of the Rings (original, naravno) je bio prvi cd koji sam ikad kupio. Ne i prvi album, naravno. Quote
Amnesia Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Jel samo meni Starlight lici na Liar od Megadetha, a Phantoms Of Death na 2 MInutes To Midnight? (nemojte da me ispljujete, tek sam skoro nabavio njihova 3-4 albuma) Quote
Recommended Posts