Patheren od Bosne Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 (edited) Dobra. Jeli ikad svirana Sun For The World uzivo?Ti bi to trebo znati? Edited June 7, 2006 by Patheren od Bosne Quote
StarbreakeR Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Jeste...na Rabbit turneji...imam i snimak... Quote
Angelystor Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Bedna lista..i opet gube vredne minute uz King For 1,000 Years... TOTO remaster..barem na kompu ne primecujem skoro nikakvu razliku..B sajdove sam sve imao... I opet imaju oni seljachki fazon kada im na 2 CD ima samo sat i po muzike...Loze se na pare samo tako Quote
StarbreakeR Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Nalozili se na tu ideju duplog CD-a pa nikako da odustanu od toga...kad bi makar ubacili spotove i neke klipove na drugi...ono nista... Quote
Vule iz Kule Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Sviraše Halloween u na festivalu u Portou pre neki dan... Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Svuda samo ne kod nas...otprilike tako nesto... Quote
Vule iz Kule Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 StarbreakeR said: Svuda samo ne kod nas...otprilike tako nesto... Izgleda da nisi skapirao da sam govorio o pesmi "Halloween". Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 !!!ZAR!!! Au...to je trebalo da se cuje... ...ili nije...nesto sam skeptican kada Deris treba da peva Kiskeove pesme...pitam se sto Quote
StarbreakeR Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Aha......ajd nadji ako ima neki snimak...bas me zanima Quote
Angelystor Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 odma sam bre seo na search na dc++ kad sam procitao ovo Al ne pojavljuju se tako brzo bootlezi na dc++ anyway..bio sam na helloween forumu i mislim da onaj lik samo tripuje masu. Quote
Crna_Dama Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Vanish To Perfection said: odma sam bre seo na search na dc++ kad sam procitao ovo Al ne pojavljuju se tako brzo bootlezi na dc++ anyway..bio sam na helloween forumu i mislim da onaj lik samo tripuje masu. Očigledno. Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Kao sto nas istripovase da je Kiske pevao sa Helloweenom I'm Alive na jednom gigu...cak dao link na youtube...a kad ukljucis ono Monthy Python... jebem li im mater tripersku... Quote
Angelystor Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Pa..Kiske jeste pevao I'm Alive uzivo..(?) Quote
StarbreakeR Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ali rekli su da je to radio ove godine...pre mesec dana odprilike.. ...sto naravno nije tacno... Quote
Angelystor Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ok. BTW Chameleon remaster je odlichan.. Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 MOTÖRHEAD, HELLOWEEN, URIAH HEEP Titles To Be Re-Released On CD/DVD Classic titles from MOTÖRHEAD and HELLOWEEN are among the seminal rock albums being released July 31 in a special CD/DVD format by Castle Music, in association with Sanctuary Records. In a new initiative for Castle Music, each album comes packaged with an informative booklet and a "sister" DVD; providing an additional audio-visual feast for fans. The albums included within this initial release selection are: MOTÖRHEAD's "All The Aces", HELLOWEEN's "High Live", BLUE ÖYSTER CULT's "A Long Days Night", URIAH HEEP's "Bird Of Prey" (Best Of) and LYNYRD SKYNYRD's "Lyve: The Vicious Cycle Tour". Mene zanima odakle Helloween u ovom koshu al ajde... Quote
Angelystor Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 StarbreakeR said: A Bubbles?Jesi cuo vec? Pa jesam..chuo sam sve remastere...good je pinky.. Quote
Vule iz Kule Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Da li je neko skinuo neki bootleg sa nekog od dva festivala na kojima su svirali Halloween? Quote
StarbreakeR Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ja ne...moj internet nije u takvoj mogucnosti... ...all eyes on Kai... Quote
Recommended Posts