WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ja se razibajm vala ovih dana od te pesmice a i od ovog dueta sa Candice Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Jos samo skini spot i mnogo cu da te cenim Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Revolution je Japanski bonus...koji je ladno trebao da bude na albumu umesto vecine pesama... Kao, uostalom, i 'Deliver Us From Temptation' koja je izostavljena sa "The Dark Ride", a sije pola pesama sa tog albuma. Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 I "Deliver us" a i bogami "Madness Of The Crowds" su extra dobre pesme i stvarno su mogle biti na albumu Helloween inache vec 5-6 albuma ima tu naviku da izostavlja neke mnogo dobre pesme sa albuma, i zato ovi remasteri i vredi jer su i te pesme ubachene. I kako primetih uglavnom je kompozitor tih stvari Grosskopf. Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Taman to da kazem...Markus uglavnom pise te dobre zaboravljene pesme... P.S. What's with the nick Quote
Angelystor Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 p.s.@ Pa kao sto rekoh na 'Promena nika' temi, dojadilo mi da me ljudi zovu kao 'venish', a s obzirom da mi je Kai banovan, a Angelistor mi je nik na ostalim forumima...toliko Quote
RNA Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ne znam da li samo ja to primecujem, ali najbolje pesme na albumima od "Master Of The Rings" do "The Dark Ride" je pravio Uli Kusch. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 p.s.@ Pa kao sto rekoh na 'Promena nika' temi, dojadilo mi da me ljudi zovu kao 'venish', a s obzirom da mi je Kai banovan, a Angelistor mi je nik na ostalim forumima...toliko Pa sto nisi rekao jednostavno ne zovite me Vanish... ...ne citam ja te teme... @RNA - A ako ne najbolje onda sigurno jedne od najboljih... ...Mr. Torture Sells Pain... Quote
Angelystor Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ne znam da li samo ja to primecujem, ali najbolje pesme na albumima od "Master Of The Rings" do "The Dark Ride" je pravio Uli Kusch. I digress. Andi Deris. Chovek koji je spasao Helloween, a to kazem vec 66 put na ovoj temi. Kusch nije napisao nijednu pesmu na Masteru, a na Oathu je zajedno sa Derisom uradio "a million to one" i "anything my mama..", a ta dva albuma su bila IMHO extra vazna za Helloweenu(i to pre svega Master), i maltene su 'spasli' Helloween posle dva slabija albuma(ok, Bubbles je dobar album meni, ali Chameleon je..Chameleon). Ali zato je izrazeniji njegov(a i Grapowov) rad na Dark Ride i BTR. Push, Mr Torture i Departed su mu vrh pesme p.s. starbre@ a juche gledah reklamu za onaj deterdzent i samo chujesh na kraju reklame "Venish-verujte ruzichastom" Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) p.s. starbre@ a juche gledah reklamu za onaj deterdzent i samo chujesh na kraju reklame "Venish-verujte ruzichastom" Ma znam za tu reklamu...i ja sam pre kucao Probajte novi Vanish A sto ti je banovan Kai nick? Nego kad planiraju oni da izbacuju taj DVD...ko ce da ceka 2007... Edited October 14, 2006 by StarbreakeR Quote
Angelystor Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) Long, old story Ja i ne iscekujem nesto DVD jer te retko nabavljam brzo...al se nadam da cu da nadjem barem neki DVDa na neta.. ali ja zato zeljno iscekujem LOTF II edit: A da...nisam na Gamma Ray temi Edited October 14, 2006 by Angelistor Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Long, old story Ja i ne iscekujem nesto DVD jer te retko nabavljam brzo...al se nadam da cu da nadjem barem neki DVDa na neta.. ali ja zato zeljno iscekujem LOTF II edit: A da...nisam na Gamma Ray temi GR tema je u svim temama...i u nasim srcima Ja hteo da kupim GR DVD na exkurziji ali koliko znam nije jos izasao... Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ali zato je izrazeniji njegov(a i Grapowov) rad na Dark Ride i BTR. ...i zato su ta dva albuma najbolje u post-Kiske eri! Da su njih dvojica ostali, verovatno ne bismo dobili "Rabbit Don't Come Easy" (kako glup naziv nakon prethodna 4 albuma) i ovaj novi. Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Hm..meni je BTR najslabiji album iz post-Kiske Ere(posle KOTSK3 doduse), a Rabbit kao album je meni odlichan, i bolji od svog drugara takodje glupog imena(PBGA jelte). Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Jeste...Rabbit nije uopste los album...uprkos imenu koje samo oni razumeju... Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Pa bre objasnili su vise puta odakle taj fazon.. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ma znam...zezam se... ...nesto kao na spanskom zec je pizda...ili tako nesto... Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Hm..meni je BTR najslabiji album iz post-Kiske Ere(posle KOTSK3 doduse), a Rabbit kao album je meni odlichan, i bolji od svog drugara takodje glupog imena(PBGA jelte). Cudno od coveka kome je Exumer na avataru. "Better Than Raw" im je najzesci album koji su napravili posle "Walls Of Jericho", tu negde u rangu sa prvim "Keeper-om". Cik neka neko kaze da su 'Push', 'Revelation' i 'Midnight sun' lose pesme. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ma gde su lose...kakvo crno lose...vrh...ali je meni TotO ipak jaci... Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Koj lebac ima veze sta imam na avataru? To sto im je to najzesci album posle WOJa, ne mora da znachi da je i najbolji. Ali ni to sto sam rekao da je najslabiji ne znachi da ne volim album. Helloween nije izdao slabiji album izmedju Chameleona i KOTSKA3, ali uporedjujuci BTR sa ostalima..neko jbg mora da popije fenjer. Inache jedino mi na tom albumu smeta Lavdate Dominvm...naravno onaj krelac Weikath uvek mora da zasere nesto..al Midnight Sun, koja je ako se ne varam njegova mu je vec odlichno ispala. BTR je i poslednji album na kome je Weikath uradio nesto a da vredi. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 BTR je i poslednji album na kome je Weikath uradio nesto a da vredi. Da...tako je nazalost...posle toga njegov rad je sve gori i gori...a najvise na novom albumu, gde njegove pesme nemaju veze sa ostatkom albuma... Cenim ja Weikia kao gitaristu i jednog od najstarijih clanova, ali ipak izgubio je inspiraciju cini mi se... Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ja ga cenim jedino po dobrim pesmama koje je radio za bend, osim toga, chlan koga najmanje cenim. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ja nisam razmisljao o tome koga najmanje cenim pravo da ti kazem...Sascha mi je antipatican ali to nema veze sa bendom i udelom u njemu... Quote
Recommended Posts