Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Revolution je Japanski bonus...koji je ladno trebao da bude na albumu umesto vecine pesama...

Kao, uostalom, i 'Deliver Us From Temptation' koja je izostavljena sa "The Dark Ride", a sije pola pesama sa tog albuma.

Posted

I "Deliver us" a i bogami "Madness Of The Crowds" su extra dobre pesme i stvarno su mogle biti na albumu icon_da.gif

Helloween inache vec 5-6 albuma ima tu naviku da izostavlja neke mnogo dobre pesme sa albuma, i zato ovi remasteri i vredi jer su i te pesme ubachene. I kako primetih uglavnom je kompozitor tih stvari Grosskopf.

Posted

Ne znam da li samo ja to primecujem, ali najbolje pesme na albumima od "Master Of The Rings" do "The Dark Ride" je pravio Uli Kusch.

Posted
p.s.@ Pa kao sto rekoh na 'Promena nika' temi, dojadilo mi da me ljudi zovu kao 'venish', a s obzirom da mi je Kai banovan, a Angelistor mi je nik na ostalim forumima...toliko icon_smile.gif

Pa sto nisi rekao jednostavno ne zovite me Vanish...

...ne citam ja te teme...icon_wink.gif

@RNA - A ako ne najbolje onda sigurno jedne od najboljih...

...Mr. Torture Sells Pain...

Posted
Ne znam da li samo ja to primecujem, ali najbolje pesme na albumima od "Master Of The Rings" do "The Dark Ride" je pravio Uli Kusch.

I digress. Andi Deris. Chovek koji je spasao Helloween, a to kazem vec 66 put na ovoj temi. Kusch nije napisao nijednu pesmu na Masteru, a na Oathu je zajedno sa Derisom uradio "a million to one" i "anything my mama..", a ta dva albuma su bila IMHO extra vazna za Helloweenu(i to pre svega Master), i maltene su 'spasli' Helloween posle dva slabija albuma(ok, Bubbles je dobar album meni, ali Chameleon je..Chameleon). Ali zato je izrazeniji njegov(a i Grapowov) rad na Dark Ride i BTR.

Push, Mr Torture i Departed su mu vrh pesme icon_rockdevil.gif

p.s. starbre@ a juche gledah reklamu za onaj deterdzent i samo chujesh na kraju reklame "Venish-verujte ruzichastom" icon_smile.gif

Posted (edited)

p.s. starbre@ a juche gledah reklamu za onaj deterdzent i samo chujesh na kraju reklame "Venish-verujte ruzichastom" icon_smile.gif

Ma znam za tu reklamu...i ja sam pre kucao Probajte novi Vanish icon_smile.gificon_smile.gif

A sto ti je banovan Kai nick?

Nego kad planiraju oni da izbacuju taj DVD...ko ce da ceka 2007...

Edited by StarbreakeR
Posted (edited)

Long, old story icon_wink.gif

Ja i ne iscekujem nesto DVD jer te retko nabavljam brzo...al se nadam da cu da nadjem barem neki DVDa na neta..

ali ja zato zeljno iscekujem LOTF II

edit: A da...nisam na Gamma Ray temi icon_smile.gif

Edited by Angelistor
Posted
Long, old story icon_wink.gif

Ja i ne iscekujem nesto DVD jer te retko nabavljam brzo...al se nadam da cu da nadjem barem neki DVDa na neta..

ali ja zato zeljno iscekujem LOTF II

edit: A da...nisam na Gamma Ray temi icon_smile.gif

GR tema je u svim temama...i u nasim srcima icon_smile.gif

Ja hteo da kupim GR DVD na exkurziji ali koliko znam nije jos izasao...

Posted
Ali zato je izrazeniji njegov(a i Grapowov) rad na Dark Ride i BTR.

...i zato su ta dva albuma najbolje u post-Kiske eri! Da su njih dvojica ostali, verovatno ne bismo dobili "Rabbit Don't Come Easy" (kako glup naziv nakon prethodna 4 albuma) i ovaj novi.

Posted
Hm..meni je BTR najslabiji album iz post-Kiske Ere(posle KOTSK3 doduse), a Rabbit kao album je meni odlichan, i bolji od svog drugara takodje glupog imena(PBGA jelte).

Cudno od coveka kome je Exumer na avataru. "Better Than Raw" im je najzesci album koji su napravili posle "Walls Of Jericho", tu negde u rangu sa prvim "Keeper-om". Cik neka neko kaze da su 'Push', 'Revelation' i 'Midnight sun' lose pesme.

Posted

Koj lebac ima veze sta imam na avataru?

To sto im je to najzesci album posle WOJa, ne mora da znachi da je i najbolji. Ali ni to sto sam rekao da je najslabiji ne znachi da ne volim album. Helloween nije izdao slabiji album izmedju Chameleona i KOTSKA3, ali uporedjujuci BTR sa ostalima..neko jbg mora da popije fenjer.

Inache jedino mi na tom albumu smeta Lavdate Dominvm...naravno onaj krelac Weikath uvek mora da zasere nesto..al Midnight Sun, koja je ako se ne varam njegova mu je vec odlichno ispala.

BTR je i poslednji album na kome je Weikath uradio nesto a da vredi.

Posted
BTR je i poslednji album na kome je Weikath uradio nesto a da vredi.

Da...tako je nazalost...posle toga njegov rad je sve gori i gori...a najvise na novom albumu, gde njegove pesme nemaju veze sa ostatkom albuma...

Cenim ja Weikia kao gitaristu i jednog od najstarijih clanova, ali ipak izgubio je inspiraciju cini mi se...