Angelystor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Upravo zato! Ok mozda u prvih par godina...ali sada vec imaju podosta albuma da bi to radili.. Quote
Divlji Tigar Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ja sam za to da vidim "Helloween" u postavi sa Kaijem kao pevacem i gitaristom. Quote
Angelystor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Highly impossible..a ako zelish da vidish Kaia kako cepa uzivo materijal na kome je on pevao, tj. Jericho dane...svrati na Wacken ove godine, heh.. Quote
Divlji Tigar Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 (edited) Ako budem imao kesa mozda i odem. A inace jednm sam sanjao a to sam i napisao ne temi "Snovi", da Helloween imao koncert u BGu. U postavi su Kai, Micheal, Markus, i neki meni nepoznat bubnjar. Svirali su ceo Helowwen/Walls Of Jericho/Judas + 4-5 pesama sa oba Keppera. Kao je to lep san bio. Edited May 19, 2007 by Wild_Tigar Quote
Angelystor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Meni je wacken out of reach.. Heh, takve vlazne snove i ja imam ponekad...najskoriji mi je bio da mi Priest svirao na trgu u Krushevcu.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Heh, takve vlazne snove i ja imam ponekad...najskoriji mi je bio da mi Priest svirao na trgu u Krushevcu.. Nikad ne reci nikad :)ahhahahah. Postanem li jednog dana milijunas svi koncerti idu u prestonicu ! )) :pivopije: :pivopi :rockdevil: :rockdevil: je: Quote
RaVeN Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pa zar vec nisi ?? :) :) :) :) Batali sale covece i dovedi nam Helloween.....DUZAN si nam !!! Quote
Elldamar Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Stvarno bre,mogao bih da gledam taj Helloween,vecj godinu i po dana nisam otishao na njihov cert Quote
Bata Trokrilni Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994. Quote
Elldamar Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Brate....znachi GLUPOST NA KVADRAT PA NA KUB PA NA BESKONACHNO! Ovo je znachi No Comment GODINE! Quote
FILIP St. Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Znate, ne moraju svi da dele vase misljenje o kvalitetu albuma Helloweena pre i posle 1994. Sto se mene tice covek nije bas pogresio ne znam ni ja koliko. To su sasvim solidni albumi. Walls Of Jericho ne mora svakom da lezi... Quote
Elldamar Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Da,ti albumi su solidni,slazem se,ali izbaciti ALFU I OMEGU Helloweena,pa izbaciti najboljeg vokala kojeg su ikada imali... Ma kako bre neko moze da izbacuje Hansija iz Helloween-a i da pricha kako je pravi Helloween nastao posle njega.... Ma to bre na lomachu odmah!!!! Quote
APOHAKC Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994. Jesili ozbiljan? lol Quote
Telcontar Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Pazi, meni je omiljeni album "Master of the Rings", ja njega svrstavam u Top10 Power albuma ikada... ali da se razumemo Kai je izmislio i Power i Helloween, kada je on otishao Helloween je samo nastavio dalje tim tokom koji je Kai zapoceo.. o Kiskeovom glasu necu da pricam... sve u svemu, ja volim i Andya i Helloween posle, ali zna se sta i ko je Kai Hansen... Quote
Demonizer Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ako vas interesuje ponesto, novi blog je tu:) http://dzemijosponesto.blogspot.com/ Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Да ли си морао ово да ставиш баш на свакој теми на коју постујеш? Quote
Bata Trokrilni Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Neka je Hansi izmislio power, ali meni se Helloween nalazi među prva tri omiljena benda zahvaljujući fazi od 1994. na ovamo. Quote
Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Nikad ne reci nikad :)ahhahahah. Postanem li jednog dana milijunas svi koncerti idu u prestonicu ! )) :pivopije: :pivopi :rockdevil: :rockdevil: je: More par nas ludaka da se poobogati iz Ksha pa da odrzimo tako nesto za pamcenje Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994. OSKARA ZA CHOVEKA MOLIM VAS, OSKARA!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) Ja sam za to da vidim Helloween u postavi sa Grapow-om i Kusch-om, što se takođe neće ostvariti... Koga briga za Hansena i Kiskea, pravi Helloween počinje 1994. Znaci brate postoji li ijedna tema na kojoj ti ne jedes govna...voli sta volis boli mene...jelte...al nemoj vise da seres tako molim te, da nije ove dvojice voleo bi ti djoku a ne Helloween...jedno je subjektivno misljenje, a drugo su cinjenice...koga boli...ocigledno sve osim tebe... Ovakvim likovima treba da se zabrani Helloween... Sto se mene tice samo da ih vidim, postava mi je skroz svejedna...ova trenutna mi je skroz OK...jos i Gamma Ray, i nista mi vishe ne treba... Edited May 20, 2007 by StarbreakeR Quote
Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Can I hear "Praise Kai!" - PRAISE THE LORD! lepo kaze SB, da nije bilo Kaia, ne bi ni ti mogao da se nadas nekoj Uli/Roland kombinaciji... Quote
Recommended Posts