Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pazi, okej je reci da ocesh da vidish Ulija i Rolanda u Helloweenu, umesto sadashnjih Sashe i Danija..pa sad i tu moze da se razvije diskusija ko kog vishe voli itd...ali reci "koga briga za Kaia i Kiskea" i "pravi Helloween pochinje 1994." je nelogichno. Apsolutno. Bez ikakvog 'ali'.. Quote
APOHAKC Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Slazem se sa kolegom iznad. Mada, malo preteraste sa ocrnjivanjem coveka lol kolko god je ona izjava bila, heh, cudna Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Хм... ја бих волео да видим сарадњу Каија и Улија. Обојица су задужени за најбоље песме у првом и трећем периоду бенда. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ako mi obecaju ceo Walls of Jericho dovodim ih odma sutra ! Quote
Painkiller_JP Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Znači mene treba linčovati što Andija volem mnogo više nego Kiskea... :uhoh: Quote
Elldamar Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ako mi obecaju ceo Walls of Jericho dovodim ih odma sutra ! Hahaha...da,da,da...Ja ih dovodim u kucju onda A zamisli skroz obrnutu kombinaciju - da ne sviraju nishta sa Walls-a!!!E pa to sam ja osetio na svojoj kozi jbg No,s obzirom da cje Kai biti tu,teshko da cje se to desiti... Meni cje iskreno biti dovoljno da chujem neki Victim of Fate sa Kaiem i koncert je uspeshan ako se ja pitam Quote
Bata Trokrilni Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ako sviraju ceo Walls, ja neću ni doći na koncert. Štaviše, bilo bi dobro da ništa ne sviraju sa tog albuma. Sa Keeper-a I i II su dovoljne I Want Out, Dr. Stein, Future World i Eagle Fly Free. Naredna dva albuma bi takođe mogli da preskoče i da sve ostalo bude sa od Master of the Rings na ovamo. Ne bi bilo loše čuti i neku obradu uživo, recimo Electric Eye ili Lay All Your Love on Me. Andi Deris rules! Quote
StarbreakeR Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Pa moderator si...ucini nesto vise od reci Quote
Grobodan Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Evo ga Princ Tame sa jos jednim jakim biserom :) Quote
Elldamar Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ako sviraju ceo Walls, ja neću ni doći na koncert. Štaviše, bilo bi dobro da ništa ne sviraju sa tog albuma. Sa Keeper-a I i II su dovoljne I Want Out, Dr. Stein, Future World i Eagle Fly Free. Naredna dva albuma bi takođe mogli da preskoče i da sve ostalo bude sa od Master of the Rings na ovamo. Ne bi bilo loše čuti i neku obradu uživo, recimo Electric Eye ili Lay All Your Love on Me. Andi Deris rules! Ti si totalni promashaj,nisi se trebao roditi uopshte,go and kill yourself... Jebeni abomination of nature... Quote
Elderane Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 U Zadru su prije koju godinu odsvirali StarLight, Murderer i Guardians, koliko se ja sjecam, a vjerovatno i jos nesto iz najranijih dana. Quote
APOHAKC Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 E sad mi zao sto sam branio coveka lol Mada kontam da nas lik tovari Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 I ja mislim da nije ozbiljan... JUDAS !!! ) Quote
Bata Trokrilni Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ovako bi izgledala idealna setlista: Power Wake Up the Mountain Mirror, Mirror Eagle Fly Free Future World Why Forever and One Electric Eye Dr. Stein Just a Little Sign Mrs. God I Can If I Could Fly ---- In the Middle of a Heartbeat The King for Thousand Years ---- Light the Universe I Want Out Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Moguca set lista : Walls Of Jericho Ride The Sky Reptile Guardians Phantoms Of Death Metal invaders Gorgar Heavy Metal (Is The Law) How Many Tears Starlight Murderer Warrior Victim Of Fate Cry For Freedom _______________ JUDAS Quote
Angelystor Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Da..polako pochinjem da primecujem i ove ljude sto izgleda samo priznaju WOJ od Helloweenovih albuma U Zadru su prije koju godinu odsvirali StarLight, Murderer i Guardians, koliko se ja sjecam, a vjerovatno i jos nesto iz najranijih dana. Guardians nisu sigurno Znam liste.. Ovako bi izgledala idealna setlista: Power Wake Up the Mountain Mirror, Mirror Eagle Fly Free Future World Why Forever and One Electric Eye Dr. Stein Just a Little Sign Mrs. God I Can If I Could Fly ---- In the Middle of a Heartbeat The King for Thousand Years ---- Light the Universe I Want Out pazi..ne ovo loshe uopste...ali koj kurac Electric Eye? Lght the universe? A ne znam sta se ostali bune..pa Helloween otprilike ovo i svirao na zadnjih apr turneja ...osim ovol'ko MOTR pesama... Quote
RNA Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Мени да одсвирају комплетан "Better Than Raw" не бих се бунио... бар не у овој постави. Quote
Recommended Posts