Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pazi, okej je reci da ocesh da vidish Ulija i Rolanda u Helloweenu, umesto sadashnjih Sashe i Danija..pa sad i tu moze da se razvije diskusija ko kog vishe voli itd...ali reci "koga briga za Kaia i Kiskea" i "pravi Helloween pochinje 1994." je nelogichno. Apsolutno. Bez ikakvog 'ali'..

Posted

Хм... ја бих волео да видим сарадњу Каија и Улија. Обојица су задужени за најбоље песме у првом и трећем периоду бенда.

Posted
Ako mi obecaju ceo Walls of Jericho dovodim ih odma sutra !

Hahaha...da,da,da...Ja ih dovodim u kucju onda :D

A zamisli skroz obrnutu kombinaciju - da ne sviraju nishta sa Walls-a!!!E pa to sam ja osetio na svojoj kozi jbg :(

No,s obzirom da cje Kai biti tu,teshko da cje se to desiti...

Meni cje iskreno biti dovoljno da chujem neki Victim of Fate sa Kaiem i koncert je uspeshan ako se ja pitam :D

Posted

Ako sviraju ceo Walls, ja neću ni doći na koncert. Štaviše, bilo bi dobro da ništa ne sviraju sa tog albuma. Sa Keeper-a I i II su dovoljne I Want Out, Dr. Stein, Future World i Eagle Fly Free. Naredna dva albuma bi takođe mogli da preskoče i da sve ostalo bude sa od Master of the Rings na ovamo. Ne bi bilo loše čuti i neku obradu uživo, recimo Electric Eye ili Lay All Your Love on Me. Andi Deris rules! :rockdevil:

Posted
Ako sviraju ceo Walls, ja neću ni doći na koncert. Štaviše, bilo bi dobro da ništa ne sviraju sa tog albuma. Sa Keeper-a I i II su dovoljne I Want Out, Dr. Stein, Future World i Eagle Fly Free. Naredna dva albuma bi takođe mogli da preskoče i da sve ostalo bude sa od Master of the Rings na ovamo. Ne bi bilo loše čuti i neku obradu uživo, recimo Electric Eye ili Lay All Your Love on Me. Andi Deris rules! :rockdevil:

Ti si totalni promashaj,nisi se trebao roditi uopshte,go and kill yourself...

Jebeni abomination of nature...

Posted

Ovako bi izgledala idealna setlista:

Power

Wake Up the Mountain

Mirror, Mirror

Eagle Fly Free

Future World

Why

Forever and One

Electric Eye

Dr. Stein

Just a Little Sign

Mrs. God

I Can

If I Could Fly

----

In the Middle of a Heartbeat

The King for Thousand Years

----

Light the Universe

I Want Out

Posted

Moguca set lista :

Walls Of Jericho

Ride The Sky

Reptile

Guardians

Phantoms Of Death

Metal invaders

Gorgar

Heavy Metal (Is The Law)

How Many Tears

Starlight

Murderer

Warrior

Victim Of Fate

Cry For Freedom

JUDAS

;)

Posted

Da..polako pochinjem da primecujem i ove ljude sto izgleda samo priznaju WOJ od Helloweenovih albuma :)

U Zadru su prije koju godinu odsvirali StarLight, Murderer i Guardians, koliko se ja sjecam, a vjerovatno i jos nesto iz najranijih dana.

Guardians nisu sigurno :da: Znam liste..

Ovako bi izgledala idealna setlista:

Power

Wake Up the Mountain

Mirror, Mirror

Eagle Fly Free

Future World

Why

Forever and One

Electric Eye

Dr. Stein

Just a Little Sign

Mrs. God

I Can

If I Could Fly

----

In the Middle of a Heartbeat

The King for Thousand Years

----

Light the Universe

I Want Out

pazi..ne ovo loshe uopste...ali koj kurac Electric Eye? Lght the universe?

A ne znam sta se ostali bune..pa Helloween otprilike ovo i svirao na zadnjih apr turneja :) ...osim ovol'ko MOTR pesama...

Posted

Мени да одсвирају комплетан "Better Than Raw" не бих се бунио... бар не у овој постави.