RNA Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Први ЕП ми је у дупликату, већ сам ти то био једном написао. Quote
Grobodan Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Novi album izlazi za Halloween, zvace se Gambling with the devil. Quote
StarbreakeR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Naziv albuma me asocira na album pun pesama Get it Up i Do You Know What...al nije bitno, bitno da izlazi novi album!!! Quote
Angelystor Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Hehe, ja bash nemam takav utisak...al, nekako imam osecaj da ce sad nesto da eksperimentishu...iskreno, ne znam sta da ochekujem, mnogo vishe me trenutno zanima novi GR, al od novog 'Weena ochekujem da bude at least very good PS. Another message from the group reads: "The band will reissue (their) historical T-shirts. Shortly the T-shirts with the classical “Mini LP”, “Walls Of Jericho” and “Keeper Of The Seven Keys – Part I” motives will be available again. Coming up – in a chronological order – more historical T-shirts will be reissued. More details on the shop section soon!" dakle, ak dodju, moci ce lepe maje da se pazare Quote
Crna_Dama Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Za tool znam....jer sam pratio glasanje (helloween je vodio malo....pa je neko njima narokao glasove, pa je onda neko toolu isto uradio....i posle toga helloween diskvalifikovan) !!! Za ostale necu nista reci, jer nisam imao vremena na gubljenje !! Inace....ako necete da ih dovodite, nemojte onda da stavljate na glasanje !! Posto po vama Helloween ne moze da napuni 2000....sigurno moze behemoth, vader, vital remains, suffocaton....i sl. !! Iskreno,mislim da bi interesovanje za Helloween bilo veliko,ali,ne zna puno ljudi za ovo glasanje. Quote
BeTeLgEuSe Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Pa sad bas... Nisam nesto siguran u to. Quote
Elldamar Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Opet se ovde ponavlja stara pricha...Svako je ubedjen da se njegovi omiljeni bendovi ovde extra slushaju i da cje docji gomila ljudi...Sad ja treba da ubedjujem nekoga da bi recimo na koncert EverEve-a doshlo vishe od 5 ljudi,samo zbog toga shto bi ja bulju dao da ih vidim uzivo? Zelje su jedno,realnost je neshto drugo... Quote
Elldamar Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Promoteri su najzajebaniji likovi ubedljivo...Umesto da jure neke pare i neki plac na Ibici,oni ispunjavaju ovde muzicke zelje...Uzas... Quote
Bata Trokrilni Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Koliko sam ja provalio, fora je u tome što Helloween traži isuviše novca u odnosu na to koliko bi ljudi došlo na koncert. Slično kao sa Scorpions-ima. Quote
BeTeLgEuSe Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Pa da, ta neka prica... Dobro si skontao. Quote
Crna_Dama Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Opet se ovde ponavlja stara pricha...Svako je ubedjen da se njegovi omiljeni bendovi ovde extra slushaju i da cje docji gomila ljudi...Sad ja treba da ubedjujem nekoga da bi recimo na koncert EverEve-a doshlo vishe od 5 ljudi,samo zbog toga shto bi ja bulju dao da ih vidim uzivo? Zelje su jedno,realnost je neshto drugo... Da,sve to stoji,ali-realno,Helloween bi skupio vise ljudi nego,npr.TOOL.Realno. Quote
Elldamar Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Auuuu....pa gde nadje tu procenu...Helloween je daleko manji bend...jbt,Tool je totalni mainstream u odnosu na nemce... Quote
RNA Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Da,sve to stoji,ali-realno,Helloween bi skupio vise ljudi nego,npr.TOOL.Realno. Нема шансе, тотално нереална процена. Quote
StarbreakeR Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Nema nikakve sanse...Tool je 100% mainstream... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Da,sve to stoji,ali-realno,Helloween bi skupio vise ljudi nego,npr.TOOL.Realno. Biser meseca ! Quote
Angelystor Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Tool je 100% sranje. Nego... http://www.last.fm/music/Helloween?q=helloween (datum) Quote
apocalypsetb Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Ne mogu da vjerujem, ja samo taamo obavezno. Quote
Elldamar Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Nego shta nego sam tamo! Yeah! Po peti jubilarni put da ih gledam \m/ I po prvi put Gamma Ray Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 (edited) Kakav datum?! Ja nista ne vidim ?!?! Ja sam samo nasao : Upcoming Events November 2007 Friday 16 November 2007 Helloween HelloweenGamma Ray Petőfi Csarnok Budapest ? Edited June 14, 2007 by Frubi666 Quote
Elldamar Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Pa na to je i mislio....ide se u Peshtu da se gleda ovo Quote
Recommended Posts