Night Prowler Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Jel Helloween stvarno obradio Wasted Years od Maidena ili je ovo sto ja imam fake? Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Poje'm kurac ako je Helloween obradio "Wasted Years". Inache, niko iz Srbije nije dobio ich na nagradnoj igri..shteta. Inache, mali procenat tachnih odgovora..gledah nestho na forumu..cifra je tipa 30tak procenata od svih poslatih mail-ova su odgovorili sa 'devil'... Quote
Bata Trokrilni Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Verovatno je čuo Thunderstone, pa je mislio da je Helloween. Quote
StarbreakeR Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Poje'm kurac ako je Helloween obradio "Wasted Years". Inache, niko iz Srbije nije dobio ich na nagradnoj igri..shteta. Inache, mali procenat tachnih odgovora..gledah nestho na forumu..cifra je tipa 30tak procenata od svih poslatih mail-ova su odgovorili sa 'devil'... Trebali su makar da nam utesne nagrade podele...ja sam odmah skoontao o cemu je rec(uz Grobinu malu pomoc ) Quote
AstralliS Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Haha, utešne nagrade su ponekad bolje. Quote
Bata Trokrilni Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Slušah danas u prevozu na Mp3 plejeru The Time of the Oath. Stalno se vraćam tom albumu, da je on izostao iz Helloween-ovog opusa, definitivno ne bih voleo ovaj bend koliko ga volim sada. Koja je to albumčina... Quote
AstralliS Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Ih, jeste dobar, ali da mi je presudan za slušanost benda, nije... Quote
_powerslave_ Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Uz Master Of The Rings najbolji album iz Derisove ere.... Quote
Mia Tallica Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nocturnal Rites su obradili Wasted Years! Quote
Angelystor Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Neshto ne bih stavljao pare na to. ps. Sad vidim da na jutubu ima klipi "Wasted Years(Iron Maiden Cover)" i pod NR i pod Helloween imenom. Pa jebote jel' vas ovaj glas podseca na Kaia, Derisa, Kisketa, Lindkvista? Nimalo...neki nizi power bendic odradio..a na jutubu mogu da zakachim i Dream Theater-As I Am i da ga nazovem Metallica-New Song, opet ce ljudi da se naloze. Quote
StarbreakeR Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Da nije Wasted Years mozda od Dungeona?Nisam cuo i mrzi me da trazim... Quote
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Rekao sam već da je Thunderstone obradio tu pesmu. To je to, verovatno. Quote
Angelystor Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Da nije Wasted Years mozda od Dungeona?Nisam cuo i mrzi me da trazim... i ja sam ishao tim putem, skinuo sempl sa njihovog sajta, nije. Za Thunderstone ne znam, i bre, koga boli kurac. Quote
Mia Tallica Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa stvarno! Hehe... IMAM pesmu Wasted Years u izvodjenju Nocturnal Rites-a, a moguce je naravno da ima jos dosta njih koji su obradili tu pesmu... Quote
Divlji Tigar Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ja sam konacno zagotivio "Pink Bubbles Go Ape", "Chameleon" tj zagotivio sam ih jos negde krajem decembra, nisu toliko losi kao sto sam ranije mislio. Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Možda nisu loši, ali svakako ne i najbolji... Verovatno bih ta dva slušao poslednje kada bih se odlučio da preslušavam čitavu diskografiju. Quote
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Meni je PBGA jedan od omiljenih Helloween albuma. Verovatno najoptimističniji metal album koji sam ikada čuo, genijalno... Quote
Angelystor Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Astralis@ Pa ja sam i preslusao "Chameleon" zadnji bas zbog raznih losih kritika po netu, i to mi je dosta uticalo i kod prvog slushanja. Ali kasnije bash zgotivih album, dodushe, ipak mi je na dnu listu, ai ga ipak posedovam na originala, hehe. A PBGA ima taj problem sto je izasao posle Keepera. Dobar album, ali kad ga uporedis sa prethodnim, ni blizu, jbg. Quote
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 A PBGA ima taj problem sto je izasao posle Keepera. Dobar album, ali kad ga uporedis sa prethodnim, ni blizu, jbg. Po meni vrlo blizu. Najbolji su mi čuveni Keeperi, pa Master of the rings, pa onda Bubbles. A Chameleon je najslabiji po meni (mada još treba da čujem BTR i RDCE) ali opet vrlo interesantan. Neke jedinstvene stvarčice mi uvek privlače pažnju (Music, Crazy cat, Windmill), ali najviše gotivim First time i Step out of hell, koje su, čini mi se, najbliže klasičnom power metal zvuku, ali opet ne dovoljno blizu. Quote
AstralliS Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 RDCE je dosta dobar album, ali je nekako suviše bačen u senku zaborava, jer se i nije nešto spominjao, što mi je čudno. Quote
Recommended Posts