_powerslave_ Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Jbg treba razumeti choveka, treba mu lova.... Quote
.... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Trenutno sam opet na paćeničkom dial up-u, da nisam skinuo bih da čujem kako te stvari zvuče. Nadam se da malo vuku na pop, pošto znam da je Kiske postao pop lik u međuvremenu i baš me zanima kako bi pesme zvučale u tim verzijama. A eto, očigledno je da Kiske od albuma koje je uradio sa Helloweenom najviše gotivi Chameleon... Ako naletim na original ovog albuma, moraću da uzmem. Ma kazem ti, lepo je cuti, volim da slusam Kiske-a a pesme su skroz u fazonu unplugged, akustara, bass i bubanj i malo klavijature, fino fino... Quote
Sreta Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ja Kiskea obozavam,nazalost RNA je u ravu - lik je BU-DA-LE-TI-NA!!! Ljudi seku kite za njim a on glumi soma - znas kao ja nisam u metal fazonu!? Sta kao ne bi dosao do izrazaja u Helloweenu? Tja Quote
AstralliS Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Hahah... Pokazuje da mu iskreno puca za to da li se nekome sviđa šta on to radi sa muzikom... Quote
AstralliS Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Pa ako ne zna gde tera, najbolje neka se povuče iz sveta šou biznisa... Quote
Sale B.C. Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) ja kad sam video listu pomislio sam na neku teatralnu orkestraciju za a little time i da sve stvari zvuče ajd da kažem ne heavy već sporije, ali moćne da se naježiš, kad ono prc, opet isto ono njegovo mlako Edited March 23, 2008 by Asses High Quote
RNA Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ја не знам само ко од њега ишта више очекује? Quote
Divlji Tigar Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ja kada sam nabavio njegov prvi solo album, mnogo sam ocekivao, ali na pola trece pesme sam disk bacio u smece. Stvarno mi nije jasan, ajde da ima uspesnu solo karijeru, pa da mu se oprosti, ali koliko je meni poznato to sto radi nema neki prijem kod publike. Quote
.... Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Sto ga ne regrutuje neki metal bend u pizdu materinu? Ne znam je li iko pokusao od metal bendova to da uradi? Quote
_powerslave_ Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) Trebao je da peva u Mejdenima kolko se secam, al nishta od toga jer ovi uzeshe Blejza... Edited March 23, 2008 by power slave Quote
RNA Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Stvarno mi nije jasan, ajde da ima uspesnu solo karijeru, pa da mu se oprosti, ali koliko je meni poznato to sto radi nema neki prijem kod publike. Нема никакав пријем код публике, јер публика која њега цени као певача не воли то што он ради музички. Sto ga ne regrutuje neki metal bend u pizdu materinu? Зато што он НЕЋЕ да пева метал. Quote
Sreta Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Kiske jeste BIO kralj,ali Deris je svoje mesto pod suncem u Helloween-u zasluzio i iskreno ne bih voleo da cujem nekog drugog sa Helloween-om! Cak sta vise , mnogi danas izjednacavaju reci Helloween = Deris Quote
furija Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Evo dio iz intervjua (pred sami koncert u BG-u), o tome šta Kai kaže o Kiske-u: Pa nije ni to loše. Ali da se vratim malo na problem broj 1, a to je Kiske. Ja znam da je on sad sav religiozan i da se izjasnio da ne želi da pjeva u bendu Helloween, pa čak ni metal uopšte. Pa opet gostuje na Avantasia albumima Tobias Sammet-a. Kako to? Da li je u pitanju neka svađa između vas i njega? Kai Hansen: Zašto tu pravi neku iznimku, ja ne znam. Vjerovatno ćeš morati da pitaš njega lično. Michael Weikath: Hej, ne moraš mene tako da gledaš. Ja sa tim nemam ništa. Niti sa Avantasia-om, niti sa Kiske-om. Kai Hansen: Ja sam imao kontakta sa Kiske-om i to nije neki problem. Što se tiče njegovih ubijeđenje, to je ono što ja ne razumijem. Ja više uopšte ne znam šta on misli ozbiljno, a šta ne. On si proturiječi konstatno. Prvo govori kako je heavy metal katastrofa i kako to nikada više neće pjevati, a onda dođe i radi na Avantasia albumima. Da li je to radi novca, ne znam, ali je i to "kurvanje" nešto što on osuđuje. Kako može tu pjevati metal, pun samopouzdanja i uvjerenja i to naravno bez neke rasprodaje njegove ličnosti, a u javnosti govoriti da neće da ima veze sa metalom? Quote
.... Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ja sam lepo vec napisao da covek ne zna 'de tera... Quote
RNA Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Па, чим се ошишао на ћелаво нису ту чиста посла. Послао бих ја њега код некго психијатора на преглед. Quote
Totamealand Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Па, чим се ошишао на ћелаво нису ту чиста посла. Послао бих ја њега код некго психијатора на преглед. Stvarno? Ima li neko sliku? Quote
Angelystor Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) Drzao sam ja istu svojevremeno na avataru, jal ovde jal na metalserbia, i kilo ljudi mi nije verovalo da je ono Kiske Sad cu je nadjem.. edit: Edited March 24, 2008 by Angelystor Quote
Recommended Posts