StarbreakeR Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Bice na spejsu cim izadje...tako je i s ALAIF... Quote
Zoll Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Hehe... ostavite obaveštenje ovde kad se pojavi spot, pošto nemam space pa i ne posećujem isti ! Quote
Moody Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=L2g_SFNh2k0 Sea of Fears - Demo verzija pesme How Many Tears, po meni mnogo bolja od originalne! Quote
Zoll Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 U, svaka čast za link i hvala puno! Super je verzija, zaista, interesantno je čuti ovako nešto kad navikneš na original... meni je ipak How many tears tj. originalna verzija bolja. Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=L2g_SFNh2k0 Sea of Fears - Demo verzija pesme How Many Tears, po meni mnogo bolja od originalne! Prince of darkness i ti delite isti komp, ne? Quote
Totamealand Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Interesantna verzija. Weiki definitivno nije neki pevač, though... Quote
Moody Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Prince of darkness i ti delite isti komp, ne? Niposhto! Chemu takvo pitanje? Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Jednostavno mi nije niti zdrava niti jasna izjava da je "Sea Of Fears" bolja od "How Many Tears". Elaboriraj, molio bih. Inache, na toj verziji chini mi se ne peva Weiki, nego neki anonimus koji je vec bio u tom hajskul bendu sa njim.. Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Setlista za Amere: Crack The Riddle Halloween Sole Survivor March of Time As Long As I Fall A Tale That Wasn't Right Drum Solo Mr. Torture Eagle Fly Free If I Could Fly Paint A New World Dr. Stein ---------------------------------- Medley: (I Can/Where The Rain Grows/Perfect Gentleman/Power/Keeper of the Seven Keys) ---------------------------------- Future World I Want Out Mr.TOOOOOORTUUUUUUREEEEE!!! Odlichna lista. U stvari, josh "We Burn" da uleti umesto ""Drum Solo""a i sve je super. In other news, sledece godine je 25ogodishnjica benda, pa su organizovali takmichenje da se napravi neka old skul t-shirt za tada..i evo sada je glasanje na sajtu: http://www.helloween.org/fans/t-shirt-contest.html Uff..uglavnom mi se ne svidja, 6 je by far najbolja! Potpuno u 'ween fazonu..nadam se da ona pobedi! Quote
Sandman Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Dodjavola!Greshkom glasah za 7. umesto 6.,koja se i meni najvishe dopada a i podseca na onaj stari Helloween.Nije ni 1. losha. Quote
Totamealand Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Setlista za Amere: Crack The Riddle Halloween Sole Survivor March of Time As Long As I Fall A Tale That Wasn't Right Drum Solo Mr. Torture Eagle Fly Free If I Could Fly Paint A New World Dr. Stein ---------------------------------- Medley: (I Can/Where The Rain Grows/Perfect Gentleman/Power/Keeper of the Seven Keys) ---------------------------------- Future World I Want Out Bolja je bila kod nas. King for a 1000 years je masterpiece. Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Lista je najbolja bila kod nas i Madjara, na svim ostalim 'certima je bilo krace, chak i u Japanu S tim shto su oni dobili "Final Fortune" chini mi se... Jeb'o vas King. Quote
RaVeN Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 A sto bre...mnogo dobra pesma !! Ali Mr. Torture No, je li ovo i dalje tour s' GR ? Quote
Sandman Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Jeb'o vas King. Diamond ili For A 1000 Years? Oba su do jaja. Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Pesma King For.... beshe jedina na certu koju ne znadoh napamet, mislim ne bash celu, al jbg ne volem je neshto preterano... Quote
Sandman Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma. Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". Uf kako mi taj cert budi uspomene... Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Uf kako mi taj cert budi uspomene... Eh prichaj mi o tome...definitivno najbolji cert na kojem bejah, chak bolji i od oba Gardijana... Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Nemoj sa takvim poredjenjima, molim te, sad ce razuzdane horde Gardijanera da smore No, je li ovo i dalje tour s' GR ? Da. Gamma Rayeva sledeca turneja mora biti headline, gre'ota ovako kratka lista sa toliko hitova.. Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma. Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". Uf kako mi taj cert budi uspomene... Pa da, to je ideja sa tom pesmom...ne moze Keeper album bez jednog epica. Ali realno, ne moze da pljune pod prozor ni Halloweenu ni Keeperu.. Ne znam, fina je pesma, ali radije bih 3 neke druge chuo za taj period. Quote
Moody Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 AAAJ VIL SHOU, AJ VIL SHOU JU FREND END FOU!! Meni nimalo ne smeta shto je bio ceo King!!! Daj bozhe da opet bude! Mene je We Burn smorilo i ove nove pesme Ez long ez aj fol, pejnt a nju vrld i bels ov d seven hels. Mada mi je ta zadnja bila do jaja!!!! Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Ti si beshe chovek kome je "Sea Of Fears" bolja od "How Many Tears"? Hmm....da... Quote
Stormlord Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Juce sam prvi put ozbiljnije poslusao Gambling i bas sam se lepo iznenadio. Oduvao je Legacy ali i bolji mi je od Rabbit-a koji mi je inace sa Oath-om najbolji album u Deris diskografiji. Quote
Sreta Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Dodjavola!Greshkom glasah za 7. umesto 6.,koja se i meni najvishe dopada a i podseca na onaj stari Helloween.Nije ni 1. losha. Stvarno je 6. najjaca,bas kebe jevu. Bilo bi dobro nabaviti tako nesto,ako pobedi Quote
:matija Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Meni je gambling definitivno jedan od najboljih albuma sa derisom. Quote
Recommended Posts