Totamealand Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma. Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". Uf kako mi taj cert budi uspomene... Za mene je savršena, svaki deo je sjajan. All killer, no filler. Naravno, nema poredbe sa Halloween i Keeper, ali je treći najbolji epic. Genijalna stvar. Quote
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Eh prichaj mi o tome...definitivno najbolji cert na kojem bejah, chak bolji i od oba Gardijana... Види се да ниси гледао Кинг Дајмонда. Quote
RaVeN Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Niti Gamma Ray !! Edited September 24, 2008 by RaVeN Quote
Night Prowler Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Glasah za 9. majicu... Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ma, The Dark Ride je zakon. Quote
Sandman Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Jeste,ali ne i najjachi Derisov. Види се да ниси гледао Кинг Дајмонда. Ne staj nam na muku shto smo bili premali da prisustvujemo tom koncertu. Ja da sam gledao Kinga,cenim da bi bio najbolji. Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ma najjači uopšte, ne samo sa Derisom. Quote
Totamealand Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Meni je najjači album sa Derisom Master of the rings. Najbolje zvuči na njemu, tako jedinstveno i osvežavajuće, vidi se da se baš trudio da pokaže da može da zameni Kisketa. Tu su negde i Time of the oath i, verovali ili ne, Rabbit don't come easy. Quote
Sandman Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Da,slazhem se,sem onoga za Rabbit. Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Deris je bolji pevač od Kiskea. Možda nema opseg kao on, ali mu je glas manje gej. Quote
Totamealand Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Rabbit je jako interesantan zato što je veoma raznolik, ali opet se za svaku pesmu može reći da je Helloween. Ima malo elemenata Walls of Jericho, malo elemenata Keepera, eksperimentale nalik onoj na Chameleonu, klasičnih Deris era pesama, i nekoliko mračnijih koje vuku na The Dark Ride. Jako zabavan album. Sun 4 the world!!! Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Види се да ниси гледао Кинг Дајмонда. Shto reche Sandman ne staj na muku hah, jbg nisam gledao Kinga i cenim da mi je to na vrhu liste koncerata zbog kojih najvishe ochajavam shto propustih, sve zajedno sa W.A.S.P.om...al bice prilike ponovo za Kralja nadam se. Deris je bolji pevač od Kiskea. Možda nema opseg kao on, ali mu je glas manje gej. Shto neko vec jednom reche, Prince of darkness strikes again...hahahah. Edited September 24, 2008 by power slave Quote
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Ne staj nam na muku shto smo bili premali da prisustvujemo tom koncertu. Ja da sam gledao Kinga,cenim da bi bio najbolji. Мали? Па, концерт је био пре две године. Deris je bolji pevač od Kiskea. Možda nema opseg kao on, ali mu je glas manje gej. Теби дефинитивно треба законом забранити да дираш тастатуру. Сваки пут кад притиснеш неки тастер ти направиш срање. Edited September 24, 2008 by RNA Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Мали? Па, концерт је био пре две године. Pazi nisam ja bio mali, tad sam vec uveliko slushao metal, al jednostavno nisam bio neki fan Diamonda...jbg shta da se radi, kao shto rekoh bice valjda prilike... Теби дефинитивно треба законом забранити да дираш тастатуру. Сваки пут кад притиснеш неки тастер ти направиш срање. Hahahahahahah I aj da ne bude totalni offtopic, da pitam Totamealend, de ti chujesh elemente WOJ-a na albumu RDCE? Quote
Sandman Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Мали? Па, концерт је био пре две године. Ako cemo pravo,ja sam i sad mali,a tada sam imao 14 godina,i bio sam jedva odmakao od Megadetha. Quote
Grob Bez Dna Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 sad si stigao do metallice, a? Quote
Totamealand Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 I aj da ne bude totalni offtopic, da pitam Totamealend, de ti chujesh elemente WOJ-a na albumu RDCE? Ima par dosta sirovijih rifova, koji me neodoljivo podsećaju na neke pesme sa WOJ. Npr, uzmeš rif iz Gorgar, Reptile ili Phantoms of death, a sa druge strane rif iz Open your life, Hell was made in heaven ili Nothing to say. Ne znam za tebe, ja sam povukao paralelu još pri prvom slušanju Rabbita, primetio sam tih par oldschool rifova. Quote
_powerslave_ Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Nema tu nicheg oldskulovskog, al to naravno ne znachi da je u pitanju losh album, ne naprotiv... Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Теби дефинитивно треба законом забранити да дираш тастатуру. Сваки пут кад притиснеш неки тастер ти направиш срање. Hoćeš da kažeš da Kiske nema gej glas? Quote
RaVeN Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Sigurno nema tako gey kao tvoj !! Ajd' odleprsaj sad s' teme... Quote
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Moj glas nije gej, beše nekad. Quote
Теша Тешановић Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 helovin nije toliko los slusao sam od njih onu pesmu keeper of the seven keys i interesatna je onako dugacka je Quote
RNA Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Ima par dosta sirovijih rifova, koji me neodoljivo podsećaju na neke pesme sa WOJ. Npr, uzmeš rif iz Gorgar, Reptile ili Phantoms of death, a sa druge strane rif iz Open your life, Hell was made in heaven ili Nothing to say. Ne znam za tebe, ja sam povukao paralelu još pri prvom slušanju Rabbita, primetio sam tih par oldschool rifova. Не скрнави култ поређењем са тим зечевима и жабама! Ако некоме није јасно зашто помињем жабе, сетите се како се албум завршава. Quote
Recommended Posts