Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Pa mozhda pesma ima nekih loshijih delova,jer je malo isforsirana da bude toliko duga(zapravo najduzha Helloween pesma) da bi bila u rangu sa ostale dve pesme sa proshla dva Keepera,ali je generalno sjajna pesma.

Ja sam se na njoj na certu najvishe pogubio uz onaj deo:"Goodbye!Sorrow!". :rockdevil: Uf kako mi taj cert budi uspomene...

Za mene je savršena, svaki deo je sjajan. All killer, no filler. :rockdevil: Naravno, nema poredbe sa Halloween i Keeper, ali je treći najbolji epic. Genijalna stvar.

Posted
Eh prichaj mi o tome...definitivno najbolji cert na kojem bejah, chak bolji i od oba Gardijana...

Види се да ниси гледао Кинг Дајмонда.

Posted

Jeste,ali ne i najjachi Derisov.

Ne staj nam na muku shto smo bili premali da prisustvujemo tom koncertu. :)

Ja da sam gledao Kinga,cenim da bi bio najbolji.

Posted

Meni je najjači album sa Derisom Master of the rings. Najbolje zvuči na njemu, tako jedinstveno i osvežavajuće, vidi se da se baš trudio da pokaže da može da zameni Kisketa. Tu su negde i Time of the oath i, verovali ili ne, Rabbit don't come easy.

Posted

Rabbit je jako interesantan zato što je veoma raznolik, ali opet se za svaku pesmu može reći da je Helloween. Ima malo elemenata Walls of Jericho, malo elemenata Keepera, eksperimentale nalik onoj na Chameleonu, klasičnih Deris era pesama, i nekoliko mračnijih koje vuku na The Dark Ride. Jako zabavan album. Sun 4 the world!!! :rockdevil:

Posted (edited)

Shto reche Sandman ne staj na muku hah, jbg nisam gledao Kinga i cenim da mi je to na vrhu liste koncerata zbog kojih najvishe ochajavam shto propustih, sve zajedno sa W.A.S.P.om...al bice prilike ponovo za Kralja nadam se.

Deris je bolji pevač od Kiskea. Možda nema opseg kao on, ali mu je glas manje gej.

Shto neko vec jednom reche, Prince of darkness strikes again...hahahah.

Edited by power slave
Posted (edited)
Ne staj nam na muku shto smo bili premali da prisustvujemo tom koncertu. :)

Ja da sam gledao Kinga,cenim da bi bio najbolji.

Мали? Па, концерт је био пре две године.

Deris je bolji pevač od Kiskea. Možda nema opseg kao on, ali mu je glas manje gej.

Теби дефинитивно треба законом забранити да дираш тастатуру. Сваки пут кад притиснеш неки тастер ти направиш срање.

Edited by RNA
Posted

Pazi nisam ja bio mali, tad sam vec uveliko slushao metal, al jednostavno nisam bio neki fan Diamonda...jbg shta da se radi, kao shto rekoh bice valjda prilike...

Теби дефинитивно треба законом забранити да дираш тастатуру. Сваки пут кад притиснеш неки тастер ти направиш срање.

Hahahahahahah

I aj da ne bude totalni offtopic, da pitam Totamealend, de ti chujesh elemente WOJ-a na albumu RDCE?

Posted

Ako cemo pravo,ja sam i sad mali,a tada sam imao 14 godina,i bio sam jedva odmakao od Megadetha. :)

Posted
I aj da ne bude totalni offtopic, da pitam Totamealend, de ti chujesh elemente WOJ-a na albumu RDCE?

Ima par dosta sirovijih rifova, koji me neodoljivo podsećaju na neke pesme sa WOJ. Npr, uzmeš rif iz Gorgar, Reptile ili Phantoms of death, a sa druge strane rif iz Open your life, Hell was made in heaven ili Nothing to say. Ne znam za tebe, ja sam povukao paralelu još pri prvom slušanju Rabbita, primetio sam tih par oldschool rifova.

Posted

Hoćeš da kažeš da Kiske nema gej glas?

Posted
Ima par dosta sirovijih rifova, koji me neodoljivo podsećaju na neke pesme sa WOJ. Npr, uzmeš rif iz Gorgar, Reptile ili Phantoms of death, a sa druge strane rif iz Open your life, Hell was made in heaven ili Nothing to say. Ne znam za tebe, ja sam povukao paralelu još pri prvom slušanju Rabbita, primetio sam tih par oldschool rifova.

Не скрнави култ поређењем са тим зечевима и жабама! Ако некоме није јасно зашто помињем жабе, сетите се како се албум завршава.