Bata Trokrilni Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Pa najbolje da ti je "Walls Of Jericho" (album) mlak za to... a "Better Than Raw"? Je l' ti samo prichash na pamet, zar ne? Ne pričam napamet, naravno. Uvek ću reći da je heavy bolji za sex od power-a, e sad, što postoje različita shvatanja tih pravaca ovde, o tome smo pričali i ne bi se trebalo na to vraćati. Heavy je ipak muževniji pravac od power-a, tj. manje je gej. Ja slušam oba, ali kome dajem prednost, to je jasno. Quote
Grobodan Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Ja ipak najviše volim da krešem uz Primal Fear i Grave Digger, Helloween mi je suviše mlak za tu aktivnost. Ima lepa narodna... "Ko o cemu, kurva o postenju" Quote
StarbreakeR Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 (edited) Ne pričam napamet, naravno. Uvek ću reći da je heavy bolji za sex od power-a, e sad, što postoje različita shvatanja tih pravaca ovde, o tome smo pričali i ne bi se trebalo na to vraćati. Heavy je ipak muževniji pravac od power-a, tj. manje je gej. Ja slušam oba, ali kome dajem prednost, to je jasno. Dokazi to u praksi, pa se javi...do tad se bolje povuci u rupu... A za sex...2 rechi : Depeche Mode!!! Edited September 27, 2008 by StarbreakeR Quote
Bata Trokrilni Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Pa neću tebi da dokazujem. Isprobao sam i uz heavy i uz power i uz neke druge pravce, tako da znam šta mi najviše leži. Quote
Sreta Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Ja nikako ne mogu da se seksam uz Helloween. Probao sam i sve je bilo u redu dok me riba nije napusila sto joj sviram solazu na virtuelnoj gitari po ledjima Od tada samo Yes , Marillion ,Blackmore's Night,nesto sto nece toliko da me ponese da previse obracam paznju Quote
RNA Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 (edited) Хахахаха... али, свирање гитаре на леђима... то је за сада најјаче што сам чуо. Ја сам своју бившу Швабицу доводио до лудила погађајући песме усред ватања, па је морала да искључује музику. Бери Вајт је тата! Пустиш њега и саме се скидају. Edited September 30, 2008 by RNA Quote
Angelystor Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Od tada samo Yes , Marillion ,Blackmore's Night,nesto sto nece toliko da me ponese da previse obracam paznju Dobro pa progeri nemaju solaze uopste, a tek Blekmur Nego...Smem li da prezumem krunu najveceg debila? Scena, gledam sa ex-om doma, na krevata, Evil Dead (prvi put ga gledah tad, bitno spomena zbog priche), i posle nekog vremena smorio nju film, mene ne toliko al' nebitno , i krneulo 'fatanje, u pozadini nastavio da ide film...i samo krece scena kad se chuje spooky glas (valjda iz knjige? ne mog sad da se setim): "Why have you disturbed our sleep, awakaned us from our ancient slumber, etc...", i ja prepoznam to iz par metal pesama (Persuader znam da to iskoristio npr.), i onako kao opsednut krecem da mrljam rechi zajedno sa glasom, a ova dize glavu i upucuje mi prestravljen pogled :) Priceless. Quote
Sale B.C. Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 najbolje je bambusanje uz dying fetus just kidding Quote
Sreta Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Dobro pa progeri nemaju solaze uopste, a tek Blekmur Jbg progresiva me ne vozi kao Helloween,nju pustim i zaboravim sta sam stavio u plejer. A sto se tice BN-a,on je za atmosferu do jaja,pogotovo sto mi riba ne slusa metal i gotivi BN. S druge strane,Helloween solaze me ponesu toliko da mi se ukrute bradavice (naravno,zajebavam se) Quote
Mistress Burzum Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Novi video objavljen za pesmu Paint A New World Quote
:matija Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Men' se svidja video, ta pesma mi je definitivno omiljena sa albuma Edited October 12, 2008 by Angrist. Quote
Sandman Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Novi video objavljen za pesmu Paint A New World Da,ja bas htedoh da stavim,al' opet me neko preduhitrio,k'o za Evergrey. Men' se svidja video, ta pesma mi je definitivno omiljena sa albuma Quote
Zoll Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ok je spot... šteta samo što video nije boljeg kvaliteta. Quote
Angelystor Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Helloween retko izbacuje "ozbiljnije" spotove, a ovaj spada u tu grupu. Time-of-the-oathish...+bend koji svira live(zna li neko gde je ovo?), bez onih "bend ispred zelenih povrsina" tripovi.. Svidja mi se, nije nista specijalno spot, dobar. I da, Gambling je jedan od najmocnijih albuma Deris ere (long live), i ochekujem i treci singl/spot da izbace, sa nadom da ce to biti "Kill It" i da ce je kad-tad svirati live, ma kako je Deris otpevao, ta je za headbang i sing-along prejebena. A i trebaju stvarno odraditi josh jednu turneju za ovo, i to sa vishe novih pesama...album to zasluzuje! "The Saints", pomenuta otvaraljka,"Dreambound", "Heaven Tells No Lies".. Quote
Totamealand Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Da, zaista, Gambling je nadmašio sva očekivanja po pitanju pesama koje bi uživo zvučale super, ali teško da ćemo čuti nešto drugo sa albuma na sledećoj turneji. Spot je dobar, ništa nesvakidašnje ali srećom normalan. Quote
:matija Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ma bre na Gambling-u lose pesme nema. Osim mozda Can do it, al' nju je weikath pisao. Quote
Angelystor Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pa da. Ali je takodjer napisao i "The Saints", izmedju ostalih, shto mu je najbolja pesma jos od "Steel Tormentor"a. Quote
Zoll Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 ...ochekujem i treci singl/spot da izbace, sa nadom da ce to biti "Kill It" i da ce je kad-tad svirati live, ma kako je Deris otpevao, ta je za headbang i sing-along prejebena... Da, slažem se sa ovim... meni beše krivo što je nisu svirali u Bg-u i stvarno se nadam da ću je nekad čuti uživo... mada sumnjam u to, zbog pevanja prvenstveno, ali nada umire poslednja ! Quote
Totamealand Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ma bre na Gambling-u lose pesme nema. Osim mozda Can do it, al' nju je weikath pisao. Da, jedino mi se ta ne sviđa. Mnogo je gay. Ali, realno, Weikath ima nekada takve joy-joy-happiness ispade, tako da može da mu se oprosti. Quote
_powerslave_ Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Gambling jeste fenomenalan album to stoji, ali kod mene se ne kotira bash dobro kada se uporedi sa ostalim Deris era albumima...Daleko ispred su BTR, MOTR, TOTO, TDR... Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Povodom spota za Paint: Prvo, ne volim spotove u kojima se prikazuju snimci sa live nastupa benda; Drugo, slike ratova i Džordža Buša su toliko puta upotrebljene i prežvakane, da više nikakav fazon nije metati ih u spot. Mislim da sam time rekao šta mislim o ovom spotu, dok je As Long As I Fall primer kako treba da izgleda dobar spot Helloween-a. Quote
Jelles Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Mislim da sam time rekao šta mislim o ovom spotu, dok je As Long As I Fall primer kako treba da izgleda dobar spot Helloween-a."As long As I Fall" ti je spot za primer!? Meni je onaj spot .....smešan, da ne kažem bezveze. Me ni se sviđa spot "Halloween", a neki taziji recimo : "Light The Universe" Quote
MissDickinson Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Ma Mrs. God bre... zezam se. Meni se najvise svidja spot za I Can i I Want Out. Edited October 12, 2008 by MissDickinson Quote
Sandman Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Mislim da sam time rekao šta mislim o ovom spotu, dok je As Long As I Fall primer kako treba da izgleda dobar spot Helloween-a. Ne lupaj,taj spot je sasvim bezveze uradjen. Me ni se sviđa spot "Halloween", a neki taziji recimo : "Light The Universe" Quote
Bata Trokrilni Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 "As long As I Fall" ti je spot za primer!? Meni je onaj spot .....smešan, da ne kažem bezveze. Me ni se sviđa spot "Halloween", a neki taziji recimo : "Light The Universe" Light the Universe je dobar, ali As Long As I Fall je u najboljoj tradiciji Helloween-a. Vesela pesmica, veseli spotić. Quote
Recommended Posts