Guest HEFEST Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Sada se zna i ime Kiskeovog benda!!!! A new band is about to enter the rock world: UNISONIC marks the fusion of exceptional vocalist Michael Kiske (ex-Helloween) with Dennis Ward (bass) and Kosta Zafiriou (drums) of Germany´s Pink Cream 69. Swiss guitarist Mandy Meyer who is known for his work with Asia, Gotthard and Krokus completes theline-up. In summer 2010, UNISONIC will hit the festival stages all over Europe, further territories will follow the rest of the year, so watch out for dates in your area! Znaci promoteri i organizatori potrudite se ili cu licno da vas sve pobijem!!! Znaci atentat u najavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Bilo bi vise nego lepo cuti Kiskija uzivo. Jos ako ce da peva i nesto od Helloween-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Vec sam postavio ovde neki intervju sa njim. Rekao je da bi MOZDA svirao SVOJE pesme iz Helloween faze, tj. one koje je on napisao. Sanse da odsvira npr. I Want Out su 1:1000000000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Pa, meni bi bilo OK da izvede A Little Time, jer je to najbolja pesma koju je ikada napisao. Prosto je za neverovati da je Kiske autor te pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Proslo je dve godine od jednog od najboljih koncerata ikada,mislim da je red da ih sada opet gledamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Auuu tachno jbt. Eto da ti nisi napisao, verovatno se ne bih ni setio haha. Ladno 2 godine prodjoshe, heh pa u tu chast slusha se samo Helloween i GR do kraja dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Slažem se, bilo bi do jaja videti ih opet... eto ako naprave neki tour povodom ovog novog albuma i 25. rođendana, nadam se da nas neće zaobići ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Zamislite josh u paket Helloween/Gamma Ray upadne i Edguy!! Uhh.. 2 godine vec, beshe dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Mene ovaj omot jaaako podseca na Therion-ov "The Miskolc Experience", mozda ih je radio isti lik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Kako sam se jutros probudio, pogledao na mobilni, i odmah sam se setio da je dve godine kada sam video datum. Jbg, nijedan drugi 17. novembar mi ne znači. Odmah jutros pustio Power i Soul survivor. Gleda mi se opet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Gleda mi se opet... Ehh.. prichaj mi o tome. Mada uskoro GR treba da izbaci novi studijski album, pa kolko kapiram bice neke turneje, a i Helloween ce valjda da pravi turneju povodom 25 godina, iskreno se nadam da ce neshto da nas zakachi majku mu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Proslo je dve godine od jednog od najboljih koncerata ikada,mislim da je red da ih sada opet gledamo. Jebem vam ja mater svima, znate?!?! (naravno, salim se) Kad se setim, svi isli, jedino ja tad nisam imao kesa. -.- Ovi moji jos ostali posle koncerta, upoznali se, slikali i pricali sa carem power metala, Kaj Hensenom, kao i otprilike celom postavom i Helloween-a i Gamma Ray-a. Jebem ti 2000 dinara Ali, bice jednog dana ponovo, nada umire poslednja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ma taj koncert je bio najjaci koncert u Srbiji svih vremena. Takvo nesto se ne ponavlja!!! Mislim Helloween i Gamma Ray zajedno. Jedino bolje sto mogu u zivotu da zamislim je da se na koncertu pojavio i Kiske. Sad verovatno ne bi bio ovde medju zivima da komentarisem o tome. Znaci brate najjaci jebeni koncert svih vremena!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Proslo je dve godine od jednog od najboljih koncerata ikada,mislim da je red da ih sada opet gledamo. Lepo sto se setiste ovde tog datuma, sa malim zakasnjenjem zelim svima srecan srecan 17.11., koncert zivota. Ja hteo k'o prosle godine 17og opet da reenactujem vece ponovnim pustanjem cele liste sa 'certa no ne stigoh (uspeli na faksa do 23h da me zadrze), pa evo veceras nadjoh razlog, nakon sto sam cuo da nam dolazi nenadjebivi jedan jedini preuzviseni kralj (power) metala KAI.... Sing your feelings out Your song remains unheard KAI!!! PS. Za GRay mi olaksase, dovode gi ovde, pitanje de 'Ween da se na'vata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 PS. Za GRay mi olaksase, dovode gi ovde, pitanje de 'Ween da se na'vata... Pa ako kojim sluchajem ne svrate ponovo do nas, cenim da ce do hrvata, a to je i vishe nego povoljna prilika da se overe ponovo kraljevi live. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Gledam sad ovo... http://www.youtube.com/watch?v=UKA9f0QNG2g Kaže, uzeto sa ''Live In Koln 1992'' DVD. Ima li neko linkove za ovaj DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Je l' to onaj studijski show? Ako jeste, imam tog snimka, ali nikada nije to izdato kao DVD zvanicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Pretpostavljam da imas verziju sa ovom setlistom: 01. Kids Of The Century 02. Back On The Streets 03. Eagle Fly Free 04. A Little Time 05. Mankind 06. I'm Doin' Fine, Crazy Man 07. Dr. Stein 08. Your Turn 09. A Tale That Wasn't Right 10. Future World Ako nadje neko pun koncert koji jos ima i ove pesme, nek okaci: 11. Number One 12. Rise & Fall 13. The Chance 14. Goin' Home 15. How Many Tears 16. Keeper Of The Seven Keys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Kada bi se iscimao da uploaduješ taj DVD, bio bih zahvalan do neba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatko Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ja sam skinuo negde TVRip ''Live In Koln 1992'' ali sto rece Night Prowler, onu verziju sa 10 pesama. Nemam pojma odakle, ne mogu nikako da se setim. Evo na sta sam naleteo slucajno, pogledajte obavezno: http://froiz.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=883263 > http://rapidshare.com/files/311631621/HELLOWEEN_Videography.torrent.html http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=536530 > http://rapidshare.com/files/311631620/HELLOWEEN_-_Live_In_Koln_1992_DVD.torrent.html Uploadovao sam torrent fajlove na rapidshare, da ne bi gubili vreme za registraciju. Enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Alright, mate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromortum Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Kupujem sutra karte za Gamma Ray.. Dao bi levi guz da ponovo vidim Helloween.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) Samplovi celog albuma: http://www.jvcmusic.co.jp/-/Discography/A016944/VIZP-86.html Ja se bojim da ovo preslusam, majke mi. EDIT: Ne znam sta da kazem. Ne znam sta su mislili kad im je palo na pamet da snime ovakvu abominaciju. Mozda sam subjektivan jer ne volim te ska-kurac-palac verzije, ali ovo mi zvuci kao neka smejurija. Jeste da su sve semplovi od 30 sekundi, ali sasvim je dovoljno da se ukapira o cemu se radi. Prva 4 sempla sam ugasio posle 3-4 sekunde Onaj Keepers medley jos i nije toliko los, sudeci po semplu. Eagle Fly Free i Perfect Gentleman uzas. Forever & One ce verovatno biti najbolja sa albuma. I Want Out je... Fallen To Pieces unakazena. A Tale That Wasn't Right mozda i moze da prodje. Edited December 3, 2009 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 A ruzan je zvuk , slabo se i cuju instrumenti ... Pesme mi ovako deluju tra la la ... Ko da im je Kiske aranzirao album . Nadam se da ce jaci utisak biti kad se lepo bude culo sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts