Bata Trokrilni Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Ja preslušao ponešto. Ovo neki čudni aranžmani, nešto klasično, akustično. I čudna vokalna rešenja na A Tale That Wasn't Right. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Generalno - meni se ovo skoro uopšte ne dopada... jes da su sve semplovi od po pola minuta i lošeg su kvaliteta, ali dovoljno da se aranžman čuje, jbg... Za sad su mi "Eagle fly free", "I want out" i "Fallen to pieces" najviše upropaštene, dok su "Forever and One" i "A tale that wasn't right" jedine koje kao mogu da prođu. Ja od ovog albuma nisam ni želeo baš mnogo da očekujem baš da se ne bih razočraro mnogo, ali ovo... Aj što su promenili aranžmane, malo experimentisali i tako to, ali čemu oni gospel/pop vokali na pojedinim pesmama... ne znam, deluje mi poprilično bzvz ovako "na prvu loptu". Ali u svakom slučaju hvala za link ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Jako čudno, verujem da ću kompilaciju kada se pojavi preslušati tri puta u vrh glave. Neću da kritikujem, ko zna, možda mi nešto kvrcne u glavi, pa mi se sve ovo na kraju dopadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Izgleda da je jedino sto cu preslusati ona 17-o minutna fuzija. Ne vidim poentu slusanja ostalih pesama, kada Kiski i Hensen mnogo bolje izvode stare stvari, a Deris svoje pesme. Ovako cu se samo nervirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-gGWv7L3tM4 http://www.youtube.com/watch?v=Wso98REeDlg Jebeno uzasno. Zivo me zanima kome je iz benda palo na pamet da predlozi snimanje ovog uzasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) S obzirom da su me i na koncertu i sa poslednja 2 albuma razocarali, bolje nisam ni ocekivao od ovoga - jebote zvuci kao spica za Alfreda Dzonatana Kvaka ili neki slican crtani. Edited December 5, 2009 by Stefan34 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ubedjen sam da bi Morrissey snimio brutalniju obradu "Future World" nego sto su je oni ovde odsvirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ubedjen sam da bi Morrissey snimio brutalniju obradu "Future World" nego sto su je oni ovde odsvirali. Meni je zao sto posle onakve genijalstine od Gambling With The Devil ide ovo... Valjda ce sto pre da krenu da snimaju novi album, da se iskupe. Nece biti turneje za ovaj album, na srecu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Meni je zao sto posle onakve genijalstine od Gambling With The Devil ide ovo... Valjda ce sto pre da krenu da snimaju novi album, da se iskupe. Nece biti turneje za ovaj album, na srecu +1 Mada ja ovo ni ne gledam kao novi album, jbg, ovo je kompilacija samo sa "malo" izmenjenim aranžmanima... Zaista se nadam da će sledeći studijski album biti u rangu GWTD ili bar približan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-gGWv7L3tM4 http://www.youtube.com/watch?v=Wso98REeDlg Jebeno uzasno. Zivo me zanima kome je iz benda palo na pamet da predlozi snimanje ovog uzasa. Jel'te ljudi, sta je ovo? Nemoguce bre da je ovo Helloween, kakva je ovo glupost... Kakve su ovo gay pesme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Ma dajte ljudi, ovo mora da je neka sprdnja, niko nije ovoliki mentol (a pogotovo ne najveci power metal bend ikada!). Jbt, vrtic verzija bi zvucala "metalskije". Edited December 5, 2009 by Srlandand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Aaaaaaaaauuuu jebem ti.... sad sam tek preslušao ove dve pesme i utisak mi je još i gori nego kad sam poslušao semplove za ceo album. Pa jbt ovo ko da je pravljano za obdanište neko, Eagle fly free bi gore zvučao jedino da dodaju malo trube i 'armonike i da ga recimo Keba otpeva... I dalje ja kapiram da su oni hteli malo da se zezaju, eksperimentišu sa pesma ili šta već, ali da je ovo pismeni zadatak, dobili bi 1 uz obrazloženje "Promašena tema". Čini se da će baš da iznevere fanove ovime, posebno posle onako pompeznih najava oko tog 25th Anniviersary albuma... Da nisu oni pustili da procure ove zajebantske verzije kako bi nas obradovali onim što će zaista da bude rođendanski album ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Da nisu oni pustili da procure ove zajebantske verzije kako bi nas obradovali onim što će zaista da bude rođendanski album ? I ja se tome nadam...ko zna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Jebote, kakav uzas, nije problem sto je meko, vec sto je lose i potpuno neozbiljno, kao da je u vrticu snimano.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ovo je sranje zivo. I ja se nadam da je samo zajebancija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Nije zajebancija sigurno...Nazalost. Inace, bice i digipack sa bonus pesmom (koliko sam shvatio sa foruma benda, u pitanju je Why? (i nju su morali )), i dokumentarac sa snimanja albuma. Jedva cekam da vidim to snimanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Nije zajebancija sigurno...Nazalost. Inace, bice i digipack sa bonus pesmom (koliko sam shvatio sa foruma benda, u pitanju je Why? (i nju su morali )), i dokumentarac sa snimanja albuma. Jedva cekam da vidim to snimanje... Eeee do qrca baš, morala je i Why da strada... Da, i mene živo zanima kako je izgledalo to snimanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Upravo poslusah ova dva klipa, pokusavam da budem sto mirniji... Nije da su me iznervirali, nije da su mi se svideli, da su opustajuci jesu, da su losije verzije kraljevskih originala, to svakako jesu. Rerecord starog materijala sa Derisom je nesto sto su fanovi trazili i sto je bas dobra ideja za 25ogodisnjicu benda, al' kap'ram da su se malo usrali od ideje da snime taj isti materijal opet, pre svega zbog poredjenja Ders-Kiske, ovako su materijal ucinili skoro pa neprepoznatljivim, te se ogradili od maltene bilokakvog poredjenja tog tipa, ali po cenu necega sto ce, cini se, biti uzasno lose izdanje. Ne znam... Cekam da iscuri celokupan paket, pa da ga procenjujem, ovako mozemo samo da lupamo...ali cini mi se da ovo nece ni izbliza biti dobra stvar kao sto je bio "Past In Different Ways". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Pustih Eagle... i Ako je i ostalo tako onda bolje da se raziđu nego da naprave takav album za 25ti rođendan... Ja sam openminded i volim i drugu muziku pored metala itd... ali ono mi deluje jadno po svakom kriterijumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ovaj je po pederluku zajebao i onaj Kiskijev period pre nego sto ga izbacise iz benda. Ali, ali, ako ovo nije fake, nije mi jasno kako su mogli ovo sebi da dopuste. Zajebi poredjenja i ostalo, i potpuni mentol bi video da ce ih ovo sjebati... Stvarno strasno. A taman pomislio da ce ih Deris vratiti na tron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Pustih Eagle... i Ako je i ostalo tako onda bolje da se raziđu nego da naprave takav album za 25ti rođendan... Ja sam openminded i volim i drugu muziku pored metala itd... ali ono mi deluje jadno po svakom kriterijumu. Ja bih se uplašio da su napravili album sa novim pesmama a da je u ovom stilu. Al pošto su samo prearanžirali stare, verujem da će sledeći album sa novim pesmama biti daleko bolji, kao što rekoh, nadam se nečemu u rangu sa GWTD ili bar približno, jel. Šteta samo što ćemo zbog ovog izdanja, koje ima sve predispoicije da bude promašaj, sad verovatno još neko vreme čekati na nove pesme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 Au jbt koja gejstina. Dobro realno ovo je zajebancija kompilacija, a ne novi album, gambling je pokidao kako je dobar album ... a sto se tice poredjenja, meni je Deris #1 pevac Helloweena, iako Kaia vise volim zbog toga sta je sve uradio za mJetal. Ali ove obrade ... pa dobro realno, treba ih posmatrati kao neku zajebanciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Poslušao sam Future world, i šta ja znam, nije baš neslušljivo, donekle je i zanimljivo, ali Eagle se plašim da pustim posle onog sempla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ne kapiram poentu ovoga sto je uradjeno na Eagle fly free ... Pesma je puna dobrih rifova,dobrih solo delova i na gitari i na basu i na bubnju , cak je i Deris sposoban lepo da je otpeva .... Simfonijski orkestar se nigde ni ne cuje , a sve ono sto je krasilo pesmu je izbaceno ... Ovo ne lici ni na sta , da ih ne volim ovoliko vec bih zbog ovog sranja uklonio tetovazu posvecenu Helloweenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ne vidim razloga za ovoliku kuknjavu, ovo je ipak samo kompilacijsko izdanje kojim se popunjava diskografska pauza. Stoji teza da je to mozda neadekvatno i neprimjereno izdanje za obiljezavanje godisnjice nastanka benda, sa time se slazem, ali opet ne vjerujem da ste mogli ocekivali nesto toliko specijalno. Vec je bilo najavljeno da ce to biti stare pjesme u novim aranzmanima, pa samim tim za mene ovakve verzije i nisu veliko iznenadjenje. Na kraju krajeva, sigurno je da "Future World", "Eagle Fly Free" i ostali biseri ne mogu zvucati bolje od originala. Ocekujem od novog albuma da bude ozbiljan, a ovo je samo jedna kolekcija koju cu skinuti, preslusati jednom-dvaput i najvjerovatnije je prepustiti zaboravu. Poenta je da nisam previse ni ocekivao od ove kompilacije, pa se mnogo i ne uzbudjujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts