Moody Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Jbg, kad sam chuo da ce biti simfonijski orkestar, ochekivao sam neke mrachne bombastichne orkestracije, neko ludilo, ali ovo nikako... Ovaj Eagle Fly Free, kao da Leontina peva... Ne znam shta im bi sa ovim... Bash je gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 German power metallers HELLOWEEN have finished filming a video for the new version of their German Top 10 single "Dr. Stein" with Oliver Sommer from AVA Studios.The clip, which will make its online debut on January 8, is describedin a press release as "a comical video where the guys don't takethemselves too serious and intentionally present the band in a veryself-ironic way!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Poslednja slika je objasnila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Poslednja slika je objasnila. Totalno! :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw Jao, majko mila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Pa i nije toliko strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 :haha: :haha: :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Haha, zanimljivo! Kulj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 jebo te bog u picku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Hahaha, zanimljiva mi je pojava kod Helloweena koja se ciklicno ponavlja - da sami sebi uniste karijeru potpuno, pa se onda vade i tako u krug.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Kao da gledam spot od Madnessa, a ne od Helloweena. Još i solo na saksofonu! Ljudi, potrudite se da posmatrate ovo kao zezanje i zabavu, biće vam lakše. Ja se digo sa stolice, malo prođuskao uz ovu pesmu, i više uopšte nisam neprijatno iznenađen kao prvobitno. HelloweeN!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Meni je ovo skorz kul zezanje, ne znam zashto neshto mora da bude metal da bi vam se svidelo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Uopste ne treba da bude metal, ni najmanje, ali treba da bude dobro. Ovo nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Obožavam ovu pesmu (naravno u originalnoj verziji), pa mi i ovako u paketu sa spotom deluje ok, mislim, zajebancija čista jel... Hahaha, zanimljiva mi je pojava kod Helloweena koja se ciklicno ponavlja - da sami sebi uniste karijeru potpuno, pa se onda vade i tako u krug.... Ih, pa ne verujem baš da će im ovo upropastiti karijeru... ipak je ovo u osnovi samo the best of album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Da, realno, nije ovo Chameleon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Sta fali Kameleonu? Meni je i to odlican album. Mozda ga svi redom pljuju, ali brate ja ga volem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ne fali mu ništa, samo je malo falilo da im uništi karijeru. Inače je interesantan album skroz, mada meni najmanje dobar od svih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Meni licno je bolji od zadnja dva. Giants moja omiljena. Kako da ne volim tu stvar koja mi je jedna od njihovih najomiljenijih. Onaj deo kad Kiske drzi vrisak rekordno vreme mi je jedan od njihovih vrhunaca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 (edited) O Boze, ovaj Dr. Stein spot deluje kao Derisova sprdnja sa Hansenovom zaostavstinom. I ovo je moj omiljeni bend... Jebeno ne verujem.. EDIT: Sad kad malo bolje pogledam, mozda i ne bi izgledalo toliko lose da spot nije ovol'ko jadan. Opet, mnogo je pederski. Edited December 23, 2009 by Srlandand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dr. Stein nije nikakva Hansenova zaostavština. Takve šaljive gej pesmice Hansen nije mogao da napiše, pisao ih je Weikath. Tako da ovoj pesmi sasvim priliči da bude urađena na ovakav način, od početka je bila zajebantska i neozbiljna i ne znam što prozivati Derisa zbog toga, kad je Weikath očigledno bio mastermind cele operacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dajte neki link za taj spot ? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dajte neki link za taj spot ? :S Imas ga na prethodnoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dr. Stein nije nikakva Hansenova zaostavština. Takve šaljive gej pesmice Hansen nije mogao da napiše, pisao ih je Weikath. Tako da ovoj pesmi sasvim priliči da bude urađena na ovakav način, od početka je bila zajebantska i neozbiljna i ne znam što prozivati Derisa zbog toga, kad je Weikath očigledno bio mastermind cele operacije. Jbt, zajebah se onda dosta. Ja sam mislio na ceo taj period, ali ako je to Weikath radio, onda me iskreno zabole, lik je kreten potpuni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Imas ga na prethodnoj strani. Dobra zajebancija.. Ja sam ionako odustao od Helloween-a kad je Hansen otisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 I ovo je moj omiljeni bend... Jebeno ne verujem.. ako je to Weikath radio, onda me iskreno zabole, lik je kreten potpuni. Znači, Helloween ti je omiljeni bend... A čovek koji ga najviše od svih održava u životu je po tebi kreten... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts