Zoll Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Jbg, ne može edit... Elem, jako mi se dopalo ovo što sam čuo, album je odličan! Ovako na prvo slušanje dopadaju mi se sve pesme, posebno "World of Fantasy" i "The Sage, the Fool, the Sinner", a slabije su mi "You stupid mankind" i "Far in the future" (uz ranije pomenutu "Are you metal?"). No to je prvo slušanje, jedva čekam da se pojavi download negde pa da se ovo vrti ! U svakom slučaju - obradovali su me prilično! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Mnogo dobar album. "Who Is Mr. Madman ?" mi je za sada naj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Možda je bolje da sačekam leak, ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 I ja se predomisljao ko baba neka i nisam izdrzao , poslusao dve stvari , obe su do jaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ja cu da cekam leak, ne volim tako da slusam ako nemam to u svom kompu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Pa ima rip sa myspace, 192 kbps: http://mediaboom.org/mp3/299722-helloween-7-sinners-2010.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Poslusao jednom na Spejsu, jedino mi je "The Sage, the Fool, the Sinner" ostao u nekom secanju, ovako mi deluje dobro, ali posto mi se sve izmesalo, konacni sud cu moci da dam tek za nekoliko dana kad sve dobro preslusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Hvala za link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ja cu definitivno cekati neki bolji rip ili da mi jednostavno stigne preorder, ali sve u svem' prvi utisci su mi daleko bolji nego sto sam mislio. U principu, Andi bas odskace sa svojim pesmama, ona "Long Live The King", ako sam dobro razumeo iz intervjua, je posvecena Dio-u, a ono vozi k'o da Halfordu posveceno. Mogao je on samo malo da ne pretera bas sa heaviness-om ovoliko. Rani favouriti: Who Is Mr. Madman?, World Of Fantasy, If a Mountain Could Talk, My Sacrifice. Mr. Madman mi odma' usla u top50 'ween pesama Bolestan nastavak na Gentlemana, da mi je neko rekao da cu na onu veselu melodijicu da se jezim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ja evo slusam na spejsu i najezio sam se...tek sam na pola, al brate zvuchi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) Na prvu mi je odličan album, od Dark ride nisu bili ovako agresivni (da li će sada Weikath da otera Andija što je užestio?). Treba još slušati ali već sad vidim da ću uposliti ljude koji idu na cert da mi pazare ovo. Edited October 23, 2010 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Znas nekoga ko ide na koncert? :] Za Derisa odlicna opaska, nikada necu oprostiti Weikiu sto tol'ko srao po Mracnoj Voznji, prebacivao Masterplanovcima, a nema fana koji se ne kune u taj album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Mislim da će za moj komentar o ovom albumu biti dovoljno da kažem da sam novi Dimmu Borgir radije uzeo da preslušam ponovo. A znate kako se kod mene inače kotira Helloween u odnosu na Dimmu Borgir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Where The Sinners Go, My Sacrifice, If A Mountain Could Talk, Long Live The King (kakva stvarcuga covece) i Who is Mr. Madman? favoriti na albumu, a ova Are You Metal je zarazna, jeste tematika iscedjena i ni malo mi se ne svidja to, ali prosto te tera da je iznova pustas... Ovo je na prvo slusanje, no zadovoljan sam albumom, svidja mi se njihova agresivnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Mislim da će za moj komentar o ovom albumu biti dovoljno da kažem da sam novi Dimmu Borgir radije uzeo da preslušam ponovo. A znate kako se kod mene inače kotira Helloween u odnosu na Dimmu Borgir. Tu su negde po žestini sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Album bi mozda i bio slusljiv da Derris ovoliko ne skici,bas zapucava kao kad ne zna da pusti glas...uopste mi se vokal na albumu ne svidja i sam album je dosta losiji od svog predhodnika,mada mozda je to i do mene stvarno slabo varim Derrisa na vokalu u poslednje vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Realno, Helloween album ima vise muda od Borgira Sve u svemu fin album, mozda predugacak za ''in your face'' fazon koji su servirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Realno, Helloween album ima vise muda od Borgira Sve u svemu fin album, mozda predugacak za ''in your face'' fazon koji su servirali. To za muda & borgir stoji haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Album bi mozda i bio slusljiv da Derris ovoliko ne skici,bas zapucava kao kad ne zna da pusti glas...uopste mi se vokal na albumu ne svidja i sam album je dosta losiji od svog predhodnika,mada mozda je to i do mene stvarno slabo varim Derrisa na vokalu u poslednje vreme... Исто. Некад ми је био један од омиљених вокала, а сада га једва варим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nešto mi ne ide od ruke ovaj album... videćemo kad procuri 320kbps ne myspace rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Haha, ja ne varim Derisov vokal od kad je zamenio Kiskea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nije problem vokal. Meni Deris odlično leži na pesmama kao što su Wake Up the Mountain ili Mirror Mirror. Muzika na ovom albumu odgovara njegovom vokalu, ali mi melodije jednostavno nisu dovoljno ubedljive i upečatljive. Šta znam, dobra ova pesma Mr. Madman i ima još poneka dobra deonica na drugim pesmama, vidi se da su hteli da naprave energičan album. Ali opet, kad sam doživeo da mi Gateways od Dimmu Borgir odmah uđe u uši i da je slušam radije od Helloween-ovih stvari, to je dovoljan znak da me album i nije baš oduševio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Haha, ja ne varim Derisov vokal od kad je zamenio Kiskea! Upravo Meni se Derisov vokal mnogo dopao na Gambling albumu npr, ali iskreno mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo da neko drugi peva (Kai Hansen npr ), mada je to vise do mene, jer mi se njegov glas ne svidja previse. Edited October 25, 2010 by Srlandand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Koliko god da je Kiske bog, pitanje je da li bi danas Helloweena uopšte i bilo da je on ostao (i u kom stanju bi bio da postoji), a i pogledati koje je Deris sve pesme napisao ovih godina tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Tu se slazem, Kiske bi sigurno unistio Helloween, ali glascinu ima. Ne bi mi smetalo da sa derisom ispadne kao sa Kajom- prepusti vokal nekome, a on nastavi s pisanjem pesama i bude gitarista vise Edited October 25, 2010 by Srlandand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts