Lordring Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 da je to već postalo dosadno Vidiš, u tom grmu leži zec. Eagle Fly Free je nastao pre 20 godina skoro (tačnije 18) tako da ne možeš da gledaš tako na te textove.. Uostalom, ako je muzika strava, text ne mora da bude izuzetan da bi mi se pesma dopala, dok u suprotnom, nema šanse da mi se pesma dopadne kao pesma, ali ću je kao poeziju možda i citirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Pravo zboris Lordrinze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 E ajde vas dvojca prestanite il cu vam opet roknuti warn... vec ste ga dobili obojca tako da iscoolirajte malo !!!! Ako vec imate zelju da se svadjate i prepucavate imate PP ! Daj ne seri, odakle ti pravo da nas u istu vreću trpaš? Otvori oči i videćeš da je on jedini krivac za celu ovu zbrku. On BAN zaslužuje po svakem pravilu i zakonu, a meni treba da skineš warn koji si mi dao. Ako treba na PP ću ti pojasniti detalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Stari,ipak si malo pretjerao...Nemoj bas tako na sve da reagujes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 Sigurno da jesam, ali ne reagujem baš na sve tako. A u ovom slučaju imam dovoljno razloga da ovako reagujem, veruj mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 29, 2005 Author Report Share Posted April 29, 2005 E rekoh vam dosta... ako je neko prvi poceo, ni ne zanima me koje, ne morate odma svi da se lozite i kad vam neko nesto kaze da odgovarate na to.. uostalom ako vas neko izvredja imate "report" dugme... vazi za sve ne samo za vas 2.... ajde sad se smirite pa cu i da vam skinem warn...i dosta glupih rasprava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ako ćeš pravedno, samo meni treba da ga skineš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 HELLOWEEN U BEOGRADU 27. Jan 2006 SCG - Beograd, Dom Sportova!!! PS-Ne otvarajte temu o koncertu,jer je jos uvek rano! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 decko ulepshao si mi dan - u stvari celu godinu ako se ovo ispuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Takodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 HELLOWEEN U BEOGRADU 27. Jan 2006 SCG - Beograd, Dom Sportova!!! PS-Ne otvarajte temu o koncertu,jer je jos uvek rano! Zasto rano kad je vec i na oficijalnom sajtu izasao datum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theatre of Dreams Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 To, gospode!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 HELLOWEEN U BEOGRADU 27. Jan 2006 SCG - Beograd, Dom Sportova!!! PS-Ne otvarajte temu o koncertu,jer je jos uvek rano! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Život je lep... Di' Anno, Megadeth, Pa još i Helloween... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 HELLOWEEN U BEOGRADU 27. Jan 2006 SCG - Beograd, Dom Sportova!!! Napokon cu da ih vidim i ja Ali jos je rano za otvaranje teme na 'Koncerti i okupljanja' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Au, ovo je stvarno dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Kad izadje Weikath na binu pa kaze: "Mogu da mi puse k... I Kiske, i Roland, i Uli I Vanish To Perfection, i Vule iz Kule i Public animal No1, i svi ostali koji me plujete... (Osim Kaija, jer je on Bog)" Pa onda krene Mr Ego. Sjajni Weiki, jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 IM, lepo si me nasmejao, ali neće svirati Mr Ego jer je nju napisao Roland koji nije još prodao prava na svoje pesme. A Weikath je idiot i to je fact. I kako možeš da kažeš da Hansen nije imao bolje textove od njega? Pa Hansen je stvorio Future World, jedinu pesmu koja im je ono stvarno pomogla da se probiju. Sve osim par hitova na prvim albumima je Kai napisao. U Weikathovim textovima ima previše patetike, a ovo što je pisao na zadnjem albumu je u najmanju ruku smešno. A on kaže "Helloween bez mene više nije Helloween". Da li bi Helloween bio Helloween da nije bilo pesama koje su napisali ISKLJUČIVO ex-članovi? Tačnije, sledeće stvari: Murderer, Warrior, Victim Of Fate, Ride The Sky, Phantoms Of Death, Metal Invaders, I'm Alive, A Little Time, Twilight Of The Gods, Judas, Future World, Halloween, You Always Walk Alone, We Got The Right, Save Us, March Of Time, I Want Out, Kids Of The Century, Back On The Streets, Goin' Home, Someone's Crying, Mankind, The Chance, Your Turn, When The Sinner, I Don't Wanna Cry No More, Crazy Cat, In The Night, Music, Step Out Of Hell, I Believe, Longing, Mr Ego (Take Me Down), Take Me Home, Still We Go, Mr Torture, Escalation 666, The Departed (Sun Is Going Down), The Dark Ride. Da ne pominjem još milion njih u kojima su imali učešće. Da li bi Helloween bio tu gde je sad bez svih tih pesama? A ono što je Weikath uradio Rolandu i Uliju je nisko: kako oni kažu u multimediji prvog albuma Masterplana, poslao im je e-mail u kome kaže da oni više nisu članovi grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 (edited) Ma nije sjajni Weiki rekao da Helloween bez njega nije Helloween, nego je Andi rekao da Helloween bez sjajnog Weikija ne bi bio vise helloween! I ja nisam rekao da Kai ima gore pesme od Weikatha Edited May 1, 2005 by IronMaiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 ma helloween bez Kai-ja vishe nije helloween - nego samo bleda senka benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ako ćeš pravedno, samo meni treba da ga skineš. Idi i polizi mu bulju i mozda ce ti skinuti. A ti ako podsecas na macke, nema problema postacu ubica macaka . Helloween u bg, pa lepo, jos samo i da skupim novca za snajper da ubijem M. W. i moj zivot je na pola pun . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRGA Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 helloween hvala Bogu,ali lose sto cu morati propustiti Slavu 27.mog,ali helloween je jednom u zivotu a bit ce slava jos...hehehehee - HELLOWEEN- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Kad izadje Weikath na binu pa kaze: "Mogu da mi puse k... I Kiske, i Roland, i Uli I Vanish To Perfection, i Vule iz Kule i Public animal No1, i svi ostali koji me plujete... (Osim Kaija, jer je on Bog)" Pa onda krene Mr Ego. Sjajni Weiki, jedva cekam znachi dok sam odsutan prozivke a... Ako vidite neki paradajz kako leti prema Weikiju..znacete odakle je...a josh ako chujete "VICTIM OF FATE" nekog da se dere..bicete sigurni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 IM, lepo si me nasmejao, ali neće svirati Mr Ego jer je nju napisao Roland koji nije još prodao prava na svoje pesme. A Uli? Shteta..onda nishta od MrTorture..ili Dark Ride Dobro..dok mogu da sviraju FUTURE WORLD ja sam miran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Hansen je odavno prodao prava, a ne znam za Kiske-a, Rolanda i Ulija. A ja bih baš voleo da čujem: A Little Time The Chance Mankind ...ali od toga neće biti ništa. Ali kada bi svirali Wake Up The Mountain, pa to bi bilo k'o iz snova. Samo pogledajte tu pesmu na High Live (video)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Helloween u bg, pa lepo, jos samo i da skupim novca za snajper da ubijem M. W. i moj zivot je na pola pun . Moze, ali posle giga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts