The Wicker Man Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 mene samo zanima koliko ce biti karte!!!!!!!!!!!! to je dilema koja muči sve nas....jel zna ko je organizator koncerta pa da pitamo iz prve ruke Quote
StarbreakeR Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Da vam ja kazem...nije da ne verujem u izvore onih koji su postovali u topicu za cert...ali oslanjajte se prvo na officijalni sajt pa onda na sve ostale...ko zna...mzoda su se vec dogovorili sa drugim organizatorom...a vest potice jos od subote...da je tacno sigurno bi bila vec na sajtu...a ako ne onda sigurno tragaju za drugim organizatorom...sigurno ima razloga... Quote
Cosmic Antagonist Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Koncert nije otkazan, nego samo premesten u skc Quote
vlad Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Komotno skačem s mosta ako ovo otkažu! Quote
WoI Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Brate samo vi verujte infromacijama sa sajta.Tako smo mi verovali i za Overkill...Vidim kako smo ga docekali Quote
StarbreakeR Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Pa na sajtu je objavljeno : Beograd-Gig cancelled Sadly we had to cancel the show in Belgrade, scheduled for January 27th, 2006, due to organizational problems. The concert will be rescheduled during the summer festival season 2006. Tako da dragi Helloweenashi jebi ga...idite u Bugarsku ili u Budimpestu...sumnjam da ce doci na leto... Quote
greeter of the rising sun Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 27th Jan. Dom Sportova Beograd Yugoslavia 27th Jan. SKC Beograd Yugoslavia 8) ovo je informacija sa helloween.com 2005/12/21 Beograd-Gig cancelled Sadly we had to cancel the show in Belgrade, scheduled for January 27th, 2006, due to organizational problems. The concert will be rescheduled during the summer festival season 2006. ovo je najnovija info. sa oficijalnog sajta =helloween.org HELLOWEEN Cancel Belgrade Gig - Dec. 21, 2005 German power metallers HELLOWEEN have been forced to cancel their previously announced January 27, 2006 concert in Belgrade, Serbia due to "organizational problems." The concert will be rescheduled during the summer festival season 2006. ovo je sa http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=45893 sta da se radi......slicno je bilo i za maidene.... Quote
The Wicker Man Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 aaaauuuuuuuuuuuu...jebote živa istina......za sve sam se nadao ali OVO NE!!!! Sad ne znam dal treba da plačem ili da se smejem? Jebeš ti zemlju koja ne može da organizuje koncert koji bih sigurno bio bolji od Metallice...jer nebi bio toliko komercijalan i zašto se ovi problemi ne dešavaju u komšiluku:mad:...ali dobro tu su nam ostali Eros Ramazoni, U2, i jos zna koji kurac pored pa će mo da uživamo...to je sve što ću reći. JEBENA Over And Out Quote
StarbreakeR Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Da i ja sam hteo da udarim to Srbija do tokija ali nisam znao kako :)Mrzelo me da listam smajlije...sta da radimo...kad smo prokleta nacija...mogu da dovedu Metallicu i druga ne-metal Pop sranja a ne mogu da prirede tri normalna koncerta(Overkill,Nile,Helloween) Quote
greeter of the rising sun Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 ma breee ovde ljudi znaju za metallicu, deep purple, pink floyd, whitesnake i mooooooozda jos neki....... za sve ostalo kontaju --to je nepoznat bend, i onda racunaju da ne treba ni da dolazi... bre gde nam je tito.....odma' bi svi dosli 'vamo..... Quote
Crna_Dama Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Jooooooooooooooooooj..... Otkazan! Jebiga! Ma,baš sam se nadala tom koncertu,al šta se moze......Šteta Quote
Grobodan Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 E,u KURAC! Sad videh na sajtu...jebiga... Quote
ErliK Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) Bedak zivi... i ajd sad nek mi neko cestita novu godinu... cime bre!? Edited December 21, 2005 by ErliK Quote
The Wicker Man Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ma breee ovde ljudi znaju za metallicu, deep purple, pink floyd, whitesnake i mooooooozda jos neki....... za sve ostalo kontaju --to je nepoznat bend, i onda racunaju da ne treba ni da dolazi... bre gde nam je tito.....odma' bi svi dosli 'vamo..... Ova ti je skroz na mestu TITA ZA PREDSEDNIKA Quote
metalia Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Znaci jebem ti zemlju prokletu!!!!!!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 STa fali nasoj zemlji ? Culi ljudi kako je prosao Destruction & Candlemass, pa odlucili ipak da odu u bukurest gde je vec prodato 5.000karata. E to je to kada ja pricam support i odlazak na svaki koncert, a meni niko ne veruje.... eto vam sad. Pa vi vidite dali cete i dalje da birate na koj cete koncert ! Quote
greeter of the rising sun Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) 'ip 'ip 'ip 'ip 'ip 'ip TITO Edited December 22, 2005 by Cookie Quote
StarbreakeR Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma da je Kai tu(ne ovaj sa foruma) ne bi oni otkazali koncert...ali jebiga...ma pusi mi se ionako ce najverovatnije da budu na Wackenu... Sto se tice Frubijevog posta slazem se ali jebiga ljudima lepse da sede, slusaju Mp3 i Hot_Catuju...jebiga takvi smo... Quote
FakDSistem Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 mrzi ljude da se pokrenu prvi..... skorko sam cuo da su oni koji nisu bili na Vai-ju poceli da pljuju po coveku...krivo bre pichkama sto nisu bili....a mrzelo ih da skupljaju kintu... stoka, kazem, stoka.... Quote
Terrorking Salmon Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ja samo znam, da, ako ih ne vidim na ljeto , neko ce da strada.....Ne znam ko.... Taman sam zaboravio.... Sta ti je drzava..... Quote
Crna_Dama Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ja samo znam, da, ako ih ne vidim na ljeto , neko ce da strada.....Ne znam ko.... Taman sam zaboravio.... Sta ti je drzava..... Ako ih nema u januaru,još manje će ih biti u leto..... Quote
Angelystor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma da je Kai tu(ne ovaj sa foruma) ne bi oni otkazali koncert...ali jebiga...ma pusi mi se ionako ce najverovatnije da budu na Wackenu... Sto se tice Frubijevog posta slazem se ali jebiga ljudima lepse da sede, slusaju Mp3 i Hot_Catuju...jebiga takvi smo... Tu sam....tuuuuu sam Ja sam bre i za ovo leto skeptichan..ko ce sad to da organizira ako ovaj sad nije hteo..? Blah.. Mora nekako u Bugarsku da se ide... Quote
Grobodan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 E,ovi su stoka... German power metallers HELLOWEEN have been forced to cancel their Polish concert, which was scheduled for January 12, 2006 at Poznan's Arena due to "poor ticket sales," according to the promoter, Metalfest. Only 150 tickets (for an over-4,000-capacity venue) had reportedly been sold at the time of the cancellation, reports Interia.pl. Special guests for this show were going to be fellow Germans PRIMAL FEAR. Quote
greeter of the rising sun Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 jbt....gori od nas.... Quote
Recommended Posts