Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Bilo bi lepo kada bi neko napisao malo duzu reportazu sa malo slicica i mozda znimaka...... za one koji na zalost nisu bili.... :sad:

Bas me interesuje kako je zvucalo I want out, moja omiljena pesmica, da li je uspeo da otpeva uopste jer na nekim snimcima od ranije sto sam gledala nije ni blizu mogao da izvuce.....

I da li su svirali Longin i In the middle of the heartbeat?

Bilo bi lepo kada bi neko napisao malo duzu reportazu sa malo slicica i mozda znimaka...... za one koji na zalost nisu bili.... :sad:

Bas me interesuje kako je zvucalo I want out, moja omiljena pesmica, da li je uspeo da otpeva uopste jer na nekim snimcima od ranije sto sam gledala nije ni blizu mogao da izvuce.....

I da li su svirali Longin i In the middle of the heartbeat?

Imam ja snimak I Want Out napravljen mobilnim telefonom, samo mi reci koji je najlakši način da ga uploadujem, pošto imam spor internet. Pevali su i Kai i Andi, a Andi je uvek tu pesmu pevao u nižem tonalitetu, to nije ništa novo. Meni čak zvuči bolje nego kad Kiske peva.

Ti i ja smo poslali different odgovore ochigledno :)

Iskreno, ja sam jutros reshio riddle na jedan krajnje idiotski nachin, i nisam verovao da je to to, jer previse glupo, a onda mi uveche grave reche njegov logichni put do, pa ne bas odgovora, ali pravog puta za odgovor..i tu dobih potvrdu za ono moje od ujutru. Ne moze nista drugo da bude..jednostavno ne...

za odgovor na pitanje ti treba samo da imash album, makar u mp3 formatu i nista vise ;) a riddle je vec okachen na sajtu...

ja sam se odlucio za cd, majcu i...majcu :) e sad treba da prezivim josh 2 nedelje u bgu na crkavici :) ali jbga..ko zna kad cu opet moci da imam priliku da kupim majcu (or similar) na kojoj pishe sa jedne strane serbia ili belgrade, a sa druge strane Gamma Ray, odnosno Helloween...mislim.. : ) dobro, ima ona terran. pricha o sledecoj godini..ali opet..

K A I

Imam ja snimak I Want Out napravljen mobilnim telefonom, samo mi reci koji je najlakši način da ga uploadujem, pošto imam spor internet. Pevali su i Kai i Andi, a Andi je uvek tu pesmu pevao u nižem tonalitetu, to nije ništa novo. Meni čak zvuči bolje nego kad Kiske peva.

Kaze mi cimer da ce biti jako tesko ako nemas adsl....ali ako mozes pokusaj da ga postavis na Rapidshare.Hvala unapred!

Ove dve bonus pesme razvaljuju! Steta sto ostatak albuma nije ni blizu...

Nasao sam audio koncert iz Moskve 2001. (narocito se preporucuje fanovima The Dark Ride albuma):

http://81.26.155.206/music/Helloween/2001%...ow,%2025.05.01/

Imam ja to odavno. Jedini snimak na kome mogu da čujem većinu pesama sa Dark Ride uživo.