Grobodan Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 trenutno sam u kurcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Знам, нисам глув нити исхлапјео... још. Рекао сам само пауераше, нисам помињао ко је шта свирао. Sorry,my bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platishica Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Bilo bi lepo kada bi neko napisao malo duzu reportazu sa malo slicica i mozda znimaka...... za one koji na zalost nisu bili.... Bas me interesuje kako je zvucalo I want out, moja omiljena pesmica, da li je uspeo da otpeva uopste jer na nekim snimcima od ranije sto sam gledala nije ni blizu mogao da izvuce..... I da li su svirali Longin i In the middle of the heartbeat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) Nisu svirali te 2 pesme. Edited November 18, 2007 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sanjos Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Pomoc. Da li neko zna kako se zove ona lagana pesmica koju su svi pevali na koncertu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jel mozhda mislish na A Tale That Wasn't Right? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 a tale that wasn't right Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sanjos Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 YES! Hvala narode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Bilo bi lepo kada bi neko napisao malo duzu reportazu sa malo slicica i mozda znimaka...... za one koji na zalost nisu bili.... Bas me interesuje kako je zvucalo I want out, moja omiljena pesmica, da li je uspeo da otpeva uopste jer na nekim snimcima od ranije sto sam gledala nije ni blizu mogao da izvuce..... I da li su svirali Longin i In the middle of the heartbeat? Imam ja snimak I Want Out napravljen mobilnim telefonom, samo mi reci koji je najlakši način da ga uploadujem, pošto imam spor internet. Pevali su i Kai i Andi, a Andi je uvek tu pesmu pevao u nižem tonalitetu, to nije ništa novo. Meni čak zvuči bolje nego kad Kiske peva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ove dve bonus pesme razvaljuju! Steta sto ostatak albuma nije ni blizu... Nasao sam audio koncert iz Moskve 2001. (narocito se preporucuje fanovima The Dark Ride albuma): http://81.26.155.206/music/Helloween/2001%...ow,%2025.05.01/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 To, care! Sad cu da skinem dok sam jos u tripu od sinoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jeste los zvuk, al' ni sinoc nije bio bolji, pa smo uzivali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Kako je dobar ovaj oridzinl znachi ne verujem...i ne tako lak riddle leba mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ako je ono sto sam ja poslao, onda je prilicno lako, mislim, cega ima 3, a da su u pitanju sedmice, ima i sedam slova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ti i ja smo poslali different odgovore ochigledno Iskreno, ja sam jutros reshio riddle na jedan krajnje idiotski nachin, i nisam verovao da je to to, jer previse glupo, a onda mi uveche grave reche njegov logichni put do, pa ne bas odgovora, ali pravog puta za odgovor..i tu dobih potvrdu za ono moje od ujutru. Ne moze nista drugo da bude..jednostavno ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 jbg, imas original, ja cu da se vadim na to da sam izabrao majicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 za odgovor na pitanje ti treba samo da imash album, makar u mp3 formatu i nista vise a riddle je vec okachen na sajtu... ja sam se odlucio za cd, majcu i...majcu e sad treba da prezivim josh 2 nedelje u bgu na crkavici ali jbga..ko zna kad cu opet moci da imam priliku da kupim majcu (or similar) na kojoj pishe sa jedne strane serbia ili belgrade, a sa druge strane Gamma Ray, odnosno Helloween...mislim.. : ) dobro, ima ona terran. pricha o sledecoj godini..ali opet.. K A I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 sve si rekao, ima ona terran. prica o sledecoj godini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 he he kupih gamma kapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 videh juche bash jednog lika pri chekanju za jaknu sa istom...who knows, maybe u... i u tom trenu pomislih..ma moga' bi i kapu ...ali stado u poslednjem trenu..a i ne verujem da sam imao kinte za istu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platishica Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Imam ja snimak I Want Out napravljen mobilnim telefonom, samo mi reci koji je najlakši način da ga uploadujem, pošto imam spor internet. Pevali su i Kai i Andi, a Andi je uvek tu pesmu pevao u nižem tonalitetu, to nije ništa novo. Meni čak zvuči bolje nego kad Kiske peva. Kaze mi cimer da ce biti jako tesko ako nemas adsl....ali ako mozes pokusaj da ga postavis na Rapidshare.Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ove dve bonus pesme razvaljuju! Steta sto ostatak albuma nije ni blizu... Nasao sam audio koncert iz Moskve 2001. (narocito se preporucuje fanovima The Dark Ride albuma): http://81.26.155.206/music/Helloween/2001%...ow,%2025.05.01/ Imam ja to odavno. Jedini snimak na kome mogu da čujem većinu pesama sa Dark Ride uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Evo linka za I Want Out: http://rapidshare.com/files/70998515/Hello..._2007_.3GP.html Sa mobilnog nije moglo bolje. Naročito na pesmi na kojoj se nije moglo očekivati da stojim sasvim mirno dok snimam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 http://rapidshare.com/files/70998515/Hello..._2007_.3GP.html Dečko, file not found? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Nemam pojma zašto, malopre radilo. EDIT: U stvari, znam zašto, ovo je pun link, malopre ga skratilo automatski: http://rapidshare.com/files/70998515/Hello..._2007_.3GP.html Edited November 20, 2007 by Prince of Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts