Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Brate, nemi je omiljena pesma, tj. tekst IKAD 'Music' sa Chameleon-a a prelepe su i 'Windmill' i 'Longing' i slazem se da Chameleon moze da privuce paznju ljudima koji nikada nisu slusali Helloween! 'Crazy Cat' mi je takodje jedna od omiljenih stvari! :D

A sto se tice 'Pink bubbles'-a za taj album sam nekako nostalgicno vezan... 'Your turn', 'The Chance', 'Number One'... ceo album ima taj trip, ucio sam odatle kao klinja, kao i iz mnogih metal albuma! ;)

Posted

I sad me zanima koje su to pesme TOLIKO dobre sa, recimo, Dark Ride-a, Rabbit-a, Keeper-a III i Gambilng-a? Ja sa ovih albuma izdvajam 'If I could fly' i 'Don't stop being crazy' i one jedva mogu nekako da stanu uz ranije radove sa Deris-om a kamoli da se porede sa Kai-evim i Kiske-ovim radovima! Zar nije tako?

Posted
Ja Chameleon bas gotivim,pogotovo sto sam njime privukao neke dobre prijatelje Helloween-u,koji dotad nisu culi ni H od Helloween! Sa PBGA je someone's crying moj favorit,ali volim i the kids of the century,number one,your turn,the chance..........uh nabrojacu sve na kraju,a nisam tako mislio :D

Slučajno je Windmill prva pesma koju sam ikada čuo od Helloween-a, a I Believe jedna od onih koje su mi skrenule pažnju da je ovo dobar bend. No, to je sve, posle sam se uverio da su svi ostali albumi bolji, uključujući i one koji su naknadno izašli.

Posted
Cim kazes da posle 'Mastera' nisu imali nijednu losu stvar a pre jesu tebi je ukus potpuno drugaciji od mog, sto znaci da slusas Helloween od juce...

'EEEEEEJJJ?!! Ti ces meni da kazes da slusam Helloween od juce?!! :violent: I slusaj sta pricas: "I sad me zanima koje su to pesme TOLIKO dobre sa, recimo, Dark Ride-a, Rabbit-a, Keeper-a III i Gambilng-a?" :udri: Brate, s tobom necu da pricam o Helloweenu!!! Pa i oni su rekli da su ih ta 2 albuma upropastila... Da nije bilo ta 2 albuma, bili bi popularniji od bilo koje metal grupe! Helloween je METAL, znaci Metal grupa, a ne tralala, kao sto je bilo na ta 2 albuma! Sa Darka izdvajas najvecu komercijalu (sto ne poricem, volim i tu pesmu) If I Could Fly, a taj album nema losu pesmu! Nabroji mi jednu losu pesmu... ili bolje ovako, bolju pesmu sa ona 2 albuma od bilo koje od Mastera pa na dalje? Keeper I i II su genijalni takodje... Naravno, volim ja i The Chance, ali to je jedina pesma iz tog perioda!

Je l' si ti isao upste na koncert u SKCu?

Izvinite zbog ovoliko dugackog posta, brate ovaj lik "....", nema pojma! Ako sam neku grupu slusao k'o nenormalan, to je ova!

P.S. Nece valjda da mi izbrisu post? :):confused:

Posted
Chameleona i PBGA sam najmanje puta preslushao.... i iskren da budem ne svidja mi se ni jedan ni drugi... jedini loshi albumi Helloweena..po meni.

Bravo zmaju! :rockdevil: Slazem se!

Posted (edited)
'EEEEEEJJJ?!! Ti ces meni da kazes da slusam Helloween od juce?!! :violent: I slusaj sta pricas: "I sad me zanima koje su to pesme TOLIKO dobre sa, recimo, Dark Ride-a, Rabbit-a, Keeper-a III i Gambilng-a?" :udri: Brate, s tobom necu da pricam o Helloweenu!!! Pa i oni su rekli da su ih ta 2 albuma upropastila... Da nije bilo ta 2 albuma, bili bi popularniji od bilo koje metal grupe! Helloween je METAL, znaci Metal grupa, a ne tralala, kao sto je bilo na ta 2 albuma! Sa Darka izdvajas najvecu komercijalu (sto ne poricem, volim i tu pesmu) If I Could Fly, a taj album nema losu pesmu! Nabroji mi jednu losu pesmu... ili bolje ovako, bolju pesmu sa ona 2 albuma od bilo koje od Mastera pa na dalje? Keeper I i II su genijalni takodje... Naravno, volim ja i The Chance, ali to je jedina pesma iz tog perioda!

Je l' si ti isao upste na koncert u SKCu?

Izvinite zbog ovoliko dugackog posta, brate ovaj lik "....", nema pojma! Ako sam neku grupu slusao k'o nenormalan, to je ova!

P.S. Nece valjda da mi izbrisu post? :):confused:

Pre svega, ja nisam metalac ko ti, pa da volim bend samo zbog tvrdog zvuka, vec slusam muziku bezuslovno, i da, pesma 'Music' je jaca od svih tih albuma zajedno po meni sto znaci da je to opet sve stvar ukusa pa stoga nema svrhe raspravljati a i sam si rekao da sa mnom neces da pricas o 'Helloween'-u tako da nista. Post ne treba da ti brisu, nek vide ljudi, sto da ne?

Edit: sad videh da ovaj power slave ima 16 god. pa njega i da razumem (on se nije ni rodio kad je izasao PBGA) i logicno je da se sa Helloweenom upoznao verovatno u periodu posle Better that raw ali ako si ti toliko veliki fan Helloweena ko sto kazes, ne bi pljuvao po ovim albumima!

Edited by ....
Posted
I sad me zanima koje su to pesme TOLIKO dobre sa, recimo, Dark Ride-a, Rabbit-a, Keeper-a III i Gambilng-a?

"The Dark Ride" кренеш редом, песму по песму, све су одличне. Кад сам га први пут чуо, уопште нисам очекивао толико мрачан албум, али ми се одмах свидео.

Posted (edited)

@....: Prvo si me uvredio, da ja slusam Helloween od juce! Brate! O Helloweenu mogu da napisem knjigu! Drugo, otvori temu na ne-metalu pod nazivom: Pink Bubbles Go Ape i Chameleon, pa tamo pisi o tome... To sto sam metalac ne znaci da ne volim i neku finiju (ali dobru) muziku! I NEMOJ DA SUMNJAS DA SAM VEOMA VELIKI FAN!!! Na Castle idem najvise zbog njih i Judasa! I da l' su bitne godine? Power Slave je u pravu! I plujem po tim albumima zato sto su mogli da budu veci i od Maidena (nemoj neko pogresno da me s'vati), da tih albuma nije bilo! I doziveh da im na koncert dodje samo 2000-2500 hiljada! BRUKA! A nikad bolji koncert nije bio...

Moja omiljena pesma je Where The Rain Grows, ali nije jedina, pisacu kasnije o tome...

Edited by KaSSa
Posted
Mala ispravka, na koncertu je bilo oko 1000 ljudi.

Ma lupam, otkud znam kol'ko je bilo, al' volim da se zavaravam da nas je bar 2000 bilo... Al' hvala na ispravci! Sad si me dotukao! :cry:

Posted

Ma svi vi slusate Helloween pre nego sto postoje, ma i sa clanovima ste najbolji drugovi...

Ako slusate Helloween toliko dugo znaci da ste u dovoljno zrelim godinama da izbegavate ovakve decije rasprave...

Da svidjaju mi se i Chameleon i PBGA, sta cete sad - tuzite me mami?Ili Weikathu?

Get a life, sta vas boli k kome se koji album svijda!