Jump to content

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

zvucalo ili ne.....naslov he sledeci: "Keeper Of The Seven Keys III - The Legacy"... a sto se tice covera...nije mi bila namera da ja tu nešto prozivam doticnog crtaca i sam bend (koji je btw. medju mojih top 10 icon_smile.gif, vec samo da skrenem pažnju na podudarnost kod novih covera koji se u poslednje vreme pojavljuju sa novim izdanjima....kao npr. "Nightwish - Once"....a evo i ispunjenja muzicke želje user posted image...meni nije problem icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

Nego jebesh dizni, skinuh konachno retail verziju novog singla.

Da sam neshto mnogo odushevljen nisam, ali videcemo do albuma, dodushe sada sam vec chuo dve stvari sa njega.

"Mrs. God" je stvaro super pesmica, sa zanimljivim riffom, , Andi dobro peva, zarazan refren majku mu, samo shto je pesma mnogo kratka bre..ALi dobro valjda su hteli da bude ovako prosta icon_da.gif Mrs God>Dr Stein

"My Life For One More Day", Grosskopf/Deris. Dva choveka koja trenutno drze Helloween alive! icon_da.gif I to se i vidi, pesma je neverovatno dobra! U totalno starom helloween fazonu. Dobre lead melodije, i velma mi je drago da ce ova pesma biti i na Keeperu!

"Run(the name of your enemy)", eh Sasha, Sasha, nisi ti za Helloween. Dodushe ajd da mu se oprosti, ipak je ovo B-Side. Grosskopf je zakon za B-side pesmice, sve su odlichne. Ova Gertsnerova dodushe zamara samo tako...

A sad...na novi Gamma Ray. Koji otkida btw icon_rockdevil.gif

Posted

Da. Dc++

Evo slusam ga po...150. put, mnogo mi se svidja album.

Ovo je promo verzija samo, josh nema retaila. Nema nikakvog voice overa jedino 'stishavanja' na nekim mestima, tako da moze sasvim fino da se uziva!

BTW sotonjarski je mhihi.gif

Posted

Koji album na 2 diska??? The Legacy??? U cemu je tu fora? Znam da su Keeper I i II ustvari trebali da budu jedan album, ali to ovi iz Noise recordsa nisu dozvolili.

A sto se tice onog intervjua iz '97 vidi se da je Kai tad suvise emotivno davao neke izjave... kanije se to promenilo.

Posted

Album izlazi na dva diska, s tim shto i nije nesto preterano dugachak - 80tak minuta. Pa fora je valjda shto ne bi sve stalo na jedan disk...Nothing more.

Video sam neke cover previewe..i ne svidja mi se..neki 3D fazon a i new logo sucks.