Angelystor Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Преслушаћу у сваком случају, али је свеједно рециклажа старог материјала. Он сам не би ни могао да уради компилацију оригиналних снимака, а не би могао ни бенд, јер су власници права свих тих снимака издавачке куће. Зато гомила старих бендова (Destruction, Tankard, Helstar, etc...) сад снима поново своје старе песме, па их мало и преради. Destruction - zajebao posao. Tankard - dobro, solidno. Helstar - maestralno. Kiske, josh mi ne dosadi. Razlika izmedju Kisketovih prerada i prerada ovih gore bendova je ta shto je Kiske izmenio materijal, i on ne zvuchi ni blizu onako kako zvuchi u originalu. Tako da stvarno ima neshto "novo" da se chuje na neki nachin. Plus ga je otpevao..pa ne znam..pojedine pesme verovatno i bolje i jache nego u originalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
under_the_sky_soo_blue Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Je l' cuo neko ovaj novi singl??? Slucajno smo ja i moj brat to navatali na netu Nije lose,al' mora da se odslusa par puta da bi ti se svidela pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 hmmm koji single? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ma to su one 2 pesme sa bonus diska... Meni su iskreno slabe...posle svih onih pobeda sa Gamblinga, nikad ne osetim potrebu da doslusam i te 2...uvek me samo zamore, i nekako mi ukvare utisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ja sam te skinuo jos sa gamblingom, i ni meni nisu nista posebno.. sto kazes ako se slusaju odmah posle albuma kvare utisak a album je fenomenalan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Eto ajd da se i ja pridruzim i kazem da se ni meni ne svidjaju one dve pesme sa singla...nekako su mi predugachke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ma daj bre ne serite Meni extra pesme, chak i bolje od nekih sa albuma, pre svega "Find My Freedom", jedan od najboljih b-sideova Helloweena uopshte, a tu je IMHO opastna konkurencija Sad, shta to vi cenjena publiko 'ocete..ne znam.. inache, ima ovde da se chuje "We Unite": http://www.youtube.com/watch?v=mxcux1Yd_78 Ovo mi je vec slabija pesmica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Nyah, Madness of the Crowds - vrh!! I Rain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ja bih menjao find my freedom sa can do it na albumu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ja nisam odslusao te dve bonus pesme, iako sam bonus disk kupio sa originalom. Cuvam ga za kriticno vreme kada bude fazon ''Kad ce novi album'' i kada mi ocajnicki budu trebale nove pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ti si vanserijska pojava definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Hm.. Jel' to valja ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Je l' dolaze kod nas? I kol'ko RNA ima ploča? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Око 900. A ово ми је једна од најдражих, истина још непотпуних, колекција. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Jebem ti sunce da ti jebem... Strašno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Svaka chas' RNA Ja nisam odslusao te dve bonus pesme, iako sam bonus disk kupio sa originalom. Cuvam ga za kriticno vreme kada bude fazon ''Kad ce novi album'' i kada mi ocajnicki budu trebale nove pesme. I tebi svaka chas' hehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Не види се још један ред фијока са дисковима испод оног који је извучен. А мислим да ћу полицу проширити за још један ред горе изнад у наредних пар година, кад ми буде затребало. Зајебао сам се што је одмах нисам испаланирао у 4 нивоа, скроз до плафона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 A ček, polica nije kupljena gotova, hands made, a? Meni je potrebna jedna velika za knjige, verovatno ću da pravim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Прављена по мојим нацртима и мерама. Мало сам сјебао висину фијока, остало је испало савршено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Svaka cast matori,ovo je blago!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Не види се још један ред фијока са дисковима испод оног који је извучен. А мислим да ћу полицу проширити за још један ред горе изнад у наредних пар година, кад ми буде затребало. Зајебао сам се што је одмах нисам испаланирао у 4 нивоа, скроз до плафона. Blago tebi, kad si studirao faks sa kojim nemaš problema oko zaposlenja. Ko je mene terao da završavam političke nauke... Imaću kolekciju na Kukovo leto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 RNA studirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Evo neceg sto svaki fan Helloween-a mora da ima: http://metal-video.nnm.ru/helloween_live_in_mineapolis_1987 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Daj barem neki bootleg koji ne moze lako da se nadje.. Iz '87e pre svega su vredniji od tog, prvi nastup u Americi, kao i prvi nastup sa Kiskeom, Poljska. Edited June 18, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 RNA studirao. RNA још увек студира, требао би да завршава ускоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts