RNA Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 RNA cocksuckeru, ne seri Mislim, nije tol'ko loshe..ali nishta specijalno.. Ма, дај, брате, оно је плач мајке божје. Преслушао сам га три пута: први пут, последњи пут и никад више. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Дерисов "Done By Mirrors" је срање. Нисам слушао нешто досадније у животу. Potpisujem. I ja isto, prvi, poslednji put i nikad više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Nije taj album toliko losh, malo i vi preteraste... Nego sad bash neshto razmishljam slushajuci pesmu The Chance, i kontam da mi ona sigurno ulazi u top 5 Helloween pesama ikad, dok mi je recimo album sa kojeg je ona PBGA najloshiji njihov album...jbg shteta shto i ostatak albuma nije tako dobar ko pesma sigurno bi mi bio u samom vrhu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Meni se baš sviđa taj optimističan stil sa PBGA albuma, a najbolje se primećuje u The Chance. Odlična pesma, obožavam je, voleo bih da je čujem live. Najbolja pesma na Pink bubbles go ape zajedno sa ultra-mega-giga zaraznom Kids of the century, koja ne može da me smori već dve godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Uh i ja bih bash bash voleo da chujem The Chance uzivo...onako potajno sam se pred koncert nadao da ce da je opiche medjutim nishta od toga...na nekoj od sledecih turneja mora pasti to je sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Neshto ne bih stavljao pare na to da ce u narednih N turneja da sviraju ishta sa PBGA i Chameleona.. Vec imaju toliko albuma da je prosto neizvodiljivo sve da se potrpa.. A i ta dva albuma su kanda najmanje znachajna u Helloween diskografiji, a i iz te postave su tu sad samo dva choveka.. I final nail in the coffin - "The Chance" je Grapowova pesma, tako da dokle god je Weiki u bendu, Helloween to nema shanse da svira live Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Damn, al sam se sjebao ne verujem...ladno sam zaboravio da je to njegova pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ma bre bem mu svece dajte listu sa festivala da vidim sta smo propustili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ama bash nishta ..u odnosu na Bg koncert, naravno. Sviraju: Halloween, March Of Time, As Long As I Fall, Eagle Fly Free, A Tale That Wasn't Right, Dr. Stein, onaj '90s Medley, Future World, I Want Out. I to je to.. Mozda i "If I Could Fly"..ovo iz glave pishem, video sam 3-4 festivalske liste, uglavnom je ovako, maximalno Keeperski.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Greota što nema Soul survivior. Važno je da nisu dirali March of time i A Tale that wasn't right. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 'March Оf Тime' ни не треба да дирају, фантастична песма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Slažem se. Za mene beše jedan od najboljih momenata koncerta, najjače je bilo posmatrati kako ljudi oko mene ne mogu da se sete koja je to pesma. Beše iznenađenje, fenomenalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Slažem se. Za mene beše jedan od najboljih momenata koncerta, najjače je bilo posmatrati kako ljudi oko mene ne mogu da se sete koja je to pesma. Beše iznenađenje, fenomenalno. Zalosno je ako ljudi ne mogu prepoznati tako dobru pesmu iz najboljeg perioda benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Stvar je u tome što je pesma nepoznata, zadnji put svirana live pre 20 godina, tonalitet je promenjen i sve u svemu niko ju nije očekivao. Razumljivo je i opravdano u potpunosti, što se mene tiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Dakle ista setlista....Bilo bi do jaja kada bi svirali ceo Power, a ne samo onaj refren!!! Nego bitno je da ne diraju March Of Time, Eagle Fly Free, DR.Stein i ostale pesme iz Keeper ere!!!! P.S Pitanjce!!! Zbog chega Kai nikada ne svira March Of Time sa Gamma Ray, a npr svira Future World, Ride The Sky i I Want Out! Kapiram da su mu ove tri kao najpoznatije pa ih svira ali svejedno mogao bi negde da ubaci to!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jebesh setlistu bez Sole Survivora ali realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 P.S Pitanjce!!! Zbog chega Kai nikada ne svira March Of Time sa Gamma Ray, a npr svira Future World, Ride The Sky i I Want Out! Kapiram da su mu ove tri kao najpoznatije pa ih svira ali svejedno mogao bi negde da ubaci to!!! Jebem li ga Zajebana za pevanje, sta znam..dodushe radije bih da je svirao to sa Shipersom nego "Save Us" npr... A kad nije tad, ne verujem ni da ce u skorije vreme. A i ako se ja pitam, on ne bi trebalo da svira ich Helloween pesme u GR repertoaru..napravio je dovoljno klasika za ozbiljnu setlistu(ili dve) i sa ovim bendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Da, naravno ali medju njima je vecina pesama koje nikada nisu svirali!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 P.S Pitanjce!!! Zbog chega Kai nikada ne svira March Of Time sa Gamma Ray, a npr svira Future World, Ride The Sky i I Want Out! Kapiram da su mu ove tri kao najpoznatije pa ih svira ali svejedno mogao bi negde da ubaci to!!! Лепо рекао колега Ангелустор, а додао бих да ни Дерис баш није Киске, ти ни са њим то баш није то. Мада, свака част што је уопште свирају. Stvar je u tome što je pesma nepoznata, zadnji put svirana live pre 20 godina, tonalitet je promenjen i sve u svemu niko ju nije očekivao. Razumljivo je i opravdano u potpunosti, što se mene tiče. Ма, дај, где непозната. И тоналитет је можда промењен незнатно. Кад крене онај увод, не можеш да је побркаш ни са једном другом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Gde bre March Of Time nepoznata? U kojoj dimenziji ti zhivish? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ne vidim zašto sam pogrešio kada sam rekao da je March of time nepoznata. Pa 90% ostalih pesama sa koncerta su bili singlovi i hitovi, a March of time je izvučena iz naftalina. Uzgred, šta ste se navrzli na mene, nisam ja taj koji ju nije prepoznao kada je krenula na koncertu. Ja sam joj se i najviše obradovao, bila mi je najbolji momenat na koncertu i svakako mi je u prvih 5 pesama od Helloweena. Ali stojim iza toga da ta pesma nikada nije bila hit i da je ne znaju svi fanovi napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pih, bem ti takvog fana koji ne zna za pesmu March Of Time... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Потписано и оверено печатом. Тај онда не да није фан, него не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Realno. Pesma moze biti nepoznata Sonatasvrshiteljima, ali fan Helloweena ako ne zna "Keeper"e, ne zasluzuje ni MP3 benda da poseduje. Лепо рекао колега Ангелустор, а додао бих да ни Дерис баш није Киске, ти ни са њим то баш није то. Мада, свака част што је уопште свирају. Pa da, uvek postoji "that Deris thing"...ali za divno chudo on izuzetno "ljudski" peva "MOT"! Cheka se josh dan kada ce da udari na neki "A Little Time" ili "I'm Alive" : ) Mislim..bio bi logichan korak, na nekoj od narednih turneja barem to da opale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 'A Little Time' и некако, али боље да не дира 'I'm Alive'. То тата Каи треба да пева са својием бендом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts