Jump to content

Helloween

74 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

RNA cocksuckeru, ne seri :P

Mislim, nije tol'ko loshe..ali nishta specijalno..

Ма, дај, брате, оно је плач мајке божје. Преслушао сам га три пута: први пут, последњи пут и никад више.

Nije taj album toliko losh, malo i vi preteraste...

Nego sad bash neshto razmishljam slushajuci pesmu The Chance, i kontam da mi ona sigurno ulazi u top 5 Helloween pesama ikad, dok mi je recimo album sa kojeg je ona PBGA najloshiji njihov album...jbg shteta shto i ostatak albuma nije tako dobar ko pesma sigurno bi mi bio u samom vrhu...

Meni se baš sviđa taj optimističan stil sa PBGA albuma, a najbolje se primećuje u The Chance. Odlična pesma, obožavam je, voleo bih da je čujem live. Najbolja pesma na Pink bubbles go ape zajedno sa ultra-mega-giga zaraznom Kids of the century, koja ne može da me smori već dve godine. :)

Neshto ne bih stavljao pare na to da ce u narednih N turneja da sviraju ishta sa PBGA i Chameleona.. Vec imaju toliko albuma da je prosto neizvodiljivo sve da se potrpa.. A i ta dva albuma su kanda najmanje znachajna u Helloween diskografiji, a i iz te postave su tu sad samo dva choveka..

I final nail in the coffin - "The Chance" je Grapowova pesma, tako da dokle god je Weiki u bendu, Helloween to nema shanse da svira live :)

Ama bash nishta :)

..u odnosu na Bg koncert, naravno.

Sviraju: Halloween, March Of Time, As Long As I Fall, Eagle Fly Free, A Tale That Wasn't Right, Dr. Stein, onaj '90s Medley, Future World, I Want Out. I to je to..

Mozda i "If I Could Fly"..ovo iz glave pishem, video sam 3-4 festivalske liste, uglavnom je ovako, maximalno Keeperski..

Slažem se. Za mene beše jedan od najboljih momenata koncerta, najjače je bilo posmatrati kako ljudi oko mene ne mogu da se sete koja je to pesma. :) Beše iznenađenje, fenomenalno.

Zalosno je ako ljudi ne mogu prepoznati tako dobru pesmu iz najboljeg perioda benda.

Dakle ista setlista....Bilo bi do jaja kada bi svirali ceo Power, a ne samo onaj refren!!! Nego bitno je da ne diraju March Of Time, Eagle Fly Free, DR.Stein i ostale pesme iz Keeper ere!!!!

P.S Pitanjce!!! Zbog chega Kai nikada ne svira March Of Time sa Gamma Ray, a npr svira Future World, Ride The Sky i I Want Out! Kapiram da su mu ove tri kao najpoznatije pa ih svira ali svejedno mogao bi negde da ubaci to!!!

P.S Pitanjce!!! Zbog chega Kai nikada ne svira March Of Time sa Gamma Ray, a npr svira Future World, Ride The Sky i I Want Out! Kapiram da su mu ove tri kao najpoznatije pa ih svira ali svejedno mogao bi negde da ubaci to!!!

Jebem li ga :)

Zajebana za pevanje, sta znam..dodushe radije bih da je svirao to sa Shipersom nego "Save Us" npr... A kad nije tad, ne verujem ni da ce u skorije vreme.

A i ako se ja pitam, on ne bi trebalo da svira ich Helloween pesme u GR repertoaru..napravio je dovoljno klasika za ozbiljnu setlistu(ili dve) i sa ovim bendom.

Лепо рекао колега Ангелустор, а додао бих да ни Дерис баш није Киске, ти ни са њим то баш није то. Мада, свака част што је уопште свирају.

Stvar je u tome što je pesma nepoznata, zadnji put svirana live pre 20 godina, tonalitet je promenjen i sve u svemu niko ju nije očekivao. Razumljivo je i opravdano u potpunosti, što se mene tiče.

Ма, дај, где непозната. И тоналитет је можда промењен незнатно. Кад крене онај увод, не можеш да је побркаш ни са једном другом.

Ne vidim zašto sam pogrešio kada sam rekao da je March of time nepoznata. Pa 90% ostalih pesama sa koncerta su bili singlovi i hitovi, a March of time je izvučena iz naftalina. Uzgred, šta ste se navrzli na mene, nisam ja taj koji ju nije prepoznao kada je krenula na koncertu. Ja sam joj se i najviše obradovao, bila mi je najbolji momenat na koncertu i svakako mi je u prvih 5 pesama od Helloweena. Ali stojim iza toga da ta pesma nikada nije bila hit i da je ne znaju svi fanovi napamet.

Realno.

Pesma moze biti nepoznata Sonatasvrshiteljima, ali fan Helloweena ako ne zna "Keeper"e, ne zasluzuje ni MP3 benda da poseduje.

Лепо рекао колега Ангелустор, а додао бих да ни Дерис баш није Киске, ти ни са њим то баш није то. Мада, свака част што је уопште свирају.

Pa da, uvek postoji "that Deris thing"...ali za divno chudo on izuzetno "ljudski" peva "MOT"! Cheka se josh dan kada ce da udari na neki "A Little Time" ili "I'm Alive" : ) Mislim..bio bi logichan korak, na nekoj od narednih turneja barem to da opale.