MissDickinson Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 As Long As I Fall je bezveze, stvarno nista posebno. Quote
Bata Trokrilni Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Dobro, ako nije ništa posebno, nemoj ga gledati, a meni je zanimljiv. Quote
:matija Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Dobra je pesma, al' spot bas prosek. Quote
Totamealand Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Meni je taj spot skroz OK, ali u pravu je Angelystor, dosadio mi je taj kliše sa ljudima ispred zelenog platna. Quote
Sreta Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Meni je najjaci spot I want out,onako simpaticno uradjen za ono vreme. Od skorasnjih nije los Light the universe,a simpatican je i Just a little sign,gotivno mi da gledam onoliko bundevica Quote
Paya Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Meni se ne svidja spot za pesmu Just a little sign,jer licno ne volim spotove sa losom kompjuteskom animacijom.A sto se tice novog spota,najbitnije je to da su ga izbacili posle godinu dana od izlaska albuma,i nadam se da to nece biti poslednji spot sa ovog inace fenomenalnog albuma.Samo da nastave tako,i da opet svrate do nas,jer su samo jedan koncert odrzali,nasuprot 2 otkazana.Inace slusam ih skoro 20 godina,i mislim da su jedini metal bend,pored maidena,koji sam mogao u svakoj prilici da slusam,bez obzira na raspolozenje.A ko je bolji pevac Andi ili Michael,to je pitanje licnog ukusa,cinjenica je da su obojica vrhunski pevaci.Naravno ne treba zaboraviti i tatu. Quote
Night Prowler Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Trenutno sam opcinjen sa Fallen To Pieces. Cista genijalstina. Quote
Zoll Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Ja sa Heaven tells no lies.... mada mi je ceo album fenomenalan!!! Quote
Aces High Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Kill It, Paint A New World, The Bells Of The Seven Hells... Odlican album..... Quote
Mistress Burzum Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Meni je I.M.E. jedna od najboljih sa novog albuma. Baš se nekako pronađem u njoj. Quote
Zoll Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Ma ja sam samo trenutno impresioniran ovom, a pored nje su mi omiljene Kill it i Dreambound... i As long as I fall... ma album je fenomenalan, nema lošeg momenta!!! Quote
Night Prowler Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Ja ne podnosim samo As Long As I Fall... Mogu slobodno reci da mi je Fallen To Pieces najbolja pesma van prva 3 albuma... Najezim se kad cujem refren "I why high and low, I'm fallen to pieces/My heart cry for you, I'm fallen to pieces". Solo jebe sve pred sobom, pa onaj prelaz "Hoooooooow long, HOW LONG!", pa onaj brzi deo pre zadnjeg refrena... Uf...rasturanje... Edited October 25, 2008 by NightProwler666 Quote
Aces High Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Fallen To Pieces, upravo sam se zgotivio, (kad sam procitao tekst i poslusao mjuzu kako treba...)... Odlicna stvar.... Quote
Totamealand Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Meni je zaista trebalo puno vremena da zgotivim Fallen to pieces, tako je neobicna, vrlo interesantnog sklopa akorada, promena tonaliteta, ritmickih promena i cega sve nema, ne znam. Genijalstina, lepo receno. Quote
Sandman Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Jeeeeeeeebote kako ja ne mogu da se zasitim Helloweena,evo vec nedelju dana na plejeru i pomalo na kompu vrtim "Gambling With The Devil",ja stvarno ne mogu da verujem da oni stancuju sve remek delo za remek delom. Quote
RNA Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Наравно да не можеш да верујеш, кад то просто није тачно. Quote
Grobodan Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ali Gambling bi definitivno mogao da se uvrsti u tu kategoriju Zaista odlican album, u top 3 Deris era radova. Quote
Sandman Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Наравно да не можеш да верујеш, кад то просто није тачно. Dobro,jesam preterao. Ali Gambling bi definitivno mogao da se uvrsti u tu kategoriju Zaista odlican album, u top 3 Deris era radova. Druga dva bi bili Master Of Rings i The Time Of The Oath. Quote
RNA Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ја имам, "Better Than Raw" и "The Dark Ride" (бољи су ми од оба поменута). Quote
Totamealand Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Master, Oath i Gambling su zaista fenomenalni albumi iz Derisove ere, ali meni je veoma drag i Rabbit don't come easy. Po meni, Helloween nema loš album, možda samo par slabijih, a i oni su bolji od ne znam ni ja kakve sve muzike na ovom svetu. Quote
RNA Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ali Gambling bi definitivno mogao da se uvrsti u tu kategoriju То прихватам. Quote
Mistress Burzum Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ја имам, "Better Than Raw" и "The Dark Ride" (бољи су ми од оба поменута). Word! Better Than Raw mi je možda i najomiljeniji. The Dark Ride ide sledeći, Time of The Oath ga prati pa onda tek Gambling... Quote
Sandman Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Ја имам, "Better Than Raw" и "The Dark Ride" (бољи су ми од оба поменута). Takodje odlicni albumi,ali eto po meni je na prvom mestu gorepomenuta trilogija. Jedini iole slabiji albumi Deris ere su mi Keeper-The Legacy i Rabbit,ali i njih volim da slusam. Quote
:matija Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ^ Slazem se oko toga da su slabiji deris era albumi legacy i rabbit. Svi ostali su fenomalni, tako da mi je tesko da izdvojim top 3, drzacu se top 5. Quote
Recommended Posts