Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Jeste, tačno godinu dana od tog koncerta, a skoro 3 godine od onog koji je trebalo da se održi u januaru 2006. Ali, to ne smeta Bošku da lupa gluposti na račun dužine mog metalskog staža. Quote
Totamealand Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Godinu dana od najbolje večeri u mojih 17 godina. Beše nešto nesvakidašnje i jedinstveno. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Kad napravim realnu procenu, gledao sam ja nekoliko boljih koncerata od Helloween/Gamma Ray. Quote
Totamealand Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Ja za sada nisam. Ali čekaju se Cooper, Kreator i Hammerfall, pa da vidim onda. Quote
crusader84 Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Danas mi je prvo palo na pamet da je tačno godinu dana od 'certa, pa tek onda da je 17. novembar 2008. 'Oćemo opet! Quote
_powerslave_ Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Kad napravim realnu procenu, gledao sam ja nekoliko boljih koncerata od Helloween/Gamma Ray. Ja gledah neke vece spektakle, ali bolju svirku josh ne videh. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Blind Guardian je razbio što se tiče svirke. Quote
Sandman Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 (edited) Subjetktivno mi je ovo najbolji koncert koji sam doziveo. Edited November 17, 2008 by Sandman Quote
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Sad sam bash doshao sa namerom da podsetim na datum Ovo cu k'o rodjendan da slavim svake godine. Dodushe, danas sam nesto uglavnom bio sjeban, ali veche je lepo, i evo sad pustih Gr/Hello snimak od prosle godine da se podsetim :] Hiiiiigh aboooove... KAI!!!!!!!!!!!1 Jeste, tačno godinu dana od tog koncerta, a skoro 3 godine od onog koji je trebalo da se održi u januaru 2006. Ali, to ne smeta Bošku da lupa gluposti na račun dužine mog metalskog staža. Kad napravim realnu procenu, gledao sam ja nekoliko boljih koncerata od Helloween/Gamma Ray. Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Meni nije najbolji koncert, ipak je to mesto kod mene rezervisano za wasp (jeste da je bilo kratko, jeste da nije bilo nesto preterano dobra svirka, ali ipak je wasp). Ali je u top 5 cini mi se. sve u svemu 'ocemo opet! Quote
Zoll Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 (edited) Meni je koncert bio vrh totalni, mada sam doslovno izginuo u prvom redu i dehidrirao totalno, ali to je Helloween! Prvi red na tom koncertu je vredan bilo čega ! Što se ukupnog utiska tiče, meni je najbolji cert na kom sam ikad bio Whitesnake pre dve godine na Tašu, a onda mi idu Helloween & Gamma Ray, rame uz rame sa I koncertom Kamelota, Metallica-om i Maiden-ima (normalno, sve to iz Bg-a) ! I da, naravno, 'oćemo opet !!!! Edited November 17, 2008 by Zoll Quote
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 'Ocemo Helloween i Gamma Ray ODVOJENE koncerte! Pre svega... Sledece Helloween ce da pravi neko chudo za 25ogodishnjicu benda, pa kap'ram da ce biti i neka kul turneja levo-desno, tada bi ih bilo fino opet gledati. A Bog i ostatak Hellyeah ekipe treba novi album kako skapirah tokom godine da izbace, tak' da eto prilike i njih da gledam opet :] Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 hehe, bice dobro Za turneju ima da zovu kaija i da sviraju ceo WoJ :) Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Naravno, pa zato i zovu kai-ja. Nego WoJ + helloween EP + judas hehe. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Meni su od ovog koncerta bili bolji: Maideni u Beogradu i Splitu, Blind Guardian, Therion, Tarja Turunen, a i Nightwish je tu negde. Quote
Grobodan Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Tarja Turunen Nisam bio, ali tesko mi je poverovati u to... Quote
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Aj peeeeint a njuuuu voooooAAAAAArrlld Meni je od ovog koncerta bio bolji: . Quote
Divlji Tigar Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Naravno, pa zato i zovu kai-ja. Nego WoJ + helloween EP + judas hehe. Naravno ne svirati pesme sa EP na takvoj turneji bi bio zločin. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Nisam bio, ali tesko mi je poverovati u to... Nije samo zbog Tarje i njenih pesama, već zbog načina na koji je odrađen koncert. Uz to, tu je bio i kralj bubnjeva, Mike Terrana, mada ni onaj solo što ga je odsvirao Dani iz Helloween-a nije za bacanje. Quote
crusader84 Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Ne znam kolike su šanse da dođu kod nas na toj jebačkoj turneji, ali Bugarska nam ne gine. Quote
Sreta Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Nije samo zbog Tarje i njenih pesama, već zbog načina na koji je odrađen koncert. Uz to, tu je bio i kralj bubnjeva, Mike Terrana, mada ni onaj solo što ga je odsvirao Dani iz Helloween-a nije za bacanje. Mene smorio ko zmaja Dani-ev solo... A sto se tice samog koncerta recicu samo da nisam ni kap popio a da mi je bilo tako dobro ko da sam na najboljim gudrama... I jos sam uhvatio Weikie-vu PICK OF DESTINY kao vrhunac....Kakva bomba od trzalice!!! Edited November 18, 2008 by Sreta Quote
Zoll Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Hehe... kad smo već kod bacanja trza, Weikie je ispao totalni car na tom certu! Pokušao je u 2 navrata da dobaci trzu do moje, sada već bivše, al su obe trze pale negde ispred, tako kod obezbeđenja, i onda je lik sišao sa bine i lično joj dao trzu!!! Kraljina! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Nije samo zbog Tarje i njenih pesama, već zbog načina na koji je odrađen koncert. Uz to, tu je bio i kralj bubnjeva, Mike Terrana, mada ni onaj solo što ga je odsvirao Dani iz Helloween-a nije za bacanje. Kakav si ti gay jebote,straaasno... Quote
Recommended Posts