StarbreakeR Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 MA slazem se samo refren je Helloween...ostalo nema veze...al zato My life for One More Day i King for a Thousand Years zakonn...samo fali Kiske Quote
Angelystor Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Jest je..te dve pesme su dobre...samo shto King ima deeebilan uvod! Quote
Angelystor Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 http://www.metal-temple.com/interview.asp?id=210 Dobar 'vju! Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Ksno se ukljucujem, u ovu temu,al nema veze(valjda?!?).... HELLOWEEN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedva cekam koncert!!!!!!!!!!Ovaj Deris me isprva nervirao(jebiga,mislim da je Kiske bio 100 puta bolji),ali posle sam pocela da ga gotivim...I tako... A koji je tacan datum koncerta u BG...Ja sam dosad samo uspela da pohvatam neke neodredjene informacije...januar...ali ne znam koji datum... Quote
The Wicker Man Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 OVO JE SA ZVANICNOG SAJTA i pogledaj gde sviraju 27.01.2006 god Quote
Sinstrel Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Obratite paznju na zastavu pored Beograda. Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 mi smo verovatno zemlja iznenadjenja. Ono, "na turneji idu u jednu zemlju za koju niko od njih nikad nije cuo" Pomozimo deci istoka sa ugrozenim muzikcim ukusom Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Hvala za informaciju! A zastava je stvarno.... Brate.... Quote
The Wicker Man Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 mi smo verovatno zemlja iznenadjenja. Ono, "na turneji idu u jednu zemlju za koju niko od njih nikad nije cuo" Pomozimo deci istoka sa ugrozenim muzikcim ukusom ali bukvalno Quote
Vladan Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Skinuh singlicu, i sta da kazem nit mirise, nit smrdi! Vidjecemo kad dodje album, ali vrijedece ih josh jednom pogledati uzivo, da se izmijem onom liku koji Michaelu pali cigare! Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 mi smo verovatno zemlja iznenadjenja. Ono, "na turneji idu u jednu zemlju za koju niko od njih nikad nije cuo" Pomozimo deci istoka sa ugrozenim muzikcim ukusom Quote
ErliK Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 E ovo je za mene pravo iznenadjenje... posle "Zekonje" nisam ocekivao bog zna shta ali mi se novi album totalno svideo... daleko je od originalnog ali ipak se vidi ko je "tata". Iskren da budem nisam josh cuo drugi CD (ali cim stignem sa posla... ) ali sa prvog su mi Invisible Man i Pleasure Drone najbolji... Prva je dobra ali malo preduga za nivo uzitka koji pruza... Sve u svemu mislim da album zasluzuje ime koje nosi (bar za sad ) Quote
Elldamar Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Elldamar np: Helloween - The invisible man [07:17] Konachno dochekah i novi album Quote
solicitor Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Prva pesma 13 minuta.. odm asam se demoralisao .. sranje ... Druga nije losa, ima nekog smisla, ali... ne lezi meni ovo nikako .... Daj boze da trecu docekam ...a do kraja albuma verovatno u zivotu necu stici ... Quote
sunseeker Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 dobar novi 'ween, bas dobar... pleasure drone je moj favorit za sada Quote
ErliK Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 drugi CD me je malo razocarao - nekako mi je smusen Quote
Skullwrecker Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 KAKAV ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The King For 1000 Years - 10/10 - Jedna od ONIH Helloween stvari! Biser! The Invisible Man - 9/10 - Strava stvar, rifovi da se ukenjaš, refren jebački. Čist Helloween! Born On Judgement Day - 7/10 - Čista Weikathova zajebancija... Pleasure Drone - 10/10 - Mrs. God - 8/10 - Fino, fino, hitić... Silent Rain 8/10 - Do jaja rifovi, do jaja melodija pevanja, malo usrali refren... Ocassion Avenue 10/10 - Najbolja stvar na albumu!!! Light The Universe 9/10 - Balada da umreš! Do You Know What You're Fighting For? - 9/10 - Jaka stvar ko zemlja. Metal!!! Come Alive - 10/10 - Hit! Rifovi, melodije, refren, SVE na mestu! The Shade In The Shadow 10/10 - Jebe kevu. Malo me podseća na Listen To The Flies. Odličan refren. Get It Up - 7/10 - Opet Weikath... My Life For One More Day - 9/10 - KAKAV UVOD!!!!!! Super stvar. Produkcija, mix, atmosfera - 10/10 Pohvale: Deris - Vokali i autorski učinak (pola albuma!!!) Gerstner - Solaže i autorski učinak (Pleasure Drone!!!) Dani Loble - Kickass drumjob Weikath - da nije gazde... Grosskopf - stvarno jebe kevu na basu! Suma sumarum: KUPUJTE!!!! SKIDAJTE!!!! RADITE ŠTA ZNATE SAMO GA SLUŠAJTE!!!!!!!! REMEK-DELO!!!!!!!! ALL HAIL HELLOWEEN!!!!! Quote
Guest Shamash Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Chek,chek...kog januara oni dolaze kod nas i koliko ce karta kostati? Quote
GolluM Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Chek,chek...kog januara oni dolaze kod nas i koliko ce karta kostati? Dolaze 27. januara, na Svetog Savu A za kartu se jos ne zna, ali je ja cenim na 1500 - 2000 kinti. Naravno, koliko kosta - neka kosta, necu propustiti daj koncert ni po koju cenu. I slazem se sa skullwrecker-om sto se tice pesama na albumu, Occasion Avenue UBDELJIVO najjaca stvar. Edited September 30, 2005 by GolluM Quote
Skullwrecker Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Pa dabome! Kakvi rifovi, morbidna stvar do zla boga! Quote
Vule iz Kule Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Gde ste nabavili novi album? Skullwrecker, razočarao si me - zar samo 9 za zadnju pesmu? Quote
Crna_Dama Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Da ,27.januara sviraju u Domu sportova u BG....Kao sto rece lik,bice sto posto karte od 1500,do 2000....A ,da,to se ne propusta! Bila bi luda da ne odem na Helloween.... A ,stvarno,gde ste nabavili album?!? Quote
GolluM Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Eeeee Salim se, skinuo sam sa neta. DC++ je majka. Narocito hub Metal Gods. Ja sam tamo [MGpsv]BlindGuardian pa me kontaktirajte ako se registrujete. Quote
Vladan Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Pleasure Drone - 10/10 - Mrs. God - 8/10 - Fino, fino, hitić... Silent Rain 8/10 - Do jaja rifovi, do jaja melodija pevanja, malo usrali refren... Skinuh singlicu, Pleasure i Silent Rain, pa cu komentarisati samo ove tri stvari! Pleasure Drone je stvarno odlicna stvar odavno nisam cuo ovako dobru stvar od njih! Mrs. God prilicno smrdi.... Silent Rain ima vec odsviranih Helloween stvari, ali nije losa! Nadam se da ce album biti dobar, btw. Andijev glas je odlican, bolji od zecine! Quote
Recommended Posts