vlad Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 A Kakve su to price da Andi nema pojma, covjek je jebeno savrsen uzivo, u sta sam se licno uvjerio, i nekoliko dana nisam dolazio sebi! A Vlad brate pazi da Oliver ne sredi da ti zabrane ulaz na koncert!? Pazi da ja tebi ne provozam tu tužibapsku i šupkouvlakušku njušku! Jebo te tvoj brat! Što mu ne popušiš odmah i riješiš stvar?! Quote
Vladan Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pazi da ja tebi ne provozam tu tužibapsku i šupkouvlakušku njušku! Jebo te tvoj brat! Što mu ne popušiš odmah i riješiš stvar?! Ti si toliko glup da hoces batina! Quote
StarbreakeR Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ono sam rekao u sali...alo bre ljudi...a i ja volim Helloween u celini al me nervira kad Deris fanovi pocnu da blate Kiskea... Quote
greeter of the rising sun Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Novi album je mnogo dobar,u svakom slucaju bolji od proslog. bilo koji album je bolji od pretposlednjeg,,,, Quote
greeter of the rising sun Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 i ja volim Helloween u celini al me nervira kad Deris fanovi pocnu da blate Kiskea... true true niko ne sme da blati kiskea Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Oce li neko da kupi novi album Original...nije ponuda nego pitam...? Quote
Skullwrecker Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Kupiću ga ja, čim bude izašo. Ne brini se ti ništa. Quote
vlad Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Ti si toliko glup da hoces batina! Čekam te pizdek jedan! Samo navali! Quote
Vlaja Buraz Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Nash Boro Boki stari poznavalac Helloweena! Nego ako ti se da da doneses novi Helloween, da ga ne skidam sa neta, oduzicu ti se na pravi nacin! P.S. A i duzan si mi josh od onog benda Gun! Poz Šta sam ti dužan? A baš sam razmišljao da se smilujem za neku razmjenu. Quote
Vladan Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Šta sam ti dužan? A baš sam razmišljao da se smilujem za neku razmjenu. To je to, znao sam da ces biti dobar kad tad! Nego imam nekih skola gitare i bubnjeva jako interesantnih za tebe, pa cemo se cuti! Poz Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ni Kiskea ni Derisa. Ako blate ,ne shvatam kako sebe nazivaju fanovima?!? Koja je to fora:volim grupu ,mrzim pevača?!? Quote
GolluM Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 De nadje Chameleon? Po meni je to najgori album posle pink bublesa, koji cak nisam ni cuo koliko su ga svi ispljuvali. Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Da,Cameleon je najgori album koji sam čula od njih,iskreno rečeno..... Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 NE shvatam sto svi mrze Chameleon...to je muzicki savrsen album...samo sto se razlikuje od stila Helloweena...bez imalo foliranja...ladno mi se vise svidja od vecine sa derisom... Quote
Crna_Dama Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) Pogrešno si me shvatio...Ne mrzim ja Chameleon,samo kad ga uporedim sa ostalim albumima Helloween-a,dosta je bledji.... Edited October 12, 2005 by Metal girl Quote
Hammy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 a eto, ne znam zašto mi je najbolji al...je Quote
Black Knight Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Novi album , ukupan utisak : ocajno. Nema veze sa Keepers-ima. U par navrata ispliva na povrsinu Helloween stil ali nije to to. Ne kazem da je album sranje ali kao Helloween ocajno. Quote
greeter of the rising sun Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Novi album , ukupan utisak : ocajno. Nema veze sa Keepers-ima. U par navrata ispliva na povrsinu Helloween stil ali nije to to. Ne kazem da je album sranje ali kao Helloween ocajno. hm...jel to znaci da i ovde vazi teorija da bendovi sto su stariji, vise gube svoj stil i postaju komercijala? Quote
Crna_Dama Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Pa,ne bih rekla da su Helloween postali baš komercijala,ali svakako da su razvodnjeni u odnosu na "Keepers.....1 i 2",koji su ,inače,za mene najbolji albumi koje su oni ikad snimili. Što ne znači da posle tih albuma nisu imali dobrih faza...svakako da jesu. Quote
Recommended Posts