Stefan34 Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 "World Of Fantasy" (POJEDEM KURAC AKO OVO SASA NIJE NAPISAO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 (edited) Evo i duzina pesama: 01. Where The Sinners Go 03:35 02. Are You Metal? 03:38 03. Who Is Mr. Madman? 05:40 04. Raise The Noise 05:06 05. World Of Fantasy 05:15 06. Long Live The King 04:12 07. The Smile Of The Sun 04:37 08. You Stupid Mankind 04:05 09. If A Mountain Could Talk 06:43 10. The Sage, The Fool, The Sinner 04:00 11. My Sacrifice 05:00 12. Not Yet Today 01:11 13. Far In The Future 07:42 Od svih samplova najbolje mi zvuci Long Live The King. Bice odlican album Edited September 18, 2010 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Zvuči prilično dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullwrecker Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Slusao ja ovo i sta znam. Ma stvarno ne moze na osnovu ovoga puno da se izvuce. Svideo mi se onaj refren na You Stupid Mankind, to mi je jedino bilo bas upecatljivo. Cekamo album. A jbm li ga, volim ih puno, omiljeni su mi bend, al otkako su otkacili Grapowa i Kuscha, sto se mene tice, nikako da izdaju album koji ima taj kvalitet kao albumi od Mastera do Dark Ride. Od Zeke pa na ovamo nijedan mi album u celini nije bas ono do jaja. Nekako su pesme aranzmanski navrat-nanos, ko da su ih sklapali nabrzaka. Izuzetak su mi Nothing To Say, King For A 1000 Years, Pleasure Drone, Ocassion Avenue i Heaven Tells No Lies koje me stvarno oduvaju kad god ih cujem, ovo ostalo...pa ne znam... Nekako mogu oni i bolje. Nisam idiot pa da ocekujem od njih drugi Time Of The Oath ali mi je krivo jer znam da mogu i kvalitetnije albume da naprave. A jbm li ga, teram i ja mak na konac, i oni su ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Meni se vise svidja ovakav zesci stil koji furaju u poslednje vreme. Sto zesce i brze, to bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skullwrecker Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Ma dobili su na zestini al izgubili na dubini, sto se mene tice... A bas ta njihova dubina je razlog sto sam ih toliko zavoleo. mada videcemo kad se album pojavi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Ma dobili su na zestini al izgubili na dubini, sto se mene tice... A bas ta njihova dubina je razlog sto sam ih toliko zavoleo. mada videcemo kad se album pojavi. Taj rad ... Sacekajmo , ocekujem ja i dubinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 O kakvoj li vi dubini pricate, je l' vam znaju ocevi sta lupate? I gde je bre taj novi singl!? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Dubina je metafora , uplati dvocas pa cu ti objasnim za sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Are you metal? singl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Mene sramota od ove pesme... "Raise The Noise", klasicni Weikathovski uzasni refren, a steta, bas lep riff na pocetku... "I'm Free" :rockdevil: Markus "najbolji pisac b-side pesama na svetu" Grosskopf spasava stvari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Prva je uzasna, druga moze da prodje, a treca je ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Isti utisak, prva mi se ne svidja, druge dve su vec bolje, cak i dobre. Edit: a refren prve: "are you metal, are you metal, are you, are you, are you metal, heavy metal, are you, meeeetal, meeeetal" Vrlo inventivno, nema sta. Edited September 23, 2010 by Stefan34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Steta sto se treca nece naci na albumu stvarno sabija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Mani je Are you metal ok skroz , ima glup refren ali muzika je ok . Na Gamblingu je za As long as I fall uradjen i spot a to im je najgora stvar na tom albumu . Cekamo ostatak ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Smor, ok, nije lose. Tako bih okarakterisao ove tri pesme. Ocekujem da ce album biti dosta bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Odslušao sam dva puta ovo i slažem se sa većinom: Are you metal? – i mada je muzika relativno ok - pesma je sranje; ne kapiram uopšte šta im je trebalo ovako nešto; Raise The Noise – ok pesma, ništa specijalno, ali je slušljiva, kapiram da će lako „ući u uši“ nakon par slušanja; I’m free – svakako najbolja od ove 3, baš ima neke prepoznatljive dobre HW momente, nadam se da ona i najbolje najavljuje novi album. U svakom slučaju, čekamo album, verujem da će itekako imati šta da se čuje na istom ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Poslušah sad na youtube-u "Are You Metal?", pa uopšte mi nije loša pesma koliko je vi napljuvaste, skroz mi je kul. A možda sam se ja prosto uželeo Helloween-a pošto mi je "Rabbit" bio poslednji njihov album koji sam slušao. Nego, sad nešto videh na arhivama pa mi smešno: Lyrical theme(s) Fantasy, Humor, Religion, Politics, Flying Edited September 23, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Jester Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Jedino mi je ova I'm free usla u usi,ostale 2 totalno prazno i bledo.Kontam da ce album biti daleko bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 (edited) Talvi@Pod obavezno da se update-ujes sas "Gambling With The Devil", u vrhu opusa benda Kol'ko vidim svi se ovde slazu sa jednim, ARM?<< RTN< IF Helloween nikada, ali nikada, nije imao losiju pesmu za singl. Na stranu i klavijature ko sa neke stare video igre, nista special riffovi, deciji refren...ne znam zasto, ali 'ajde to na stranu, mnogo mi je nepotrebno ona uber-h(e)avarija na sredini, sta vise, iritantno je. Edited September 23, 2010 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 (edited) Meni je simpa, mada ocekivao sam malo nesto kompleksnije...jedina ogromna zamerka za klavijature...zvuci kao kojekakav Beogradski wannaabe Alogia bend...ali generalno OK )) Cekamo album, valjda ce da digne standard... Aminujem preporuku...Gambling pod obavezno!! Edited September 24, 2010 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 http://www.radiotangra.com/?page=int&lng=en&id=247 Procitajte ono oko setliste: pesme koje nikada pre nisu svirane uzivo itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Dobar intervju , Weikie deluje malo pogubljeno kao sto i izgleda ... Pesme koje pre nisu nikada svirane uzivo je i najzanimljivija stvar koju je rekao ... Ajmo ljudi sta biste vi voleli da bude uzivo sto nije do sada ???? Cini mi se da A million to one nikada nisu uzivo svirali , meni to bas zanimljiva stvar . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Nisam siguran... jesu svirali kad šta sa Metal Jukebox-a? Ako nisu, onda nešto odatle, možda Mexican ! Inače, stigao mi onaj newsletter, snimaju ili su snimili spot za Are you metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Retko kad citam intervjue, ali evo, uzela sam da procitam ovaj, i mnogo mi se svideo. Bas je zanimljiv. E kad bi neko kod nas doveo taj paket - Helloween & Strato... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts