Angelystor Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Heh, stvarno dobar intervju. Sto se tice live pesama, malo mi se ne svidja sto ce cak 5 pesama biti sa novog...pre svega jer smo sa "Gambling"a na prosloj turneji dobili samo tri pesme (cetiri ako racunamo outro), a ono je jedan od najboljih Helloween albuma... Mogu samo da pretpostavim da sada nece izvoditi nijednu duzu (Halloween, King..), pa ce imati vise prostora za krace.. A koje bi mogle biti "nove" live pesme... Pa, nisa iz Kai perioda, a sumnjam da ce biti nesto sa Bubbles ili Chameleona...dakle gledamo Deris period. Moja prva nada su pesme sa proslog, ima tu dosta nesviranog materijala koji vredi da se cuje uzivo. Realnije mi to nego neki "Secret Alibi" ili "A Million..."... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mudro zboriš! Što se mene tiče, može ceo GWTD da se svira (al to samo ako dođu i kod nas )! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ja bih voleo da opice Fallen To Pieces, to mi je jedna od najomiljenijih Helloween pesama. Od ostalih zelja: Why i How Many Tears dugo nisu svirane, The Game Is On mislim da nije nikad. The Dark Ride nazalost nema sanse da sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=24JnVQ3i7fw&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 U do jaja, trailer za novi Saw. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Pesma zvuči kao pokušaj stvaranja moderne metal pesme. Ne znam da li je eksperiment uspeo ili nije, stvar je prilično zarazna, ali nije nešto što bih želeo da čujem od Helloweena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Hehe, doktor Stein se pojavljuje u publici u jednom trenutku Spot mi se bas i ne dopada, pesma takodje, mada jeste zarazna, moram priznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sub_Zer0 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Semplove namerno nisam hteo da slusam, a ovo je toliko lose i bezidejno da nemam reci. Ceka se album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Are You Metal - fina pesma, jedino me nervira onaj "ARE YOU? ARE YOU?" deo, ostatak je OK. Spot je bezveze, ne vidim poentu. Raise The Noise - isprva mi nije bila nista specijalno, sad mi se bas svidja. Druga verzija refrena je super. I'm Free - najbolja pesma na singlu i najbolji Helloween B-side uz Deliver Us From Temptation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 U do jaja, trailer za novi Saw. Taj fazon! Ne znam, ne dopada mi se spot, mada kapiram da je sama pesma ponajviše kriva za to. Do refrena još i ok, al kako čujem refren smorim se, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Hehe, doktor Stein se pojavljuje u publici u jednom trenutku Spot mi se bas i ne dopada, pesma takodje, mada jeste zarazna, moram priznati. Jedan od komentara sa YT : That is not Dr. Stein, that is his clone. He killed the real Dr. Stein. Nisam ga dostojan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 (edited) Evo i ko je pisao koju pesmu, za one koje zanima: 01. Where The Sinners Go - Deris - 03:35 02. Are You Metal - Deris - 03:37 03. Who Is Mr. Madman - Gerstner - 05:42 04. Raise The Noise - Weikath - 05:06 05. World Of Fantasy - Grosskopf - 05:14 06. Long Live The King - Deris - 04:12 07. The Smile Of The Sun - Deris - 04:36 08. You Stupid Mankind - Gerstner - 04:04 09. If A Mountain Could Talk - Grosskopf - 06:44 10. The Sage, The Fool, The Sinner - Weikath - 03:59 11. My Sacrifice - Gerstner - 04:59 12. Not Yet Today - Deris - 01:11 13. Far In The Future - Deris - 07:45 EDIT: Bice i japanski bonus Faster We Fall, a i I'm Free ce da bude bonus na nekom limited izdanju. Edited October 16, 2010 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Interesantno, samo dve Weikathove stvari. Deris je dosta doprineo ovaj put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Weikath se svakako u skorijim godinama nije bas ubijao od komponovanja (a kad nesto i napise, najcesce to bude neko samo-njemu-komicno sranje), a Deris vec godinama konstantno ponajvise i doprinosi... Meni su uz pojedine Derisove, Grosskopfove (koga konacno pustise da bude i albumski, a ne samo b-side autor) stvari nekako najbolje legle u proteklom periodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Da, skapirao sam da je tako već duže vreme. Ja kao da i dalje živim u vremenu kada je Weikath pisao pola albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 To je uradio dva puta otprilike Ne znam i sta se za Derisa iscudjavas...mrzi me da brojim, procentujem, logaritmujem...ali od kada je on u bendu, napisao je sigurno 51% materijala, i jednog 81% onog odlicnog dela materijala. 05. World Of Fantasy - Grosskopf - 05:14 Haha, a ja optuzio Sashu x] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Cuti, pogodili smo vecinu XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 (edited) http://www.theomegaorder.com/HELLOWEEN-7-Sinners-CD-Shirt-Download-Signed-Flat-Bundle?sc=16&category=318561 NOVI SEMPLOVI, PO MINUT SVAKI!!!!LUUUDILOOOO!!! Who is Mr.Madman je nastavak Perfect Gentlemana XD Edited October 20, 2010 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Jeb'o semplove, kada ce bre vise taj album!? Nacitah se juce nekih intervjua i recenzija...po 2 otprilike, haha, i uglavnom se ponavlja ista prica..."Rawer Than Better Than Raw"&"Andi Je Helloween Anno 2010". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 (edited) Auu kako mi je poznata ova tema iz "Worlds of fantasy" ali sad nema šanse da se setim odakle. Ne kažem da su je "zaboli", ali mi ekstremno liči na nešto što sam već čuo. Osim toga, sviđa mi se prilično sve ovo... sad još samo da se konačno dočepamo albuma! P.S. Posle ovog preslušavanja dobih želju da ponovo obrnem Master of the rings jedared. Edited October 20, 2010 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Jeb'o semplove, kada ce bre vise taj album!? Nacitah se juce nekih intervjua i recenzija...po 2 otprilike, haha, i uglavnom se ponavlja ista prica..."Rawer Than Better Than Raw"&"Andi Je Helloween Anno 2010". Pa tako i zvuci...rawer than better than raw...sirovina, al melodicna...ma odusevices se skroz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Stavili ceo album na myspace! http://www.myspace.com/helloween Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Danas ce bas biti zanimljivo. Novi Star One pa Helloween. Mozda iskoci jos nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 TO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Do jaja, sad će da se sluša ovo! Btw, nisam znao da je izašao novi Star One, moram da overim to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts