рогозуб Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 shto pishe u komentaru neke stormwarrior pesme gde kai nastupa sa njima "kai hansen padre del power metal" x) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 pa jel padre il nije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 kai je parde, al tu je i grandpa x) http://www.youtube.com/watch?v=LK8r1uGONsE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 (edited) Jel 'I Want Out' jos nekome lici na 'Out In The Fields' ili samo meni? Cak i onaj deo "There's a million ways to see the things in life.." lici na "There's no communication..." Edited June 8, 2011 by Download_manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Meni lici, ali mi je bolja I Want Out. Anyway, bas mi se ne svidjaju setliste sa ove turneje. Ako se pogleda prosecna setlista, 9 od 15 pesama (ne racunajuci soloe, a racunajuci medley kao 3 pesme) je sa prva 3 albuma, i jos 3 sa poslednjeg (ukljucujuci 2 najgore sa albuma) sto ostavlja samo 3 pesme sa preostalih 9 albuma. Ja ih nisam video uzivo, ali bih preziveo kad bi svirali samo npr. I Want Out, A Tale That Wasn't Right i KOTSK/Halloween u Medley-u sa prva 3 albuma. Pesme sa Walls Of Jericho bolje da izvodi Kai sa Gamma Rayem, a ove ostale su vec smorile zestoko. Da se razumemo, volim te albume, ali je svejedno glupo i monotono. A i ne bih zeleo da Derisu pukne film pa da ode, kao sto je Bruce Hall otisao iz Agent Steel-a jer su forsirali samo Cyriis-ove pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Nek' me ispravi Starbreaker kada stigne, ali cini mi se da se Deris najvise pita oko liste, tako da moze jedino sam od sebe da popizdi... A meni se ovoturnejska lista bas zbog toga ne svidja, previse, ali previse starih pesama, a inace kratka lista. U Juznoj Americi i sl. gde su cepali full-listu je i bilo OK balansirano, ali pocetak Evrope je bilo mnogo seckanja i bas je bilo mnogo starih...sto je najgore, ja obozavam sve te pesme, ali mi je nekako cudan ukus kada gledam ovaj bend kako ih izvodi toliko. 'Ajde da nisu nista pametno radili poslednjih 17 godina, nego su brdo odlicnih albuma izbacili, poslednja dva kidaju isto koliko su dobra... Hvala im do neba za "I'm Alive" i "Halloween", ali neka daju malo odmora ili Steinu ili Worldu ili nekoj presviranoj, ne znam... I da, izbor sa novog albuma mi je ocajan, pored toliko dobrih pesama, oni cepaju dve najgore, AYM i Sinners... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ja mislim da bi pravi potez benda sada bio da odu na one-off turneju sa Kaijem i Kiskeom u postavi, odsviraju sve hitove sa prvih 5 albuma, i zadovolje sve oldskul fanove, i da posle te turneje zavrse sa tom erom benda i da se posvete Master Of The Rings pa nadalje eri sa Derisom. Znam da nema sanse, ali eto mogu da sanjam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ja bih voleo da odrade turneju sa Hansenom i da odsviraju svih 17 pesma iz najranije faze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Ja mislim da bi pravi potez benda sada bio da odu na one-off turneju sa Kaijem i Kiskeom u postavi, odsviraju sve hitove sa prvih 5 albuma, i zadovolje sve oldskul fanove, i da posle te turneje zavrse sa tom erom benda i da se posvete Master Of The Rings pa nadalje eri sa Derisom. Znam da nema sanse, ali eto mogu da sanjam Uh... to bi bilo fenomenalno ali mislim da šanse nema, nažalost. Al, što kažeš, možemo da sanjamo i eventualno da se nadamo da će nekad Helloween i GammaRay opet biti zajedno na bini istovremeno, kao na Hellish Rock turneji, pa da bar tako dobijemo nešto približno ovoj želji. Edited July 14, 2011 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Zna se koja dvojica koce to (Kiske/Weikath). Sto se mene tice, ne mora Weikath da ucestvuje, moze Kiske/Hansen/Grapow/Grosskopf/Kusch postava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Jel 'I Want Out' jos nekome lici na 'Out In The Fields' ili samo meni? Cak i onaj deo "There's a million ways to see the things in life.." lici na "There's no communication..." Ja sam svojevremeno svirao neki medley I Want Out (In The Fields), refren se savršeno uklapao, a strofe smo rokali naizmenično inače, sad kad je kai u unisonicu to je as close as you can get od reuniona Edited July 14, 2011 by Sale B.C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 U 19h Helloween live stream sa Wackena http://www.ndr.de/unterhaltung/musik_konzerte/wacken/livestream/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Da li je puk'o zvuk na samom koncertu ili streamu, uglavnom Are You Metal? sam cuo samo deo. Smorise sa drum soloom, pauzama na Future World i pred i tokom I Want Out, za to vreme su mogli jos 3 pesme da odsviraju Da ne pominjem da imaju 14 albuma, a svirali pesme samo sa 3 Setlista: 01. Are You Metal? 02. Eagle Fly Free 03. March Of Time 04. Where The Sinners Go Drum Solo 05. I'm Alive 06. Keeper Of The Seven Keys_The King For A 1000 Years_Halloween 07. Future World 08. Dr. Stein 09. I Want Out Deris i Grosskopf standardno dobri, Weikath standardno smoren. Gerstner iskopirao Nikki Sixxa po outfitu (=seljak) a Dani se osisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Bio je Are You Metal? Kad? Mislim, mi ukljucili stream u tipa 19:02, bila tisina minutima, i onda samo odjedared EFF... Kako bilo, i sa tom pesmom, prejebeno prekratko. Bas glupa lista. U principu, sve ono sa turneje minus bilo sta iz Deris ere (sem novog). Stvarno nemam razumevanja za ovu foru vise... Zvucali inace...pristojno, OK, Halloween mi nesto bio mrljav, Markusa tu ne bese nigde... Na IWO nastavljaju produzenu foru, a to je poslednja pesma na svetu gde treba ono da se radi... Za bend kome su setliste bile doktorati godinama, stvarno su se srozali na neki tribute band nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Bila je Are You Metal? do prvog refrena, pa prekid, pa opet refren, i onda prekid do Eagle Fly Free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Pih jbg baš mi žao što to propustismo... not. Slušao mi se Helloween ali ostadoh malo suva kurca da prostite. Bacam se na diskografiju ovih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Valjda ce to bend shvatiti kao znak da sutnu tu pesmu i da pocinju koncerte sa Who Is Mr. Madman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Baš mi Mr Angelizator reče da to ne sviraju uopšte and I was like "wtf". Pa to je Helloween klasik 1/1, u najboljoj tradiciji njihovoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 you have asked for it, we make it happen... "Who is Mr.Madman" will be on the setlist soon ;-) 6:26 AM Jan 6th via web Sa Saschinog twittera 8 meseci kasnije i nista jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Evo ga snimak koncerta: http://www.metalminos.com/foro/index.php?topic=32796.0 Ima nekih prekida nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Evo juce gledah jos Kreatore i Bodome, oba benda jedva da su zagrebala stare stvari...Dobro, Bodomi 'ajde, nisu neki kult pa da kazes da imaju toliko starih hitova, ali Kreator sta je sve preskocio, a opet razvaljotka koncert... Ma koliko mi Keeper albumi bili ikone, bas bih voleo otici na Ween koncert sa listom koja ce imati Mr Torture, Salvation, Liar, Kill It, Dreambound, Mr Madman, My Life For One More Day i tako dalje i tako blize... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Bas tako. Meni se ovaj novi album sve vise svidja. Zbog svoje neke smucenosti sam propustio da ga vise slusam od njegovog izlaska, ali zato debelo nadoknadjujem to zadnjih dana. Bukvalno non stop ga slusam. Mr. Madman ne da komsijama spavati. Helloween ima toliko stvari koje moze da svira da to nije normalno. Pa meni se retko koja stvar ne bi svidela na koncertu. Ja bih dodao I.M.E. , Heaven tells no lies, Do you feel good i jos dosta drugih stvari. Bilo bi opasno przenje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Meni je trebalo jedno 6 meseci da se nateram da ga ponovo poslusam, nakon sto sam ga jednom poslusao kada sam ga skinuo... I na kraju mi se bas svideo, u rangu mi je sa to the metal od gamma ray-a... Favorit mi je World of Fantasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 World Of Fantasy me drzi ovih dana. Prica mog zivota. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Who is Mr Madman, World of Fantasy, The Smile of the Sun, If a Mountain could Talk i The Sage, The Fool, The Sinner su pesme koje i dalje preslusavam s tog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts