WoI Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 U meni je prvi utisak isto bio jako loš, al sam se sada navukao na Straight out of hell ko lud Vrtim je već deseti put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Ја га обрнух једном, на путу до посла. Шта знам, добро издање. Не верујем да ћу се навући и вртети к'о блесав, али је сасвим пристојно да се пусти још који пут у наредних пар дана. Огромна замерка на Wanna Be God, која спушта оцену за бар 10 посто. Asshole такође није била потребна, иако је музички сасвим супер, али је текст засрао све. Burning Sun и Waiting For The Thunder највећи хитови за сада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Pojma nemam šta da mislim o toj Wanna Be God. S jedne strane sam u fazonu wtf , a sa druge strane mi je simpatična pesmica. Mislim da bi bilo mnogo bolje da su ta dva minuta bila uvod u tu pesmu koju bi odradili u nekom svom power fazonu, nego što su je ovako ostavili. Skroz mi je čudna, ali ajd nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Најбоље би било да су је избацили скроз. Таман би скратили дужину албума. Онако нисам љубитељ истих који трају преко сат времена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LotusEater-- Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 nakon nekoliko slusanja ne vidim cemu razocarenja, meni dobar album. solidan power, imam samo par zamerki: Wanna Be God je skroz nebitna stvar, gledam na nju kao na neki prelude za naslovnu, u suprotnom je suvisna i samo kvari prosek. za Asshole se slazem, muzicki dobra, ali tekst uzasan. Live Now nije losa, refren je mogao dosta bolje da se odradi. ostalo je sve na mestu, gomila hitova, dobra produkcija, Gerstner se oslobodio, Weiki uozbiljio, Grosskopf standardno dobar. Wanna Be ide pod delete, ostalo na repeat jos neko vreme. all in all, zadovoljan sam, 8/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 А да, да споменем уводну - ствар је баш, баш, баш добра, а најјаче је то што ми се рефрен никако не уклапа са остатком песме, али опет та разноликост, тако склепана, звучи невероватно добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Uzasna produkcija opet. Ceo album je previse happy, iako su govorili kako ce nastaviti u Gambling fazonu. Generalno su mi OK happy pesme u fazonu Rabbit Don't Come Easy, ali na ovom albumu su sve pesme u tom fazonu lose. Nabataea je pokradena od one Derisove solo pesme i pesme Keeper Of The Seven Keys. Opet dve abominacije od pesama, Asshole i Wanna Be God. Sve u svemu, nijedna mi se pesma nije svidela, ubedljivo najgori Helloween album. Edited January 20, 2013 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Uopste nemam zelju da preslusavam album, mada cu verovatno uzeti za neku nedelju kad mi bude dosadno i kad me opici nostalgija neka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Извртех још једном данас, у бусу из КГ-а. У принципу, остајем при оном мишљењу. Али, што се тиче Asshole, песма је невероватно кечи, прави хит, само да нема тих неколико мртвих речи које је ујебавају. Све остало, аранжмани и музика, је сјајно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Извртех још једном данас, у бусу из КГ-а. У принципу, остајем при оном мишљењу. Али, што се тиче Asshole, песма је невероватно кечи, прави хит, само да нема тих неколико мртвих речи које је ујебавају. Све остало, аранжмани и музика, је сјајно. Dal da slusam, ako nisam nikad preslusavao nista od njih ? Ako ne sa kojim albumom da pocnem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Je li ti to trolujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Jednostavno me power nikad nije zanimao niti sam se nekad lozio na takve bendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Onda nemoj nikako od novog da kreces. Od pocetka, ili od Keepera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Imaju neka 3 Keepera ..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ima 2 Keepera, onaj treci je sranje. Najbolje ti je da pocnes od Helloween EP-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Aj skinucu taj EP i Keepere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Obavezno skini prvi album "Walls of Jericho" Edited January 20, 2013 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Jednostavno me power nikad nije zanimao niti sam se nekad lozio na takve bendove. Први Хеловин је спид. У сваком случају, крени од почетка. Можда једино, за сада, да прескочиш Walls of Jericho. Ја њега обожавам, али када сам почињао да слушам Хеловин, никако ми одмах није легао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ma udri redom EP, Walls of Jericho i prva dva Keepera, a iz ove novije faze probaj Gambling with the Devil, pa ako na tim albumima nema nista za tebe, ne trudi se dalje sa Helloween. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Japanski bonus - No Eternity: http://rusfolder.ru/34612912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Malo i ja o novom...Previse sam razbacan sa mislima, tako da moram pesma po pesma Nabatea - U poslednjih 10 godina, posle "Kill It", najbolji opener. U principu, da, ima delove "King Of 7eyes", ali ta kao da je demo verzija njegove pesme...sve u svemu, odlican start. Naredne dve su mi jedan od slabijih delova albuma. "World Of War" izuzetno dosadan refren i preizvakan tekst. Kao neki wannabe How Many Tears...jedino sto interesantno mi je riff na strofama. "Live Now!" jedna od slabijih Derisovih, zvuci kao da je trebala da bude lead singl, ali bas...nyah sveukupni. Grosskopf generalno dominira u poslednjih 10 godina, na svakom albumu barem jedna jaca njegova. E na ovom mi najslabiji do sada. Npr. ova "No Eternity" da ima jaci refren mogla je komotno da ide na album. Sa druge strane, "Far From The Stars" tek malo jaci refren ima (poslednja linija cist Eagle Fly Free), ostatak istog kvaliteta. Ali ako Markus dominira, sta tek reci za born-again Weikia-? Covek od Gamblinga briljira, a ovde vrhunac sa "Burning Sun". Komotno u top5-6 pesama Deris ere, i Michael definitivno ostaje covek koji na najzanimljiviji i nacin zna da iskoristi Andijev vokal...ili je Deris taj koji uvek najbolje zazvuci bas na njegovim...cenim malo vise ovo prvo, ali svejedno, fantasticna pesma od prve do zadnje sekunde. Da je jedina dobra na albumu pa bi opravdala album. "Waiting For The Thunder" sasvim dobra Derisova pesma, jedan od vecih growera sa albuma, bila mi nyah, ali catchier svaki naredni put. Nista epohalno sa njegove strane, samo dobra Deris numera. Ziv bio. "Hold Me...", konacno da Deris ne napise baladu albuma...a nadam se da to vise nece da se desava Nije ocajna pesma, ali...uh...naslov govori sve, zar ne? Zajedno sa narednom, WBG, dno albuma, bas depresija u ovom delu. Ne znam kako je ona WBG uopste zavrsila na albumu, a ni zasto, nikakave potrebe. B-side u naaaajboljem slucaju. SOOH - Tek 4. Helloween naslovnica (ne racunam PGBA i WOJ) i...to mi je nazalost najzanimljivija stvar oko ove pesme Uglavnom cuh/citah pozitivne utiske o pesmi, meni je okayish at best. "Another Shot Of Life" mislim npr. da je vise zasluzila da bude na albumu. Ali ono, i ova mi je grower, pa je mozda vremenom i zavolim vise. Asshole - Najbolaj Gertsnerova ovde. Tol'ko je childish pesma da sam je zavoleo, posebno uber-catchy refren. Tesko se izbacuje iz glave. A sto je najgore, lirici i nisu tol'ko losi kol'ko sam mislio, hah. Years - Solid Weikath. Start/main riff me podseca na "Salvation", grower sve u svemu...strofe da su jace, bila bi mi i sama pesma u vrhu, ovako samo overall dobra. Make Fire - Posle Burning Sun, meni drugi favorit. Bas dark-ride-ish/back against the wall smeka ima pesma,def. najmracnija sa albuma. Prejak refren. Church - Po imenu sam mogao da stavim pare da je Deris, a ispostavilo se Sasha...koji je bas slab na ovom albumu, a ni ova ga ne izvlaci. Generalno album pati od preterane duzine, a ova bi mi (posle WBG) bio prvi pik za izbacivanje. Posle dva odlicna (Gambling maestralan, Sinners samo odlican) albuma, malo pad u kvalitetu, ali, rekoh, samo Burning Sun da je bila dobra pa bi mi bilo drago zbog albuma. Ovako, i pored nje ima jos 3-4 koje bih voleo cuti live...a kad smo kod toga, blizi se mart Sve u svemu, od benda od 30 godina (ova postava 10), ni ne ocekujem daleko vise, odavno je zajebano da se sastavi setlista. T(L)DR verzija: Deris - Objasnjava zasto je i dalje vodja, konstanta benda. Grosskopf - Bio i ostao b-sides kralj. Gertsner - Zna on mnogo bolje Weikath - Nastavlja dominaciju (ponovo) zapocetu na Gamblingu. Burning jebeni sun sunce ti jebem. Loble - I dalje me nervira povremeno sa onim crashom, inace dobar. 7-7.5/10 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Angelystor je i dalje majstor za review-ove. Mene prosto obuzme neko divno raspoloženje svaki put kad se pojavi novi Helloween album i stvarno sam lepo proveo poslednjih par dana slušajući Straight out of hell. Ovo je već treći Helloween album koji dočekujem kao fan i po treći put sam zadovoljan onim što su nam podarili. Novi album se fino nadovezuje na prethodna dva, s tim što je primetno vedriji. Ne nedostaje mu ništa od neophodnih Helloween sastojaka - možda bih jedino voleo da ima nekih upečatljivijih gitarskih harmonija, ali nema veze. Šteta je što mu nekoliko pesama kvari prosek, ali generalno, stvarno dobar album. Favoriti: Nabataea, Burning sun, Church breaks down, Waiting for the thunder, Make fire catch the fly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Slazem se da je album dobar. Slusam par dana i zadovoljan sam. Niko ne pomenu pesmu Another shot of life. Meni ona bas simpa. Prethodni album mi je bio bolji od zadnjih x albuma bas zato sto je happy. Ovaj nije toliko jak ali opet kazem nije los. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Album je dosadan do bola. Nijedne pesme vredne pamćenja. Prošli je bar imao Mr. Madman. Pretprošli nije bio loš, tu i tamo poneka pesma vredi. Keeper 3 je izvukao duet sa Candice. Na Rabbit je već bilo par jako dobrih pesama. The Dark Ride je poslednji vrhunski album ovog benda. Hold Me in Your Arms... Šta reći. Nekad je ovaj bend imao balade poput A Tale That Wasn't Right, In the Middle of a Heartbeat, Forever and One, If I Could Fly, Don't Stop Being Crazy, Light the Universe. Nemaju više inspiracije za balade izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Prodajem albume: Pink Bubbles Go Ape (Expanded edition) Chameleon (Expanded Edition) Cena 1000 dinara po albumu Može i zamena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts