azal Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Kekeke, da sam ostao fan, ovo bi bio 6 album koji sam dočekao. Odatle sam prešao da igram za Gamma Ray i nisam dočekao poslednjih 5. Vrteo sam Rabbits dosta kad se pojavio, smučio mi se kasnije od bljutavosti. I Dark Ride je njanjav dosta, al' mi je drag jer me navuko na bend. Samo Hansen i Time of the Oath! Metal Jukebox im je peti najbolji album. jel moguce od svih albuma Helloweena, da ti je Dark Ride njanjav? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 (edited) @ItF, Nightwish Da jebote, ti njih slušaš. Onda definitivno nemaš opravdanje da ne ispratiš Helloween klasike. Probaj onda i Dark Ride slobodno, a možda ti i zečevi legnu. jel moguce od svih albuma Helloweena, da ti je Dark Ride njanjav? Objektivno je njanjav u metal okvirima, a u odnosu na većinu ostalih njihovih albuma je arhetip mjetalne snage i žestine. Edited February 26, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Spam pre svega mora da bude kvalitetan. Na najtvich temi se tucite sa sirenama i igrajte po mesecini. http://www.youtube.com/watch?v=irCOP3q8oBs Posle Meidena najveci bend ikada je Helloween. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Objektivno je njanjav u metal okvirima, a u odnosu na većinu ostalih njihovih albuma je arhetip mjetalne snage i žestine. Da l ti sebe čuješ šta kucaš? Šta je u ovom slučaju metal okvir, DsO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Dark Ride je vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 #nowplaying Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Ne mogu ja ovo. Teško se počinje s power metalom u mojim godinama. Eventualno neki best of da opičim. Cekaj bre... zar nisi u pubertetu? Taman vreme za njih i adventurequest-ove Licno favoriti koji su mi ostali dok mi je prijao ovaj zvuk su Keeper of the 7 keys 1 and 2 njih i dan danas obrnem, pratih do 2000 posle jednostavno nije islo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Ja ću na to samo reći sledeće: http://youtu.be/Zb0QmS3mKYQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Da l ti sebe čuješ šta kucaš? Šta je u ovom slučaju metal okvir, DsO? Drevna tehnika argumentacije bacanjem u suprotan ekstrem? Metal okvir je u ovom slučaju jebeni Judas Priest, može npr. bilo koji album 70te-80te, sem prvog. Mudovište. Većina hard roka ima veća muda, Zeppelin, Purple, šta oćeš. Ili evo, pade mi na pamet zbog nesrećnog Whitesnake rerecorda, Stormbringer album - prva pesma je super, od druge nadalje kreće njanjavo. Npr. i ko voli rif iz We Damned the Night, može uvek da pusti Holy Wars da čuje kako zvuči njemu sličan rif kada se oduzme jedna žica, a doda malo jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Npr. i ko voli rif iz We Damned the Night, može uvek da pusti Holy Wars da čuje kako zvuči njemu sličan rif kada se oduzme jedna žica, a doda malo jaja Meni je rif sasvim solidan i bez toga. To što vi latentni jurite jaja gde stignete je priča za neki drugi podforum (IDK, psihologija)... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 ITF-e, pusti Gamma Ray - No World Order! za vrhunac zdravog muškog power metala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Meni je svaki Helloween album u najmnaju ruku solidan, fenomelanih imaju pregršt a što su osnovali ceo žanr sa tri eternal klasika da i ne pominjemo. Volim da mislim da su mi jedan od omiljenih bendova ali pored Joce i Angelizacionatora sam nekako mali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 (edited) Ukusi, natam-naovam! Ovo će da bude 10ti put, ali ne slušajte Talvija, ne slušajte No World Order. Mislite svojom glavom, prvih 6 albuma. Meni je rif sasvim solidan i bez toga. To što vi latentni jurite jaja gde stignete je priča za neki drugi podforum (IDK, psihologija)... Uvek Halfordova homoseksualna obrijana muda pre bezmudih lalala refrena! Edited February 26, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 A što toliko iskaš ta muda, bolje s mudima ovo, ovo bez muda ne volim... svašta čovek moće da pomisli. Ja kad slušam muziku volim da osećam sreću a ne muda. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Nikad proverbijalna muda, uvek shanty refreni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Drevna tehnika argumentacije bacanjem u suprotan ekstrem? Metal okvir je u ovom slučaju jebeni Judas Priest, može npr. bilo koji album 70te-80te, sem prvog. Mudovište. Većina hard roka ima veća muda, Zeppelin, Purple, šta oćeš. Ili evo, pade mi na pamet zbog nesrećnog Whitesnake rerecorda, Stormbringer album - prva pesma je super, od druge nadalje kreće njanjavo. Samo moderna tehnika preproduciranog napadanja. Ne znam da l ne kontam ili mi mozak odbija da konta, ali jel ga čini njanjavom što ima pevljive refrene? Što bi se Judas Priest postideo "Salvation" refrena? Sa druge strane, sad se setih, da voliš 90's Rayse, tek sad ne kontam šta je tebi uopšte definicija njanjavog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Gamma Ray radi te ode radosti s mnogo više ukusa, u tome je meni fora. I Judas opaljuje dosta manje njanjave refrene od Helloweena Nijanse su u pitanju, nije meni Dark Ride nepodnošljivo njanjav, al' onako, taman koliko da mi se ne sluša nešto specijalno. Singlići su mu najnjanjaviji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Gamma Ray radi te ode radosti s mnogo više ukusa, u tome je meni fora Mislim da ovde može i da stane diskusija :] Meni podjednako ukusno obe hamburške ekipe što rade. Nego mi samo bio problem što si od svih albuma za njanjavost uzeo DR. Da si rekao RDCE na primer, prešao bih preko posta sam' tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Zapravo i jesam to rekao xD Vrteo sam Rabbits dosta kad se pojavio, smučio mi se kasnije od bljutavosti. I Dark Ride je njanjav dosta, al' mi je drag jer me navuko na bend. Vidiš, rekao sam da je Rabbits njanjaviji od Dark Ride Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Omot me podseca na igricu bionicle heroes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Mene na onog ogavnog animiranog Voltrona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Stari Voltron je superiška, ja sam ga baš voleo mada, šta sam znao, imao sam 5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Stari je kvlt, al ovaj kompijuterski animirani je bljutav. Mada za '98 je bio neprevaziđen. To hoću da kažem - i ovaj omot bi bio "ok" u '98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 Ako ozbiljno nisi slušao Helloween, sad će ovi ostali da me naduvaju, ali probaj prvo "Master of the Rings" (nema veze sa LOTR/Tolkienom, opušteno.) meni je to najbolji Helloween album ikada. I ima brdo power metal hitića. BTW ispada da fangirlujem, ali meni se sviđa ovaj snežni ice age cover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Bez brige, fangirlovao si sa izborom albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts